Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz szazbolha #31843 üzenetére

Ha linkeld bármikor tudsz fizetni, persze ha van pénzed a kártyán. Az meg a te általad szabályozott virtuális kártyán is ott max -banktól függ -5 percen belül. Nálam az Erste bank 5 perc késleltetéssel teszi elérhetővé.

Melyik az bank ami munkaidőn kívül elküldi a másik félnek azonnal? De ment mert akkor nem lenne a bankodban ezen részen. Ez már a te bankod lassúsága.
    Az OTP majd holnap reggelre, az Erste lehet hogy még most megcsinálja, az Unicredit vagy igen vagy nem.
    A Trustpay az más volt, most van Trustly.
    Ha Van OTP kártyád hozzárendelve és egy másik OTP kártyáról arra küldesz pénzt akkor az lehetséges, de PayPal egyenlegre nem.
    Trustly esetén banki munkaidőben kezdeményezd és úgy hogy a 16:30-as utalási körbe még beférjen.
    De a technológiádat nem értem.
    egy "üres" de aktív bankkártya volt linkelve és amikor vásároltam előtte áttoltam bankszámláról trusly-val a pénzt.
    Minek ehhez a Trustly? Belépek a netbankomba és "rárakom" a pénzt a kártyára
    Magyar fiókod van? Mert ez a Trustly csak a PayPal egyenleg -balance- feltöltésre használatos, ha nincs bankkártya, vagy direkt az egyenlegről fizetnél, ami nem biztos, hogy jó ötlet anyagilag.

Új hozzászólás Aktív témák