Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Leírom az esetemet hátha valaki járt már így, vagy tudja mi lesz ennek a kimenetele.
Eljárást indítottam az eladó ellen meg nem érkezett áru miatt ebayen és paypallon is.
( Tudom írtátok hogy kettőn egyszerre nem lehet, de ezt akkor még nem tudtam.)Most ott tartok hogy ebayen keresztül megígérte hogy 2 napon belül visszautalja a pénzt, viszont írt a paypal is akik ügye kérték a csomagszámot ( amit az eladó nekem nem volt hajlandó megadni, mikor én kértem hogy megtudjam nézni merre van a csomagom), és nekik egy olyan számot adott meg, ami nekem nekem hanem valaki másnak a megérkezett csomagjának a száma...

Most kérdésem hogy ilyen esetben mit csináljak?
Várjak még 2 napot hátha utal, ahogy ebayen keresztül megígérte, vagy ott zárjam az ügyet, és írjam meg a paypalnak, hogy át akar ba**ni és más csomagszámot adott meg, nekem semmi sem érkezett meg...Volt már valakinek hasonló ügye?

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AliExpress tapasztalatok
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/