Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lenne egy eléggé spec problémám, amire csak remélni tudom, hogy lesz megoldás.Szóval, 2017 augusztusában regisztráltam Paypal rendszerbe. Ekkor megadtam a telefonszámomat és társítottam a bankkártyámat. Azóta úgy alakult, hogy nem használtam a rendszert mégsem, de most szeretném aktívan.
A probléma alapja, hogy a belépéshez szükséges jelszavamat elfelejtettem (általában ugyan azt a 3-4 jelszót használom, de érthetetlen módon, most egyik sem jó). Ennek megváltoztatásához 2 körben kell hitelesíteni a személyemet, amihez 4 eshetőségből lehet választani, úgy mint E-mail, telószámomra SMS, telószámomra hívás és bankkártya szám megadása.Namár most a probléma maga:
1.: új, céges flottás telefonszámom lett, a régit megszüntettem
2.: A bankkártyám elromlott, így újat igényeltem, a régit letiltották és el is vették.Szóval a 4 megerősítő lehetőségből egyetlen egy maradt, az E-mail-es megoldás. Ilyenkor mi a teendő? Nagy nehezen találtam, egy probléma bejelentő üzenetküldő részt az oldalukon. Megadtam a nevem, az E-mail címemet, telefonszámomat. Leírtam a fenti problémát, amire az a válasz jött az E-mail címemre, hogy 'Elküldtök válaszunkat az E-mail címére. Válasz megtalálható az üzenetközpontban, a beérkező levelek mappában!'
Vagy nem értették a problémát vagy el se olvasták, rábízták egy robotra.Van nekik magyar ügyfélszolgálatuk???
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy nem értették a problémát vagy el se olvasták, rábízták egy robotra.
V/