Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TungurKnivur

tag

válasz V/ #40055 üzenetére

Pont azt írtam, hogy a bankom nem igazolt vissza semmilyen próbaterhelést, az égvilágon semmi nyoma sincs!
    Alapból sem kapok smst (nincs rá szükségem így lemondtam évekkel ezelőtt) semmilyen banki történéssel kapcsolatban, a netbankba léptem be és ott semmi nyoma semmilyen mai történésnek.
    A Paypal küldött emailt, hogy regisztráltam egy bankkártyát.
    Szóval nem tudom mi van.

A 04.04-i feltöltésről (számlámról Paypalra) annyit tudok mondani, hogy pontosan azt a számlaszámot, azonosítót stb írtam (másoltam) be és oda amit megadtak. Úgyhogy stimmel a számlaszám, a transfer Id minden egyéb szöveg nélkül ott van a közleményben és a partnerek közti egyedi azonosító rovatban is. A bankom szerint azonnal teljesült! Az igazolást is elküldtem nekik, még angolul oda is írtam mi micsoda... Ezek a süketek meg nem tudják mi van. Már a 15 nap is lejárt. Pénz sehol.

A refunddal kapcsolatos kérdésem talán egy óvodásnak se okozna gondot, mert ha 0 Ft van a számlámon (láthatják), arra mondjuk 1000 Ft érkezik amiből levesznek 50 Ft díjat, akkor egyértelmű hogy képtelenség 1000 Ft-ot visszaküldeni... Megpróbáltam korábban, természetesen nem történt semmi.

Az álláspontom egyértelmű, eszem ágában sincs a továbbiakban kínlódni ezzel a kókler, megbízhatatlan szolgáltatással, csak szeretném lezárni végre ezt a kínos affért. Amúgy sem terveztem használni, csak túl segítőkész vagyok azokkal, akik vesznek valamit. Hiba volt.

Új hozzászólás Aktív témák