Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
Ez a PayPal megint szívat!
Csináltam új personal fiókot Románia lakcímmel, erre kitalálta hogy én román állampolgár is vagyok!
Milyen jogon? (és meg sem engedi változtatni!)
Viszont mivel ugyan magyar állampolgár vagyok DE már Romániában élek, már nem használhatom (hivatalosan) a Magyarországon regisztrált PayPal fiókomat.
Ezért kellett újat csinálnom.
Ui:
A magyar oldalon megkérdezi az állampolgárságomat, de romániai címmel nem enged regisztrálni, a romániai oldalon enged regisztrálni, viszont nincs állampolgársági rubrika!
Valahogy ezt szeretném kijavitatni, mert elégé zavar ez az erőszakos románosítás!
Nagyon megköszönném ha segítenétek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/