- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows CE fórum
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Volt szinkronizációm, de mégis kezdeti lépéseket akar tőlem az autentikátor.
a paypal-ban pedig nem elég csak a jelszó, ahogy megadom a jelszót, kéri a biztonsági kódot amit az autentikátor adna. És itt nincs tovább. Nincs egy gomb se, hogy problémám vele. Előrébb van ilyen gomb, de ott csak a jelszót tudom megváltoztatni. Azzal meg nem vagyok ki a vízből -
veterán
Sziasztok,
a paypal fiókomhoz annó beállítottam a kétlépcsős azonosítást, második azonosításnak a google authentikátort. A telefonom tönkre ment, be akarnék lépni a fiokomba, de ugye az új telefonom google authentikátorába nincs felvéve a paypal (se) így nincs kód amit a loginnál beírjak. Mit tudok ilyenkor tenni?
Köszi előre is -
veterán
Sziasztok!
Nyitottam egy reklamációt szerdán, mert nem kaptam meg a cuccot 43 nap alatt... erre ma jön egy ilyen levél:
This email confirms that your dispute with is now closed.
Either you have reached a resolution with the seller or the dispute has
been open for more than 20 days.Most akkor mi van?
Volt már egy cucc, ott vártam 10-20 napig, és vissza kaptam a lóvét, de most nem tudom mi van.
-
veterán
válasz Winner_hun #3841 üzenetére
köszi, logikus, de már mindegy...
valamiért visszaküldték nekem a pénzt -
veterán
van a paypal-nak valami chat vagy email help-je mint az ebay-nek?
-
veterán
Sziasztok!
Kaptam ma egy levelet a paypal-tól, hogy lehet, hogy harmadik félhez kikerültek az adataim, és addig amíg ki nem derül mivan, korlátozzák a hozzáférésemet. rá egy órára próbáltam fizetni, és tudtam is, de itt jött a csavar. Látom, hogy írja, hogy van két reklamációm. Megnézve látom, hogy két kifizetésemet átmenetileg leállították. Megnyitva ezt az üzenetet látom, az állapot sorban, hogy rám vár a dolog, és hogy az eladó küldött nekem egy levelet. Persze én előtte néztem a mailjeimet, és az összes levelet ami nem számla kitöröltem, mert azt hittem egy auto mail gratulációval.
Írtam az eladónak, hogy küldje el megint a levelet, de még nem történt meg. Mondjuk alig telt el egy-két óra.
A légyeg. Járt már így valaki? Mi ilyenkor a teendő? -
veterán
Sziasztok!
miért van az, hogy ha vásárolok valamit akkor csak 2-3 nap múlva vonják le a számlámról?
Pedig a paypal egyből az írja hogy complated. És ha nincs annyi pénz a számlámon? -
veterán
Sziasztok!
láma kérdések jönnek bocs
Szóval hogy tudok pénzt utalni a paypal-os számlámra? Ha utaltatni akarok, mit kell megadnom másnak, hogy tudjon rá utalni?
Láttam, hogy hozzá lehet adni a paypal-os acc-hoz a kártyámat. De engem az érdekelne, hogy nincs valami virtuális bankászámla szám ahová én utalok, és az megjelenik a paypal-os számlán?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!