Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos001
aktív tag
válasz
Benjament #564 üzenetére
Nem tudok róla, hogy külön leírás lenne hiszen pont ez a jó ebben a játékban, hogy olyanná fejleszted a karaktered amilyenné akarod. Itt találsz pár ranger buildet, nézegesd meg, hogy ők milyen spelleket használnak, milyen skillfát építettek, aztán alkosd meg a magadét.
3-4 elszúrt karakter után már magadtól is menni fog (elszúrni az ötödiket). Bocsi, csak vicceltem. Egy kis tapasztalat és sok szenvedés után lassan kitisztul, hogy mi mire való a skillfán. -
lajos001
aktív tag
válasz
Benjament #563 üzenetére
"Az a sokféle orb mire jó?"
Erre így nem lehet válaszolni, nincs kedvem regényt írni, inkább konkrét orbokra kérdezz rá."Tudok Chaos orbot készíteni?"
Amint rájössz a receptre kérlek oszd meg velünk is, nagyon nagy szükség lenne rá.
Nem tudsz orbokat készíteni, találni lehet őket, illetve a vendoroknál tárgyakért cserébe kapsz.
Pl. fehér cucc 3 kül. színű összekötött sockettel, azért adnak 1 chromatic orbot. Ezzel változtathatod meg a socketek színét. -
lajos001
aktív tag
válasz
Benjament #562 üzenetére
"A narancssárga itemeket lehet valahogy fejleszteni vagy az egy egyszerű " legendary" darab?"
Fejleszteni tudomásom szerint nem lehet, viszont a socketek számát és kötését ugyanúgy tudod változtatni, mint a többi tárgynál.
"Ha mondjuk van 1 kék itemet 3 socethellyel azt lehet fejleszteni 4-re vagy hogy több minden attributumot adjon?"
Azt hiszem kevered a socket és attributum fogalmakat. Attól az attributumok száma nem fog nőni, ha növeled a socketek számát, csak több gemet rakhatsz bele.
Egyébként attól függ, hogy milyen tárgy. Egykezes fegyverek 3, pajzs 3 socket-tel rendelkezhet max. Kétkezes fegyverek és testpáncél 6 socket max. Kesztyű, sál, sapka és cipő (na jó a sállal csak vicceltem :-)), ezek 4 sockettel rendelkezhetnek max.
"Az energy shiled minden kasztnak érdemes vagy csak a witchnek?"
Ez is elég összetett dolog. Hiszen, ha a páncélokat megnézed különféle tulajdonságokkal rendelkeznek. Van amelyik csak ES, van amelyik csak armor, aztán evasion és ezek vegyesen, de nem minden formában persze.
Sajnos ismereteim e terén elég korlátozottak, minden esetre azt tapasztaltam, hogy a közelharcos karik inkább armor-os cuccot viselnek a fizikai sebzés csökkentésére. Akik nem akarnak befutni a mobok közé, azok inkább ES vagy/és evasion cuccokban flangálnak.Kérem a hozzáértőket, hogy bátran javítsanak, ha valamit rosszul írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest