Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enrike
csendes tag
Sziasztok.
segítségre lenne szükségem.
Elakartam adni egy telót,külföldre,de nagyon gyanus lett a dolog.
Készítettem egy paypal számlát amit elküldtem neki,amit elméletileg kifizetett,csakhogy semilyen visszajelzést nem kaptam a paypaltól,hogy utaltak nekem.
viszont a spam mappában 3 üzenetem is volt :
az egyik ez:***AWAITING SHIPMENT RECEIPT FOR VERIFICATION***
Spam
x
service@pay-transfercash.comDear Hódosi attila, (kisbetű)
We are happy to inform you that our client (Francky levane) Has ordered us to transfer certain amount of money into your account and we want to inform you of the success of the transfer..In other for us to be able to credit your account with the money. All we will require from you is the shipment details ( Shipment tracking number receipt) for us to verify and immediately we have confirmed the shipment we will credit your account immediately.
Send us the Shipment Receipt for confirmation.
plusz piros keretbe foglalva ez.
Ez az üzenet veszélyesnek tűnik
Számos felhasználó adathalász jellegűként jelölte meg a hasonló üzeneteket, így előfordulhat, hogy az üzenet tartalma nem biztonságos.
Ne kattintson az üzenetben szereplő linkekre, ne töltse le az üzenet mellékleteit, illetve válaszában ne adjon meg személyes adatokat.persze még volt néhány levélváltás és utoljára ez:
a pénz még nem szerepel a paypal számláján. mivel még nem küldte a csomagkövető számot paypal-nek.
A PayPalnak szüksége van a csomagkövető számra, hogy ellenőrizze, és azonnal jóváírja a pénzét. mivel a fizetés már megtörtént, és a paypal már küldött egy megerősítő üzenetetaztán ez
We are contacting you regarding the transaction between you and francky levane We want to inform you that we still have your money with us in progress, and we are still expecting to receive the necessary shipment tracking number Information from you for complete verification. we will be obliged to contact the police if the package is not sent today.
what you have to do now is to go ahead and send the item so that you can receive your full amount into your Account instantly .the payment is made and money is not on the Buyers Account again still on pending to your PayPal Account ..gyanus nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/