Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mis69

tag

válasz V/ #48330 üzenetére

Azt nem egészen értem hogy amikor ezt írtad "Arra figyelje ha forintban kell fizetni és az USD egyenlegen van a pénz, akkor jobban jársz ha előtte egyenlegek közti váltással a megfelelő mennyiségű forintra átváltod és a HUF egyenleget alapértelmezettre állítva fizetsz. Ez azért lényeges mert ha közvetlenül a fizetésnél váltana, akkor a vásárlási árfolyam kedvezőtlenebb, mit ha egyenlegek közt lenne váltva." akkor már a forint egyenlegen lesz a pénz forintban az egyenlegek közötti váltással (akár már az egész összeg forintban lesz) hogy utána ha kiutalom a számlámra azaz nem vásárolok vele akkor hogyan lesz a másik árfolyam alkalmazva a csak kiutaláskor használatos árfolyam az egyenlegek közötti árfolyam helyett? Nem tudom érthető-e amit írok. Ha van különbség az egyenlegek közötti váltás és a kiutalási váltás között és az egyenlegek közötti jobb és ugye előszőr az egyenlegek közöttit használtam akkor ha nem vásárolok vele hanem kiutalom a számlámra a már forintot akkor a különbséget le tufja vonni a rendszer? Az egyenlegek közötti és a kiutalási váltás különbségét?

Új hozzászólás Aktív témák