- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Ma akartam új PP-t regisztrálni a jelenleg használt mail címemmel és kiderült, hogy már évekkel ezelőtt regisztráltam vele. Kértem jelszó emlékeztetőt és be is tudtam lépni a fiókba.
Most ezt látom. Nyilván nem ezek az adatok vannak odaírva, de ez a formátum. Így jó vagyok? Rémlik, hogy régebben volt valami gond, ha fordítva volt a név a PP regisztrációnál, meg a banki adatoknál.
Ez egy soha, semmire nem használt PP fiók, nem is emlékszem miért regisztráltam. Kell itt figyelnem valami beállításra, vagy ez így teljesen használatra kész?
Illetve még annyi kérdésem volna, hogy a PP fiókban, ha rámegyek a Top Up-ra, akkor ugye ott mutatja a számlaszámot, ahova utalnom kell, ha pénzt akarok tenni a számlámra és van egy egyedi azonosító, a Transfer ID. Ha pénzt szeretnék utalni a PP-ra, ugye csak annyi a dolgom, hogy utalásnál az itteni adatokat megadom, nem kell összekötni semmit semmivel? Bankkártyát nem akarok hozzátársítani.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest