Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• starr

őstag

válasz V/ #27697 üzenetére

Nah, pont ezt a parát akartam elkerülni, amiket leírtál.
    Attól a pillanattól, hogy beírtam a bankkártya adataimat az én felelőségem.
    Kivédeni úgy lehet, hogy fenntartok egy külön bankszámlát, amin csak minimális összeg van.

A kérdésemre úgy látszik nincs válasz. Megpróbálom megfogalmazni. Aztán megígérem befejezem. :DDD
    Ha felveszek pénzt személyesen elkérik a személyit, és a PIN kódot, ha automatából bekéri a PIN kódot. Ha kártyával fizetek bekéri a PIN kódot. Ha a netbankban pl. feltöltöm a mobil egyenlegem, vagy átutalok: azonosító szám, bankszámlaszám, jelszó, 5 percig élő SMS kód ismerete szükséges, nagyobb összegnél felhívnak.
    Tehát ha bármilyen művelet azzal jár, hogy a bankszámlám egyenlege csökken, először valahogyan azonosítanak, majd leemelik az összeget.

Higgyétek el nem idegesíteni akarlak Benneteket! Tényleg nem ismerem a folyamatot, azért kérdezem:
    Paypalhoz kapcsolom a bankkártyát. Fizetek, beírtom az email címet, jelszót, rányomok, hogy OK.
    Ezután mi történik? Kapok egy SMS kódot, amit beírok, és utána megy csak a fizetés? esetleg bejöna bank honlapja, ahol mindenféle szokásos procedúra után engedélyezem?
    Vagy ilyenkor mindenféle azonosítás nélkül leemeli az összeget?

Új hozzászólás Aktív témák