- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Balázs9503
üzenetére
Nekem is csak ennyi látható. Ezek szerint külön nem jelzik ki, hogy melyik e-mail cím van megerősítve.
Egyébként jogos az óvatosság. Egy héten belül már a második vírusos levelet kaptam - állítólag a DHL-től. Nagyon profin van megcsinálva. E-mail cím, meg a logók stimmelnek. Csak éppen nem várok semmit postán, így tutira nem érdekel, hogy nem tudták nekem kézbesíteni (meg már volt ilyen, és akkor a diszpécser felhívott telefonon).

Ja, 3-4 éve volt egy hamis oldalra mutató PayPal e-mailem is. Persze az oldal címsorából rögtön kiderült, hogy egy adathalász oldal. A kinézett ott is profi volt, teljesen jól lemásolták az eredeti PayPal kezdőlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/