- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én figyeltem, hivatalosan a PayPal vásárlói védelem addig terjed amíg te a kifizetett terméket megkapod és használod addig az időpontig amit ez eladó megadott a meggondoltam magam még sem kell időpontjáig.
Azután nincs semmi jogkörük, mert a garanciális ügyintézés nem tartozik a már befejezett vásárláshoz.
Az említett időtartam a BG esetén a 7 days DOA product guarantee és a 14 days return to us ezek még PayPal témák, ezután garanciális nem kell a PayPal-nak segíteni.
De ezek szerint megtették, bár adott esetben a BG-től is jöhetett válasz a visszaküldésre, csak mint írtam akkor lenne valami száma.
Nincs ezzel gond, de nem ez a normál eljárás, erre próbáltam utalni.
Gondolom ez a probléma jelzése az After-Sales, technical product support és Can't use the product well volt mert mást igazán nem lehet választani, ha nem a megérkezés után közvetlenül romlik el..
A Product received with wrong az a 7 napos idő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/