Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

12-én az OTP árfolyam 382,76 Ft, a Mastercard árfolyam akkor 1 Euro = 381.9226572 Hungarian Forint,
    8-án 1 Euro = 380.5904263 Hungarian Forint az OTP meg 382,15 Ft
    Egyébként ha ráteszek 2% banki díjat (nem az MC szedi) akkor már 1 Euro = 389.5611104 Hungarian Forint-ra jön ki.
    Az MC deviza váltója, a magyar nyelvű most nem megy.

Wise témához:
    Nem tudom, de teljesen normális a magyar nyelvű segítségük ahol mindenre választ kapsz.
    Esetleg itt egy újabb összehasonlítás, vagy még egy másik egy lényeges különbség hogy a Wise bankszámlaszámok a nevedre szóló egyedi deviza számlák és nincs hétvégi + díja.
    Viszont tudtommal csak a Wise van kapcsolatban az MNB-vel, bár ez nem annyira lényeges.
    A Wise-on tudtam megoldani azt hogy a PP külön digitális kártyaszámok vannak az adott deviza alapértelmezés szerint, fizetéskor csak azt a kártyát választom amiben kell fizetni és állítgatás nélkül az a deviza terhelés megy a Wise felé.
    Nekem azért jött be jobban a Wise mert többet utalok, kellenek a normális bankszámlaszámok és az is jó pont hogy a kapott forintos számla benne van az azonnali utalási rendben, amihez szükséges az MNB számla felügyelete.
    Egyébként mindkét helyen van ingyenes ATM pénzfelvétel 200 GBP (90000 Ft) a Wise-on a fizikai kártyával, ez lehet bármely automata.
    A kártyák csatolhatóak a PayPal-hoz.
    Akár Wise, akár Revolut mindenképp jobban jársz mint az OTP-vel.

Új hozzászólás Aktív témák