Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom
üzenetére
Az SMS az banki dolog, ha forintot ír
De emlékszel rá hogy írtam Ez az kettős kombináció remélem egy kiforrott Erste konstrukció, mert szoktak meglepetéseket okozni.
Az általuk írtak szerint az MC a $-t átváltja €-ra és azt küldi a banknak. Nem látod még, mert a zárolt tételeknél van pár napig. (Információ, Számlaáttekintő, Zárolt tételek listája), vagy a Számlatörténetnél jelölni a zárolt tételek megjelenítését is a Státusz-nál a Mind-el De minden kártyás fizetés esetén így van. A zárolt tételeknél meg látod hogy mennyi van befoglalva, ami majd vagy több, vagy kevesebb lesz a tényleges levonás napján.
Kérdés az hogy akkor a kártya az most devizás vagy forintos elszámolású, nem lehet mindkettő, függetlenül hogy melyik számlához van társítva, szerintem a forintos számlás lesz a normális.Ezt az egyenleg dolgot nem kérdezted és nem is értem hogy miért lényeges hiszen látod hogy mennyi van az egyenlegen, mondjuk most 0. Akkor amit feltöltöttél azt elköltötted, hogy melyik nap mennyi volt és mennyi maradt az egyenlegen az felesleges információ. Az mennyit és mire költöttél az információ és azt látható.
Én a banki összesítőben is értelmetlennek tartom hogy írja az adott vásárlások után mennyi maradt az egyenlegen. Hónap elején miről indultam és a hónap végén mennyi maradt az elegendő.A lekérdezéseknél ad egybe listát a vásárlásokról, ott akkor gyorsan kiszámolhatod.
Activity, jobb felső részen a 4 vonal alatt, Statements, a Custom Just get the info you need. Choose the transaction type, date range, and more. gomb és ott az Activity download és a Financial summaries opciók.
Havi szinten a Financial summaries, Financial report-nál kiírja az induló és befejező napi egyenleget, dehogy naponként összesítse az úgy láttam nincs benne, bár én nem az egyenleget használom fizetésre. Kártya van, így elkerülöm a + pénz elköltést.Továbbra sem vagyok arról meggyőződve hogy magyar fiók esetén ez a két állású kártya ez jó ötlet, az hogy magyar bank fix deviza számlához tartozó devizás kártyája kerül hozzárendeléshez még talán addig jó amíg az alap devizájában fizetünk (ha ez €-os a kártya és €-ban fizetünk) de más deviza konverziója esetén megéri-e azt már nem tudom.
Én azt gondolom, mivel a PayPal magyar fiók az forintos alapú akkor nem kavarok más devizás kártyával és devizaszámlával, ez utóbbira egyébként is utalnak, hogy forintos számla adható meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/