Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Segal
    veterán

Sziasztok
    Most én is elakadtam és meguntam hogy passzolgatnak ide-oda...
    A problémám hogy most április végén le fog járni a bankkártyám ami össze van kötve a paypal fiókommal.
    Illetve ez még nem lenne probléma mert eddig is volt már 2 kártya (ugyanaz a számlaszám csak frissebb kártya) de most az otp mastercard-os kártya helyett visa-t küldött és ezzel szívok mert valamiért nem akarja elfogadni a paypal.
    Rájuk írtam írták hogy vegyem fel a bankommal a kapcsolatot. Ma be is mentem hozzájuk, szépen ki is vártam a sorom erre az ügyintéző hogy igen valóban megváltoztak a feltételek náluk és visa-s lett a kártya de neki azt mutatja hogy a kártyával minden rendben van így nem tud segíteni írjak rá a paypal-ra...
    Természetesen be lett aktiválva a kártya, ezt meg is erősítették az otp-ben hogy aktív de hiába adom meg a kártyaszámot, lejárati időt, biztonsági kódot továbbra is azt az üzenetet kapom hogy nem sikerült próbáljam meg később.
    Kezdek tanácstalan lenni :(
    Ha valaki járt már így vagy tud segíteni akkor kérem írja le mit csinálok rosszul vagy mit kéne másképp. köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák