- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Én akkor vágtam tilt-re magam, amikor SSF-en egy tabula kifarmolásához 2 db karakter kellett(az elsőt lvl61-től lvl71-ig húztam, amikor meguntam a humility farmot, ezzel 4db esett, a másikkal 60-74-is farmoltam mire kiesett a maradék 5db). Olyan szinten tiltre vágott, hogy játszani sincs kedvem... hozzáteszem az itteni incursion-os liga rng-m is messze a mélyponton van, mert kb semmi sem esik(még egy nyamvadt 5L-et se találtam, nemhogy használható unique itemet).
-
Har_melin
addikt
nem vagyok jós, fogalmam sincs. Csak annyit tudok, hogy eddig általában 2 és 3 fuse közé állt be a chaos árfolyama, volt már 3 fölött is. De hogy ez mikor történik meg, megtörténik-e most is, azt nem tudom megmondani, mert nyilván történt valami változás a játékban, ami miatt most ennyire eltolódtak az arányok.
-
Har_melin
addikt
-
Genji
őstag
Snipereltem poe.trade-en, 70-80 chaos környékén kezdődtek shaper moddal természetesen 3-3 pre/suffixes cuccok 2 jó 4 szar rollal. A legtöbb cucc 1ex felett ment és erre bedobta ezt a fegyót 20 chaosért (kb percenként néztem egy órán keresztül, mindenféle kombinációban). Írtam és jött an invite, nem hittem el.
Aztán eredetileg volt rajta még +2 hulladék roll, rádobtam azt az orb of anyulmentet vagy mi a tökömet és a két szar tűnt róla el.
Éreztem, hogy ez kis mák volt, örültem is mint majom a farkának.
(#14104) Badlof2k Igen én is BV buildhez használom.
-
TrollBalint
addikt
igen, tudom
és hogyhogynem én barbárral voltam
De alapvetően aki távolsági volt, az előbb hagyta abba a gyepát és közelebb jött
nem voltunk túl hatékonyak mindig, de jókat nevettünk
Mondjuk csak bizonyos haveri körrel csináltuk ezt, de itt poe-ban nem tudom hogy lesz, néha olyan cucc eső van, hogy azt se tudom mi meg hol, vagy mi is kell. Persze nem baj, jobban kell figyelni, ha még "földetérés előtt" el akarom orozni a cuccotez a bonusz dolog tetszik
és valahol jogos is, hogy több playernek több cucc essen
-
0karmacoma0
senior tag
"Each player after the first adds a bonus +10% increased item quantity and 40% increased item rarity to the party. For skill gems and currency items, party members add 50% increased item quantity and 0% increased item rarity. Bonuses to item rarity or quantity from modifiers on player gear are only counted from the player who lands the killing blow. This bonus is multiplicative with any player bonuses to rarity/quantity.[1] Any quantity bonus from a map is multiplicative with all other modifiers."
-
TrollBalint
addikt
ez oké, mondjuk diabloba nem volt ilyen ami mindenkinek jó, ha mégis, akkor azé volt, aki felvette.
De nálunk a haverokkal a cucc azé, aki felveszi (Diabloba ez odáig fajult, hogy ha már alig volt élete a bossnak, volt, hogy egyszerre hagytuk abba az ütést, hogy a loot-ra koncentráljunk)
Ha valaki mégis olyat vesz fel, ami nem való neki azt odaadjuk a másiknak, persze ingyen. -
TrollBalint
addikt
nekem pont az egyedi loot nem jött be a Diablo 3-ban, kevésbé éreztem, hogy egy party részese vagyok, inkább azt, hogy vagyok, ölök, esik valami, meg rohangál mellettem még valaki, aki "dobáltatja" ki nekem a lootot. De nyilván meg van az előnye, ha public partyba van az ember, én azt nem speciel nem szoktam, csak haverokkal. Pont ezért Free for All-ra van nálam állítva a loot.
-
reelc
veterán
De lényegében most is SSF-ezek nem? Csak nem olyannak indítottam a karit.
Vagyis: egyedül játszok, az van amit találok.
Vagy van valami különbség aközött, hogy így játszok, vagy ha beraknám a pipát a SSF módba?Nem csak Diabloról jövet tűnik riasztónak. Párezer óra D3, és sokszáz óra Grim Dawn után próbálkoztam be ezzel a játékkal. Na meg persze ezek mellett is próbálgattam játékokat.
A Diablo 3-at felraktam tegnap pár hónap kihagyás után, meg is untam. Ha már megvan minden cuccod, és csak azok finomítása a cél - félelmetes időt+energiát lehet beleölni a nagy semmibe. Fullos karival a Grim Dawnban is esik számomra új cucc 1000+ óra után is, és egy csomó szet még mindig nem teljes. Dio3-ban meg pár délután alatt max szint (lvl70) minden cuccal megvan 0-ról akár egyedül. Ég és föld a 2 játék, a PoE meg méginkább.
-
-
0karmacoma0
senior tag
Szerintem az a vízválasztó mikor van rendes attack speed meg egy 20/20-as faster attack a movement skillen. Onnantól hasonlóan smooth mint a D3. Az első actokban tényleg elborzad az ember az elején, hogy milyen szánalmas a karakter, de ez része az élménynek. Tényleg van egy nagyon határozott fejlődési ív, ahogy szép lassan megszereted a karaktered. Mondjuk sok kezdő nem ismeri az onslaught support gemet, az adrenaline-os quicksilver flaskákat, vagy a vendorok és orbok használatát. Az első karakterem nekem is totál kuka volt, pedig többet olvastam a guideot meg a wikit mint játszottam.
-
rumkola
nagyúr
Tudom, ugyanígy voltam vele én is. A1-A4 3x, aztán 65-70nél nem jutottam tovább. Volt 1 82-es witchem, most visszanézve ritkaszar cuccokkal, 1db 5linkes staffal. Hetekig farmoltam a Dock -ot, 2-3 naponta léptem 1 szintet.
Rengetegszer volt, hogy dühből letöröltem és hónapokig nem néztem rá. 2013 vége óta nyomom 2 évig trade nélkül
, rengeteg kitartás kell hozzá az elején. És trade-trade-trade.
Nekem legőrjítőbb a váratlan, megjósolhatatlan, előreláthatatlan 1HIT volt.Manapság azért már nincs ilyen.
-
Badlof2k
senior tag
Nehogy megharagudj, meg a vegen betamad a kerekerdo elit kulonitmeny
( nekem kovi honapba jon ) btw kosz ha meglesed es neked nem crushol akkor valszeg Amd karikat tenyleg nem szereti vagy bugol..
Plazma : Mikrolaggot nem tapasztaltam/tapasztalok az sem tudom miaz tenyleg .. masreszt hdd vs ssd sokat szamit es nem csak betoltesnel
Nade on.: Valaki harcolt mar Atzirivel templomba ? Mennyire nehez ? Tegnap sikerult egy atlas of world szobat csinalni tier 3as szintre azthittem majd mekkora Map ozon lesz , volt csupa T1
gondolom a map lvl 70 miatt
bar igyis orultem azert
az explosion room meg mindig megeri kirakni azzal ha jo a szoba osszekotesed barmikor bejutsz Apexba egykis robbantassal
-
Nekem i7 és 970. Ami nagyon jó hatással volt az fps stabilitására:
*BIOS-ban kilőttem az energiatakarékosságot, mindig 3,7 GHz a proci frekije,
*játékban DX11, vsync be, multithread be, és auto resolution ki,
*hatalmas fps plusz gyengébb kártyáknak, ha a pst process effekteket kikapcsolod,
*plusz mikor Radeonról nVidiára váltottam a mikrolagok megszűntekSSD-ről nem tudok nyilatkozni, mert mindig is arra volt telepítve, de azt tudom, hogy a pályák betöltése kb ötször gyorsabb mint HDD-n, mert amikor öcsémmel játszok, akkor én már leöltem 10 monsztát mire neki betölt a játék.
-
Badlof2k
senior tag
A burzsi
teny hogy amd karikat nem szereti de pl nekem nagyon elvetve van fps droppom amugy 60fps full hd AA alapon van ha azt belovom X16ra akkor crashel a gamma , townba nulla problemam van
nagyon ritkan ha rohadt sok a mob plusz molten strike ottmilio*2 labdanal vanhogy beesik egyket pillanatra 30ra de annyira nem jellemzo
-
Marad. Ami kikészíti a gépemet, az az mikor belépek a town-ban és mindenkin mtx van. Akkor hallom csak felpörögni a ventiket, amúgy kussol a gép. Amúgy a játék még érzékeny a vga-kra, meg azt sem szereti, ha a cpu energiagazdálkodása be van kapcsolva. Általánosságban elmondható, hogy intel+nvidia párost szereti.
-
Har_melin
addikt
fehér gyűrűt és amut lehet vásárolni A9-től kezdve garantáltan lvl60 fölöttit a vendoroktól. A szemét (1-3) szintű essence-eket használom el rájuk, de ha nagyon kell, akkor akár alch-ot is. A templom elég szépen potyogtatja a currencyt is, szerintem itt most nem lesz olyan, mint az előző ligában, hogy jobban spóroltam az alch-okkal, mint a chaosszal
-
-
Badlof2k
senior tag
hat en high ilvl itemeket vagy jo pdps axe/sword meg jeweleket pakolom el mint a horcsog hogy majd vagy eladom vagy masik karinak vagy csak foglalja a helyet , van ket quad tabom tele szokott lenni uniqal mindig mert hogy kis karinak ha kezdek , meg szokasos devoto starkonjak
-
-
-
Har_melin
addikt
soha nem csináltam érdemben summoner buildet, szóval nem tudom, de szerintem alacsony szinten (mondjuk A4 végéig) nem lesz az igazi a templomhoz. A későbbiekben is szerintem gond lesz az irányításukkal, bár ehhez látni kell majd a termek nagyságát. (Az architect leverése elég jelentős plusz időt ad a kulcs megtalálásához, de ehhez célirányosan kell támadni. Ha a csordád leáll a trash mobbal szórakozni a boss helyett, akkor lehet, hogy lecsúszol a bossról és a kulcsról is. De hangsúlyozom, játszani nem játszottam ilyennel, csak videókon láttam summoner buildeket.)
én azt hiszem valami lightning alapú trap buildet fogok csinálni, akár a lightning trap, akár az arc/spark változat nagyon keménynek tűnik, plusz ott vannak még a kieg opciók hozzájuk. Az Inpulsa ára persze a csillagos egekben lesz, de majd meglátom, nélküle mire lehet menni.
-
Har_melin
addikt
Egyrészt én nem a wikit, hanem annak a pont erre vonatkozó pontját linkeltem - ennyire általános kérdésre csak általános választ lehet adni. Plusz leírtam, hogy azon belül is mit nézzen, hogyan használja. Ennél konkrétabb választ arra, hogy mi az amit az ő karaktere NEM csinált meg, nem lehet távsegítséggel adni.
Azt változatlanul fenntartom és jogos volt a te kommented is, hogy a wiki főoldala konkrét segítségkérésre nem segítség.
-
Har_melin
addikt
hát pedig ilyen "nem tudom, kihagytam-e valamit" kérdésre csak a wiki marad.
Itt van az összes quest, meg kell nézni minden actban, hogy a "Book of Skill"-t adó questek megvannak-e? Ha a teljesítettek között vannak, akkor jó, ha valami hiányzik, akkor rá kell kattintani a listában a questre és az első sorban kiírja, hogy kitől és mikor kell megkapjuk.
-
Har_melin
addikt
-
-
-
Badlof2k
senior tag
Redditen rohogok haverommal egesz nap milyen teoriakat levezetnek emberkek meg hisztit bar reddit szamomra alapbol is a hiszti es hate fellegvara valamiert .. szoval ja a lenyeg azert nem minden ceg hulye hogy ha valami jol megy es mukodik akkor bele vau-vau, nyilvan a keleti orszagokba ami cenzura es egyeb dolgok szoktak neha lenni az oke de nyugati szferaba nemhiszem hogy bele lenne nagyon szolva , meg asszem Chris is mondta hogy alapvetoen a jatekot illetoen a dontes hozok es leaderek ok maradtak attol hogy papiron mi van
na mindegy
Activision se rontotta el annyira a D3 elmenyt szoval
szerintem lofutty valtozas lesz itt kerem
lesznek jo es rossz ligak tovabbra is most a jo jon
-
Badlof2k
senior tag
-
Badlof2k
senior tag
Build függő is azért mennyire van szüksége vaal skillre , mondjuk én többnyire mindig olyan buildeket játszok/játszottam amibe max vaal haste dobott az egészen az is leginkább clear speeden szóval annyira nem volt core cucc..meg alapból nem szeretem a túl macerás buildeket se..ettől függetlenül igy hogy hozzányúlnak kicsit lehet több buildbe lehet nagyobb szerepük és hasznuk mint előtte, meg ahogy látom eléggé át variálnak mindent megint erre az új nagy patchre..
