Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Voice24

őstag

Hali!
    Történt velem egy kis furcsaság az előbb:
    Vásároltam két apróságot a banggood oldalról. Rákattintottam a rendelés elfogadása gombra, ami ugye átirányít a paypal oldalára a fizetés miatt, és alig hogy feldobta a paypal bejelentkező oldalát, már érkezett egy sms. Megnéztem, a bankom küldte, és paypal-os fizetési tranzakció szerepelt benne, de nem a banggood-os, hanem valami GB végződésű azonosítóval, kemény 284 forintról. Én utána rendben beléptem a paypal oldalára, ott kis hezitálás után végrehajtottam a fizetést, ami kb. 2600 forint volt, erről is megjött az sms.
    Ami furcsa, hogy a 284 forintos fizetésről email sem jött (a másik fizetésről igen), és ez a tranzakció nem szerepel a paypal-ra belépve a tevékenységeim között sem.
    Mi a fene lehetett ez? A 284-forintos fizetés úgy történt, hogy még be sem voltam jelentkezve a paypal-ba, így jóvá sem hagyhattam, és az account-omban sem látszik a tranzakció. Tudtommal csak egy fiókom van ott. Ja, a banggood-os email címem nem egyezik a paypalossal.

Az általam indított fizetésnél az sms-ben ott van az összeg után, hogy Paypal *Banggood egy számsor és HK, a 284 forintosnál az összeg után Paypal, majd egyből a számsor és GB.

Új hozzászólás Aktív témák