Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda
    válasz _ATi_1 üzenetére #30608

Egy kicsit nem így van. A PayPal nem önkényeskedik és nincs jelentősége a forintos számlának meg az €-os pénznek.
    Nagyon sokszor leírtam már, hogy ha kártyával fizetsz és a banki váltást állítottad be akkor a PayPal-tól a bankod a deviza összeget küldi a bankban és az alapján majd a bankod a forintot leemeli a számládról és elküldi az eladónak amit majd ő devizában kap meg.
    Azt is írtam, hogy bankkártya átjáró a te bankszámlád és az eladó bankszámlája közt az utalás érdekében.
    Refund esetén a két bankszámla közt történik utalás itt a PayPal csak a könyvelésben az átjáró, ami devizát megkapott az eladó ugyanazt a mennyiség lesz visszautalva arra a bankszámládra amelyhez tartozott a kártya és a bankod a kártyás vásárlások sztornójára érvényes deviza váltási szabálya alapján forint jelenik meg a bankszámládon. (Ez a legtöbb esetben kevesebb lesz mint amit eredetileg levont).
    Ehhez lényegében nincs köze a PayPal-nak, amit linkeltél képernyőt egy tájékoztató szöveg, a Bankod szabálya a mérvadó.
    Esetleg megírod a bankod nevét, akkor valószínűleg meg tudom mondani, hogy a 850 € fejében mennyi kerül majd a bankszámládra.

Új hozzászólás Aktív témák