- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Leírom a fejleményeket:
Nem tudom mennyire emlékszel a történetre, úgyhogy röviden leírom mi történt. Két telefont vettünk, az egyik pár hét után elromlott. Nyitottam ticketet a BG-n, nem válaszoltak. Nyitottam PP case-t, aminek az lett az eredménye, hogy küldjem vissza a komplett rendelést (ne csak a rossz telefont) és full refundot kapok. Elkértem a BG-től is a címet, ahogy javasoltad, de nem írtak. Így hát visszaküldtem arra, amit a PayPal megadott, mivel közeledett a határidő. Meg amúgy is azt írta a PP, hogy oda küldjem.
És akkor a fejlemények. 02.18.-ig kellett igazolni, hogy visszaküldtem a telefonokat. Én ezt meg is tettem, 17.-én. Megadtam a TN-t, meg amit kértek. Majd a visszapostázás költségét is visszaigényeltem, ott is megadtam a TN-t, számlát. Pár napon belül el is bírálták, majd jött is a 9300 Ft visszatérítés a postaköltségre.
Ma pedig egy újabb email jött, hogy elutasították a reklamációt, az eladó javára döntöttek, mert nem igazoltam, hogy visszaküldtem a csomagot. Pedig de. Ott van minden, amit kértek. Ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest