-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #23020 üzenetére
hát nem egészen
Nekronál (szerintem) nem annyira játszol. Leidézed a vackokat és mész. Aztán vagy meghalsz, vagy vége a pályánakKevésbé kíván aktív részvételt. Ettől még a Brand és a totemes is aktívabb, mert ott folyamatosan kell leraknod azokat. De a miniont egyszer megidézed és kész. (Ezek a mai felszteroidozott minionok elég jól bírják
)
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #23016 üzenetére
Mondjuk nem játszottam minert, de szerintem az lehet aktuálisan a legjobb. Könnyű vele haladni, nem túl költséges. Alapvetően más játékstílus lehet, az által, hogy nem csak elsütőd, a skillt, hanem utána még neked is kell aktiválni. (A hozzávaló ascendancy-t nem tudom melyik, azért így írtam)
-
-
-
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #22873 üzenetére
Mondjuk ha kozel olyan lesz mint anno behoztak az uj actotat kuldiket es egyebeket akkor jouvan maradhat
Kivancsi vagyok Bowok teren mit allitanak , mer asszem mintha emlitettek volna azt is hogy igyekeznek nagyon szelessegu build variaciokat elhetobbe tenni uj uniqe es skillekkel, milyen lenne egy bowos jugg mar ?🤔😁 vagy egy assasin ? csak sokkal konyebben epitheto, meg remelem lesz majd valami megoldasuk hogy a dmg scalehez ne kelljen meg pluszba egy Lioneyes jewel 🙄
-
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #22814 üzenetére
Na, hát én pont olyan játékos vagyok, aki szereti az ideje nagy részét a mapokon tölteni. Ezért nem foglalkozom a rare cuccokkal. Amit nagyobb mennyiségben eladásra szánok (fossil, essence, esetleg mapok, vagy fragmentek), azokat egyszerre árazom be, és mindig a lehető legalacsonyabb áron teszem ki, hogy pillanatok alatt elkapkodják őket. De az elszegényedés még igy sem fenyeget, szóval tényleg nem értem, ha valaki nem tud stabilan profitot termelni ligában. Amit a doktor irt, az meg szép ráadás.
-
simondr
senior tag
válasz
sirdond #22814 üzenetére
Szia! Az építő jellegű kritikát mindig szívesen fogadom, ezért örülök annak hogy a saját nézőpontodból is leírtad.
Reflektálok: valóban viszonylag ideális környezettel számoltam, de azért engedd meg hogy kifejtsem:
Amit leírtam feltételezi hogy:
1) nem vagyok kezdő
2) ismered a fogalmakat amiket leírtam
3) van premium stash tabed és ezáltal a trade úgy néz ki hogy: árat vizsgálsz->beárazol->eladsz. Sok sok ezer cuccot eladtam már POE-ben, tud az pörögni is.
4) tudod mi az a trade makro és használod isüber labban általában a gem-ek hozzák a legtöbbet, beárazni és eladogatni egyesével a rengeteg különböző quality és level-lel rendelkező gem-et, nagyon sok idő
Egyetértek azzal, hogy a gemek eladása baromi nagy pénz (viszont ennél is nagyobb pl az enchanted csukákat eladni). Nem értek egyet azzal hogy sok idő árazni és eladni őket. Trade makro -> CTRL+D -> kirakod tradere -> eladtad.
Sok tucatot eladtam a ligában, baromi pörgös.delve egyértelműen a legjövedelmezőbb, viszont a sulphite beszerzése és szinten tartása koránt sem egyszerű (bár az új master mission átdolgozással, megint egyszerűbb lett)
Igazad van, egy kis kihivást rejt magában a sulphite szinten tartás. Azonba ha sokat mapozol, kapni fogod a delve missionöket szép számban. Ezen túl van egy olyan sextant mod, hogy "Possessed monsters drop a "szint" scarab", ez viszonylag gyakori mod és rendesen esnek a sulphite scarabok is.a fossilok eladása, megint rengeteg idő, főleg, ha azt választja az ember, hogy nem bulkként adja el azokat.
