Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zerodot
üzenetére
Arról beszélünk hogy a direkt linkkel működik. Neked nem, másnak igen. Akkor én vak vagyok, de mégis látom.
Az hogy egy menü pont mennyire van direkt szem előtt az sok mindentől függ amikor megterveznek egy több menü szintű rendszert, mihez képest volt nem szem előtt?
Én ide 2015 júliusban feltettem a beállítási lehetőség leírását és azóta vezetem át a változtatásokat. Ez sok embernek segített és nem igazán foglalkozom a PayPal szándékainak kifürkészésével.
Most akkor előrébb veszem a direkt linket, mert úgy tűnik az a biztos.
Ha én megtaláltam anno, mert végig mentem az összes menüpontjukon miután regisztráltam arra másnak is lett volna lehetősége.
Hogy használjak valamit ha meg sem ismerem?
De tényleg nincs értelme vitázni hogy miért ott van, miért az emberi hülyeségre építve szednének be pénzt, mert inkább az lényeg hogy te miért nem tudod beállítani. És számomra az a legnagyobb probléma hogy a COVID-ra való hivatkozással lényegében megszüntették a telefonos ügyfélszolgálatot, van valami de ez nagyon gyenge.
Nem az a fontosabb hogy kézi vezérléssel kell állítani a deviza váltást, mert legalább lehet. Viszont egy fizetési vagy belépési problémát nem lehet azonnal megszüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/