Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Történt velem egy kis furcsaság az előbb:
Vásároltam két apróságot a banggood oldalról. Rákattintottam a rendelés elfogadása gombra, ami ugye átirányít a paypal oldalára a fizetés miatt, és alig hogy feldobta a paypal bejelentkező oldalát, már érkezett egy sms. Megnéztem, a bankom küldte, és paypal-os fizetési tranzakció szerepelt benne, de nem a banggood-os, hanem valami GB végződésű azonosítóval, kemény 284 forintról. Én utána rendben beléptem a paypal oldalára, ott kis hezitálás után végrehajtottam a fizetést, ami kb. 2600 forint volt, erről is megjött az sms.
Ami furcsa, hogy a 284 forintos fizetésről email sem jött (a másik fizetésről igen), és ez a tranzakció nem szerepel a paypal-ra belépve a tevékenységeim között sem.
Mi a fene lehetett ez? A 284-forintos fizetés úgy történt, hogy még be sem voltam jelentkezve a paypal-ba, így jóvá sem hagyhattam, és az account-omban sem látszik a tranzakció. Tudtommal csak egy fiókom van ott. Ja, a banggood-os email címem nem egyezik a paypalossal.Az általam indított fizetésnél az sms-ben ott van az összeg után, hogy Paypal *Banggood egy számsor és HK, a 284 forintosnál az összeg után Paypal, majd egyből a számsor és GB.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/