Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WiZARD

veterán

válasz V/ #32702 üzenetére

Ha azt nézem, hogy OTP-nél deviza utalás az ~0.15% díjjal megy, és most épp 246,99 árfolyamon váltanak, tehát a középtől (249,2) 0,9%-ra, ahhoz képest elég gáz, hogy a paypal 242,35 árfolyamon váltana, ami 2.7% a középtől.
    (Holott váltani se akarok, USD-t szeretnék)

Céges paypal számla, kiutalni nyilván csak cég nevén lévő számlára hajlandóak. Másnak átküldeni se működik, hisz navnak nehezen magyarázom meg, na meg akkor is van költség.

Szerintem elég jelentős ez a 3% amit a váltásért levesznek, mindezt azután, hogy átlagosan 4.5% díjjal már lehúztak minden eladás után.

Persze én voltam a hülye, hogy előre nem tudtam ezt a bújtatott extra 3% díjat (a Paypal FAQ-ban ez szerepel:"You can withdraw money from your PayPal account to your bank account at no cost."). A webshopomban meg is szüntetem a paypalt, de az eddig összegyűlt pénzt szeretném kivenni. pár Budapest-NY repjegy belefér ebbe a 3%-ba, szóval USAban bankszámlanyitás se kizárt, csak kérdés hogy tudok kinti cím, adószám és társai nélkül. Inkább költöm el költségekre ezt a pénzt, mint hogy 1 kattintással a Paypalnak adományozzam

Új hozzászólás Aktív témák