Új hozzászólás Aktív témák

• z123456789
    addikt
    válasz axioma üzenetére #14919

Azt tudom hogy csak forintra váltva tudja kivenni.
    De az a beállítás amit linkeltem, az csak arra vonatkozik ha vásárolsz?
    Úgy értem - tegyük fel - most ott van a számlán xy AUD. Ezt ő ki szeretné venni (ugyebár forintban tudja csak), ebben az esetben tök mindegy hogy az be van-e állítva vagy sem? Mert most a PayPal felajánlotta hogy rátesz xy Ft-ot az AUD fejében a számlára. Ebben az esetben a PayPal vált kapásból. Viszont ha a valutát kéri, akkor withdraw-nál a bankja fog konvertálni nem? Vagy hülyeséget beszélek? Egyáltalán withdraw-olni lehet akkor ha valutát akarsz devizaszámlára kifizetni? Mondjuk akkor meg a bank von le konverziós díjat, ami nem kevés szokott lenni. Tehát kb többet bukik rajta a konverziós díj miatt, mint amennyit nyer a jobb árfolyam miatt.

Persze egyértelmű hogy valamiből működnie kell a PP-nek, nem is felháborodás volt, csak még én sem láttam beérkező pénzt PayPal-on, ezért szerettem volna tudni hogy reális-e?

A kép pedig digitális formában ment el. Sőt! Egy szochálón látták meg a rajzot, és azután keresték fel, hogy rajzoljon nekik. Akár onnan is lementhették volna. Ő elküldte, megköszönték, és kérdezték a postai címet (arra az esetre ha elkészülnek a szitázott termékek tudjanak küldeni neki ajándékot), illetve hogy mi legyen a fizetés módja? Szóval akkor azt hiszem itt egy teljesen korrekt társaságról van szó, mert a pénzt már csak acceptálni kell valamilyen módon. :)

Új hozzászólás Aktív témák