Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv,
Van tapasztalatotok olyan vita rendezésben (PayPal-on keresztül), ahol az eladó vissza utasítja a refundot amiatt, mert üres csomagot kaptak?
A sztori röviden annyi, hogy visszaküldtem egy CPU-t egy papír borítékban (ugyanabban amiben küldték). Majd kézbesítés után egy héttel jelezték nekem, hogy üres csomagot kaptak *, leszek szíves bizonyítékot küldeni nekik, hogy benne volt a termék amikor feladtam postára. Na most ezt lehetetlen hitelt érdemlően bizonyítani, meg is írtam nekik hogy kérjék ki a csomag súlyát a futárszolgálattól, az bizonyítja hogy nem volt üres a csomag amikor leadtam. Erre az volt a válaszuk, hogy ha nem tudom bizonyítani hogy a termék benne volt a csomagban amikor leadtam, akkor elutasítják az ügyemet.
Úgyhogy nyitottam egy vitát PayPalon, mert nem jutok velük dűlőre.
*: küldtek képet, tényleg kilopták a procit belőle...
a boríték másik vége fel lett vágva és vissza ragasztva. Valaki valahol hozzányúlt, mert amikor én leadtam a csomagot, csak az egyik fele volt leragasztva, a boríték másik vége érintetlen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a boríték másik vége fel lett vágva és vissza ragasztva. Valaki valahol hozzányúlt, mert amikor én leadtam a csomagot, csak az egyik fele volt leragasztva, a boríték másik vége érintetlen volt.
V/