Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LML

tag

válasz aytukabozs #16209 üzenetére

Az már annyira nem izgat, mert minden egyes kártyához csinálok egy új accountot inkább. Bonyolultabb kezelni, de amíg az ebay-en nem kötelező össze linkelni az ebay és a paypal accountot addig ez megoldás.

Nekem ne terhelgessenek össze vissza, mert a csodás buyers protectionból is volt már afférom. Az ember megrendelt vmit egy olyan országba ahová nem is volt bepipálva a kiszállítás (costa rica) össze vissza írogatott spanyolul, majd mikor kiderült hogy nem tetszik neki az adott termék, mert pirosat akart igazából, nem szürkét, mint amiről a licit szólt, akkor lazán lezárolták a paypal accountom, a claim idejére és a végén a paypal még neki adott igazat úgyhogy nyelhettem be a dupla szállítási költségtől (először át sem vette majd reklamált hogy nem jött meg, aztán kiderült hogy az ember lehagyta a szíllítási cimről hogy egy 23. szigetre kellett volna elküldeni nem a "fő szigetre") elkezdve a visszaküldésig mindent. A végén már mondtam neki hogy inkább neki adom a terméket, csak ne küldje vissza az én költségemre, de nem... Így lesz egy 50 eurós termékből 65 euró bukta.

Volt egy másik sztory, hogy a német DPD kivitte a csomagot az embernek, átvette vmelyik szomszédja, azt se tudták kb két hétig hogy kinél van, majd ezek után közölte hogy karcos a termék (dupla fólia, szivacs, karton doboz, atombiztosra csomagolva), és kér partial refund-ot. Egy 750 eurós termékre 30 eurót, majd míg a claim lement addig zárolták a 750 eurót a számlámon. Nem a 30 at, a 750 et, majd végül kiegyeztünk 15 Euróban. Én meg 8 napig nézegethettem a számlámon a blokkolt 750 eurót, hogy akkor most mi lesz....

Azóta inkább a bonyolultabb emberekre csináltam egy külön accountot, és oda ami jön azt küldöm is tovább a fő accountomra azonnal, amint megérkezik...

Új hozzászólás Aktív témák