Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Lokids #32350 üzenetére
Mikor irtam a változtatási javaslatokat, ha jól emlékszem ott is ott volt, hogy második karakterre igazán behozhatnának egy olyan lehetőséget, mint pl a delve liga volt. Most, hogy sokkal lassabbak lettek az actok is, tényleg, ki a francnak van kedve egy ligában kétszer, vagy még többször végigmenni rajtuk...
.LnB: Lásd, amit Lokinak irtam, megéri a regrettel bajlódni, hacsak nem akarsz teljesen más karaktert inditani (gladról tudsz váltani championra, vagy slayerre anélkül, hogy actoznod kéne). Persze te most kezdted, neked még az actok is érdekesek lehetnek.
dante3: Az szép, grat! Lehet el kéne kezdenem foglalkozni nekem is a kinálatukkal, milyen régen esett már HH...
Edge: Visszaálltam én is cyclonera. Elköltöttem pár C-t, vettem FB-t, Abyssust, stb. 5L-en sima ügy, összehasonlithatatlanul ez a legjobb skill még mindig nekem.
Később talán megpróbálom újra a shield crusht, ha lesz currency endgame gearre, hogy úgy mit tud, de valahogy nem ligakezdésre, kezdeti mapozásra van kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" - 2019, 4 mag i7, 16/256GB, touchbar - garancia ( 6431)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2017, 2 mag i7, 16/512GB, touchbar, új akku - garancia ( 66904)
- Apple Macbook Pro Retina 14" 2021 ELADÓ (M1 pro/32/512)
- iCarSoft VAWS V3.0
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest