Új hozzászólás Aktív témák

• croli
    aktív tag

Csak azért írok hogy megosszam a tapasztalatom/véleményem miért ne használja senki ezt a nyomorult szolgáltatást/online tárcát vagy bárminek is hívják magukat és ezt úgy írom hogy én 8 évig használtam, de valószínűleg megszabadulok tőle örökre mostmár mert a ... kivan velük főleg azok után amit most műveltek.

Szóval lényeg a lényeg hogy eddig nem nagyon volt rajta pénzem max pár ezer forint. Azonban most elkezdtem spórolni mondván hogyha egy "kisebb" összeg összegyűlik jó lehet bármire. Minden hónapban az elmúlt 2 évben pakoltam rá 5-10 ezer forint közötti összeget (igaz vásárolgattam is online mert azért mégiscsak arra van) de mostanra kigyűlt több mint 100 ezer forint rajta amire a k... jófejek zárolták a számlám 180 napra és majd azután talán visszakaphatom kiutalással az összeget, már ha ez igaz és nem sikkasztják el.
    Szóval most itt állok 100K+-os Paypal számlával és nem használhatom a SAJÁT pénzem...

Írtam is nekik és valami teljesen nevetséges indokkal (sablon szöveg) válaszolnak. További e-mailjeimre meg nem válaszolnak.

Esetleg ha valaki belefutott ilyenbe hogy zárolták 180 napra és kibírta kérni valahogy valami törvényre hivatozva vagy bármire a pénzét 180 nap előtt annak nagyon örülnék hogyha megosztaná velem akár itt, akár privátban.

Új hozzászólás Aktív témák