Én nem tudom ti hogy tradeltek, de azt hiszem valamit nem jól csináltok. Nekem ez is baromira pörög.
altar of sacrifice lvl3 rng based, ezzel érvelni nem valós segítség szerintem, arról nem is beszélve, hogy az upgradehez szükséges itemek elég valószínűtlen, hogy nem lesz meg, azoknak beszerzése megint idő.
Abban is igazad van, hogy ez RNG based, abban viszont nincs, hogy az öv és a vial beszerzése időigényes. Kb 3 beltet uppoltam fel a ligában, az alapanyagokat beszerezni minden esetben 1perc volt.
Ha már itt tartunk, az Altar of Sacrifice csak 1 kiragadott példa, a Gemes szoba és a Corruptolós is szép kis pénzt ér.syndicate-en belül, ha nincsenek az adott helyen az emberek, rohadt sok idő a megfelelő módon átrendezni.
Szintén kiragadott péda volt. Leo research = dohány, Tora research = dohány, Interventionnél szinte mindenki jó kis pénzt hoz, Cameria fortinál vagy transportnál dob harbinger orbokat, az is jó pénz, stbstbstb -
TrollBalint
addikt
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
sirdond #22795 üzenetére
Vagyis a shapedelt t15-re került guardian nem ölhető az eredeti t10-en ?, vagy hogy van ez?
Tehát T15 elslaver, T12 Elder.. ugye a többi lehalt már. A guardian ölhető T15-ön, de Elder T12 mapját shapedelni kell magasabbra??
Azt hiszem jobb úgy kérdeznem, hogy ismeritek a sztorit, most mit tegyek. -
-
-
-
válasz
sirdond #22749 üzenetére
Ha ez az új irány akkor csak idő kérdése, míg a játék fizetős nem lesz. De tudod mit, inkább legyen havidíjas csak ezt a sok fost ne tolják az arcomba. Legyen havi háromezer mint a wow, de ne arra építsenek ligákat, hogy újabb szemetet hoznak be aminek kell majd stash tab. Ez így nagyon nem kerek. Nem kell még egy EA vagy Ubisoft, mert előbb utóbb itt is előnyhöz fognak juttatni pénzért, ezt biztosra veheted.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #22713 üzenetére
köszi a tippet az eladható beastekről, nekem ez teljesen kiment a fejemből. Főleg, hogy emlékeim szerint (de lehet hogy tévedek, hiszen soha nem figyeltem), a játék sem jelzi valami extra módon, hogy valami értékeset fogtam be. Találtam egy crais... chimeralt a befogottak között, most 1exa körül keresik.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #22716 üzenetére
Jó, ha már a pirosakon fogok járni, akkor lehet, hogy zana nálam is hátrébb kerül, de egyelőre még a T6-10 is foghíjas, hiányoznak mapok. Alvát én is meg szoktam csinálni, de evás karival megint belefutottam abba a szépségbe, hogy amint belépek, három irányból kapom a sortüzet és konyec filma, mozdulni sincs időm. Nincs kedvem egy templom miatt ötször-hatszor meghalni, A fontosabb craftok megvannak, őt meg elteszem majd a cyclonernek.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #22713 üzenetére
Lehet, hogy igazságtalan voltam, mert valóban én is einhar küldetéseit hanyagoltam és hanyagolom most is a leginkább. Ha mondjuk 10 mapra van időm, akkor abból inkább zana, jun és niko küldetéseit csinálom meg, vagy őket rakom be a mapokra, amíg van küldetésük. Szóval lehet, hogy adta volna, ha utána megyek, de a beastcraft annyira kiesik nekem a játékból, hogy rendre csak a liga végén veszem észre, hogy jé, még ez is lehetett volna.
-
TrollBalint
addikt
-
-
TrollBalint
addikt
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #22405 üzenetére
Néztem a cuccait, legalább 60% dodge attack és 50% dodge spell-je van, ami nagyon jó, és utána jön még az evasion, viszont az utóbbi már csak tipp, hogy mennyi esélyed van kikerülni a támadást. A 182 ES pedig éppen annyit ér, mint a 2-3k. Semmit. Ha valami betalálja, akkor az azonnal öli. És ha jól tudom a területi spell / attack ellen nincsen dodge meg evasion.
Még ami jelenthet bármit is, az a headhunter, amivel hülyére buffolja magát, de ettől függetlenül szerintem is ez egy "miaf@... " -
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #22394 üzenetére
Igen, arra mentem, hogy elhasználnám, viszont biztos vagyok benne, hogy előbb meglesz a Research lab, mint a 6L item, amire elhasználnám. (Még azt se tudom mire használnám, de valószínűleg páncélra, de abból még nem találtam jót, pedig most lenne e legegyszerűbb keresni
)
Ha eljutok oda, akkor azért rád írok, remélhetőleg a héten meg is lesz. -
.OM.
aktív tag
válasz
sirdond #22376 üzenetére
Köszi szépen a segítséged!
A setup jelenleg 3 nyílvesszőt lő az 5 maximumból és 4 ellenfelet üt át. HI és nem Blastchain support-ot futtatok.Gyakorlatilag úgy néz ki:
Egyszerre 5 mine-t dobok, amiből összesen 15 elődleges nyílvessző repül ki és miután betalált, mindegyik 45 fokban nyílik és átüt 4 mobot. Sztori faceroll.Valahogy a blight-ból olyan mobok jönnek, amiket vagy el sem találok, vagy alig sebződnek. Erre az anomáliára keresnék válaszokat. Ele resist? Evasion? Lagg? Rosszul tartom a detonátort?
-
.OM.
aktív tag
válasz
sirdond #22368 üzenetére
6L-ben használok Opus-szal:
+ Ice Shot
+ Cold pen
+ Trap&Mine DMG Supp.
+ High Impact Mine Supp.
+ Minefield Supp.
+ Ele DMG Supp.Itt a build.
Opus és a 2 db Jewel van meg.
Minden más item random rare, mert a leírásban szereplőkhöz van lvl req.
Nincs még ascendancy. -
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #22249 üzenetére
Nekem semmi gondom nem volt tegnap, bár én csak sima mapokat mentem. A víz meg eléggé meg tudja fektetni a gépeket, ha roszsul van leprogramozva. Max van a grafika? Esetleg ott játszadozhatsz, de ha eddig jó volt, nyilván ne nálad van a hiba, de te tudsz hozzá gyorsabban alkalmazkodni (legalábbis megpróbálni te tudod gyorsabban)
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #22244 üzenetére
Nemtom battya nekem performansz problema csak ritkan van pl legionnel de azis csak egy pillanatra nemi fps drop 60rol 30ra aztan vissza al , lag meg valtozo az barmi lehet , egyeduli bug meg amit beszeltunk masteres volt azis Alva .
Szal nyilvan lehetne finomitani de minden fajta konfigra ra finomitani ra szabni biztos nem kis munka gondolom en.
Eggyes bugokon még dolgoznak , es gondolom nem csak Pc side hanem konzol igaz a ket csapat talan kulonallo de ugye van mit javitani szvsz nekem keves bajom volt/van meg mindig sok emberhez kepest
U.i.: Redditesre gyorsan atfutva pae postot meg eleg valtozo valaki futott vagy 6 blight mappot crash nelkul valakinek meg t15os partyba be crusholt es nemtudtak visszalepni relogg utan, megint masnak porblema mentes , szal eleg vegyes (:
-
-
Pitymaszter
tag
válasz
sirdond #22218 üzenetére
Fast AF youtube csatornáját szoktam nézni mert elég jó kis buildeket szokott csinálni.
Neki most van fent egy Deadeye MS buildje. A POB passiv tree alapján könnyen át lehet tenni JUGG-ra is (kezdő ponti pontokat átrakod a jugghoz és kész is)
[link]
A build az általad említett buffolt skill gemekkel készült (AC és Multistrike). -
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #22205 üzenetére
Szép. De, hogy mennyire igaz az az 1 exa, mikor pl. Dying Sunt használ, ami önmagában olyan 80 chaos körül van, az már más kérdés.
Majd, ha megszedtem magamat, még valami nagyon OP buildet ki fogok próbálni tutira ebben a ligában, vagy akár többet is, amihez eddig nem sok közöm volt még a játékban.
Har_melin: A Zealotry lefoglalja a mana 50%-át, nincs teljesen kihasználva a MoM, de még igy is nagyon jó lett a védelme. Panaszkodtam rá, hogy hiányzik a mana leech, de beraktam egy Lavianga flaskot, ami végszükség esetén aranyat ér. A build meg kezd nagyon durva lenni. Tegnap már inditottam vele egy rare T2 Blight mapot, röhögve megcsinálta, végén dobott egy exát is, aminek úgy megörültem, hogy rögtön futottam egy T3-t utána. Azzal se volt gondja.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #22159 üzenetére
Ja tenyleg erre nemis gondoltam 🤔
dd
Kedves Dragon.: Lehet, nekem megse volt tele a tabom emblemmel hogy nyitogassam egy het utan se pedig eleget porgettem a ligat mondhatni. Probald elvezni es jatszani ne pedig azon fusztralodni mi nem esik mennyire . Hiaba liga content , meg tudod lehet tradelni
😁
-
simondr
senior tag
válasz
sirdond #22119 üzenetére
fórumtársak! én most ott tartok a ligában hogy felgyűlt jópár T1-T10 és valamennyi T11-T12 map is, amikből 1-1-et szívesen odaadok nektek ha épp szükségesetek van rá. Keressetek in-game.
szerk:
sirdond, én a helyedben nem shavronnal próbálkoznék, hanem olyan megoldással mint az enyém: sapiban 6L, body armourből life és crit chance, többi item pedig life+dam+res.
Sokkal kellemesebb playstyle mint a Low life verzió, ahol meg kell oldanod a stun immunityt, ES poolt, Mana poolt (discipline,hatred,skitterbot együtt 120% mana reserved) stb. -
-
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #21995 üzenetére
Látványos, de erről megint az jutott eszembe, mennyire könnyen hintába ülteti egy ilyen a kezdő játékost. Csupa fantasztikus hívószó: nagyon olcsó, baromi nagy sebzés, két piculáért levered az összes endgame bosst, hurrá.
Aztán jön szerencsétlen, akinek még nincs meg az a rutinja, hogy pontosan tudja, mikor kell ellépni, melyik támadás után mi jön, melyik boss szobának hol vannak a védett zugai és akkor derül ki szerencsétlennek, hogy az "occasionally one-shot" az minden második mapot jelenti az esetében. Rosszabb esetben minden mapon kétszer.
A build viszont tényleg nagyon erősnek tűnik (megint csak a hype-ot mellőzve). Érdekes volt a billentyűzet kiosztása az E-re tett skillel.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #21956 üzenetére
35%
az valóban sok ennyiért, úgy hogy akkor már nem is fáj annyira, hogy nincsen erre is még socketem
Valahogy az volt bennem, hogy ezeket elcastolom és ott vannak, mint a zombik, skeletonok, stb
Har_melin: 22 mp-el beelőztelek
Ha már híreknél nem tudlak, legalább itt
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #21941 üzenetére
Nagyon köszi, de nekem korábbi és mostani próbálkozások alapján egyszerűen nem fekszik a mine. Én is látom, hogy erős, sőt nagyon értékelem, hogy a trappal szemben ha aktiválom, akkor robban mindegyik, de nálam játék közben nem működik. Kivételesen nem emlékből beszélek, "márpedig csak addig élsz" alapon mégis belevágtam egy shadow-ba, egyelőre a firetrapper változatba, de indulásnak az új lightning mine-t használtam - vagy két percig. Ez van, kinek a pap, kinek a paplan. Ha nagyon nem fog menni, akkor legfeljebb majd átkonvertálom strom brand assára.
Más: jövő héten jön patch, amiben orvosolni akarknak pár blight hibát. Részben csökkenteni fogják a blight mapok monstáit (érdekes, ezek szerint az oly sokak által kért rövid spawn szünet valamiért nem megoldható), másrészt orvosolják a brünnehilde által is említett sebezhetetlen monszták kérdését. Addig szerintem érdemes várni a blight mapokkal, mert azokon még dropot is növelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest