- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Ezen én már rég túlvagyok, ki is van lőve minden olyan, ahol nem tudom előre, mennyi lesz a termék ára, ide oda ekkor akkor könyvelgetünk, ez nekem nem buli. Ha még több is, akkor is ki tudom számolni, hogy akarom-e vagy sem. De az, hogy 2-3 nap múlva könyvelük az nagyon nagy gáz, akárhogy is nézem...Mindegy, ma elővettem a számlakivonatot, akkor még épp jól jött ki a dolog, nem volt ennyire durva az árfolyamváltozás, egy 5 ezres termék esetében is 50-80 ft volt az eltérés a paypal váltás, és a ténylegesen levont pénz között, úgyhogy ez akkor belefért. Majd akkor lesz érdekes ezzel játszani, ha elkezd lefelé menni az árfolyam, megveszek valamit, és a hártom nappal később érvényes alacsonyabb árfolyamon fogom végülis kifizetni. De egyébkét feleselges vesződni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/