Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz zerodot #41981 üzenetére

Arról beszélünk hogy a direkt linkkel működik. Neked nem, másnak igen. Akkor én vak vagyok, de mégis látom.
    Az hogy egy menü pont mennyire van direkt szem előtt az sok mindentől függ amikor megterveznek egy több menü szintű rendszert, mihez képest volt nem szem előtt?
    Én ide 2015 júliusban feltettem a beállítási lehetőség leírását és azóta vezetem át a változtatásokat. Ez sok embernek segített és nem igazán foglalkozom a PayPal szándékainak kifürkészésével.
    Most akkor előrébb veszem a direkt linket, mert úgy tűnik az a biztos.
    Ha én megtaláltam anno, mert végig mentem az összes menüpontjukon miután regisztráltam arra másnak is lett volna lehetősége.
    Hogy használjak valamit ha meg sem ismerem?
    De tényleg nincs értelme vitázni hogy miért ott van, miért az emberi hülyeségre építve szednének be pénzt, mert inkább az lényeg hogy te miért nem tudod beállítani. És számomra az a legnagyobb probléma hogy a COVID-ra való hivatkozással lényegében megszüntették a telefonos ügyfélszolgálatot, van valami de ez nagyon gyenge.
    Nem az a fontosabb hogy kézi vezérléssel kell állítani a deviza váltást, mert legalább lehet. Viszont egy fizetési vagy belépési problémát nem lehet azonnal megszüntetni.

Új hozzászólás Aktív témák