Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lala361

újonc

Akkor ezek szerint az alábbi link nem a Paypal, hanem csak egy másolat.
    https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/home
    akkor mi lenne az igazi paypal weboldala?
    Próbáltam a paypal.hu-t, de az is erre az oldalra vitt.
    A telefonszámokkal már akkor lett variálva, amikor egyértelmű volt, hogy bizony nem jön sms, több napon keresztül többszöri próbálkozás után.
    Tehát nem az elején.
    Mint írtam tavaly nyáron feltörték a facebook fiókomat, néhány másodpercre tudtam csak bemenni, tele lett mindenféle káros bejegyzéssel, törlésre sem volt idő, kivágott, belépni sem tudtam utána a facebookra, viszont a facebook elkezdett a hozzákötött Paypal fiókomon keresztül pénzt levonni a bankkártyámról. Nem elég volt kártyát leválasztani, a Paypal fiókomat is meg kellett szüntetni, hogy a levonásokat megállítsam. Tehát én szüntettem meg a Paypal fiókomat. Már arra is gondoltam, hogy nem-e a hacker feltörte a telefonomat, és a kód egy másik mobilon landolt. Mert sms spam szűrőt én nem állítottam be, megnéztem, nem is találom, hol lehetne, csak az emailt említi mindenhol.
    Amikor a Paypalra belépek email és jelszó beírásával a mobilomon, kéri a hitelesítő kódot (Google hitelesítő), amikor azt beírom (még nem jár le a kód), akkor kiírja, hogy "Az adatok megerősítéséhez hívjon bennünket. Úgy tűnik, másik módszert kell alkalmaznunk. A funkció beállításához hívjon minket." Megjelenik alul egy kék sáv, amelyen "Hívjon bennünket" van, semmi más lehetőség. Ha azt meghívom, akkor jelenik meg az a kép, amelyt küldtem. Tovább már nem engedd, tehát nem tudok belépni, hogy egyáltalán meg tudnék nézni valamit is a fiókomban.

Új hozzászólás Aktív témák