Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Revolut téma hogy miként működik náluk a devizák kezelése.
    Lényeg az ha a PayPal-on a kártyának beállított alap devizában fizetsz (USD az alap és USD, vagy EUR az alap és EUR) akkor az adott deviza összeg megy a kártya felé.
    Ezután a kártyakibocsájtó azt váltja át a rendelkezésre álló devizára.
    Ha neked van pénzt a Revolut USD zsebben és USD-ben jött a terhelés akkor onnan szedi. Ha nincs az USD zsebben vagy kevés akkor meg arról szedi ahol van elegendő.
    Kiegészítés, olyan is előfordulhat hogy nem akarod el állítani fizetés előtt a kártya alap devizáját mert más devizában kell fizetni ezzel a kártyával, akkor fizetéskor van lehetőség azt választani hogy ne a PayPal váltson hanem a kártyakibocsájtó. Ez ezért van mert a vásárlás összegét a kártya felé az alap devizában kell küldenie.
    De ezeket leírtam az Összefoglalóban is.
    Én több virtuális kártyát adtam a PayPal fiókomhoz eltérő alap devizával és fizetéskor azt választom amiben kell fizetni, a Wise meg a bankom meg adja mögé a megfelelő devizát. Így sosem jön elő hogy a PayPal váltana.
    Egy javaslat ne egyszer használatos Revolut kártyát használj itt a PayPal-on, amikor fizetsz a kártyaadat nem jut ki a PayPal-ról, védve van és nincs minden fizetéskor kártya ellenőrzés + tranzakcióval.

Új hozzászólás Aktív témák