-
San398
őstag
Ha neked csak jó tapasztalataid vannak akkor szerencsés vagy. [link]
Patrickkal beszéltünk már párszor róla, hogy hogyan lehetne kikerülni azt az aukciós ház "hibát", hogy a játékosok a trade cuccokat böngésszék a játék helyett.
Patrik ötlete --> Trade mester
Ha jól emlékszem valahogy így beszéltük
A trade mester is fejlődne mint a többi mester csak nem napi küldiket adna hanem a karakterem szintje alapján fejlődne.
pl. lvl 30 alatt a normal trade rendszert használhatom.
Karakter szint 30: vehetek a Trade mestertől (mester szint 2) cuccot de nem adhatom el pl. 15 napig
....
Karakter szint 90: vehetek a Trade mestertől (mester szint 8) cuccot és azonnal el is adhatomÍgy nem kellene ligák között se ugrálni, nem kellene mapról se kilépni stb.. Mindenki használhatná a sima Trade tab-ot vagy a Trade mestert.
A Trade tab-ra is felkerülhetne a Public mellé a Mester így még egyszerűbb lenne. -
Har_melin
addikt
"bepróbálkozott, hogy hátha hülye vagy" - nyilván túl oldschool vagyok, nálam a másik fél esetleges hülyeségének a kihasználása nem fér bele. Egyébként meg nem véletlenül van egy Exact price és egy Negotiable price opció a tabon - ha nyitott vagyok az alkura, akkor nem fix áron rakom fel.
Más:
Skill revamp No. 3., íjász skillek:
- Rain of Arrows módosított szóráskép, hogy magasabb szinteken is megmaradjon versenyképesnek.- Barrage: négy helyett öt kezdő lövedék, de csak +20% dmg minden plusz lövedék után. Várható volt, hogy valahogy megpróbálják nerfelni, gyakorlatilag az egyetlen használt single target projectile skill volt. Szerintem ez még nem a végleges állapot, úgy gondolom tovább fogják még simogatni.
- Blast Rain: kap egy fire pen bónuszt, lvl 20-on 25%-ot - masszív.
Vaal RoA: Több proj, ismételt támadás, nagyobb lefogott terület. A fixálás helyett kap egy Maim hatást, 75%-kal lelassítva a célpontokat.
-
Har_melin
addikt
A spéci tabokat (map, currency, stb.) a legvégére teszi be amikor vége a ligának. Viszont most van valami bug, mert az előző ligában változtattak a mapok besorolásán és így standard-en a régi mapok voltak benne (felül lehet beállítani, milyen patch változat mapjait tárolja), az Abyss viszont már az újakat tartalmazta. Valamiért viszont az abyss végén hiába szedtem ki minden korábbi mapot a standard tabból és pakoltam át bele az abyssból áthozott mapokat, az abyss map tabja megmaradt remove onlyként, teljesen üresen is.
-
Har_melin
addikt
nem tudom, erről nem írtak. Amennyi melót beleraktak, el tudom képzelni, hogy valamilyen formában megmarad, bár én túl sok értelmét nem látom. Ami használható belőle, azt nyugodtan be lehet rakni prophecy-ként, a rcepetek 99%-a tök fölösleges. A leveling unique cuccok jók, de ezt akár ki lehet azzal is váltani, hogy valamelyik A1-es quest reward-ot lecserélik választható unique darabra.
-
-
-
-
Har_melin
addikt
jó lenne látni, mit változtattak még. Máskor szokott lenni három nap a tervezgetésre, az új unique cuccok átgondolására. Most pl. lesz egy tonnányi fated unique, amelyek ki tudja, mit hoznak. A set unique-oknál is több szettről volt szó, ott van a crab shield, amiről nem tudjuk, hogy pontosan mi és hogyan működik, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest