Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoftverlicencekkel foglalkozok (Microsoft termékek + vírusírtók). Több eladó is fogad el így PayPalt, náluk nem volt gond. Ennek ellenére lehet ez a probléma? Ami érthetetlen nekem, hogy miért nem írnak bármi gonddal külön? Aztán ha ignorálom őket akkor jó, limitálnak, de ez így?
Az automatizált shop automatikusan szolgáltatás kifizetési módba tették a fizetést, tehát mindig kifizettem a hülye PayPal adójukat, ennek ellenére személyes fiókom volt, és fogadtam baráti fizetéseket is. Tehát mondhatni vegyes használatú volt. Tartozásom valóban nincs.
Az appeal megtörtént, erre érkezik 10 percen belül az automatizált reply amit írtam, hogy a döntés végleges. Replyoltam rá, ugyanez a válasz érkezett + írtam külön complaintet a support minőségére hivatkozva, akkor is ugyanez érkezett. Egyszóval leszarnak

Ezekért is gondolkoztam a telefonon, de ha ott is valami automata voice vagy nem segítőkész agent ugyanígy széttárja a karját, akkor meg vagyok lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Metal topik
- Horgász topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest