- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #3370 üzenetére
Még egyszer: ez a beterjesztett, hivatalos törvényjavaslat. Emberek, akiket ezért fizetnek, ezt alkalmasnak találták ebben a formában benyújtásra, miközben egy osztás-szorzást már ismerő általános iskolás két perc alatt rájön, hogy abszurd.
Nem érdekel, hogy mi lesz szerinted, más szerint, ez a beterjesztett, a NKM által megszavazásra alkalmasnak tartott javaslat. Az éjszaka bedobott "csak havi 700 Ft lesz" szöveg is a telefonhívásokra vonatkozik a szövegben, nem a netre.
És azért "pánikolok" mert eddig a legdegeneráltabb javaslat is csont nélkül átment a szavazógépen, szóval ha csak a gombnyomogató droidok józan eszére számítasz, akkor tévedsz. Abban az országban, ahol normálisnak (sőt helyesnek!) tartják a bevétel - nem a nyereség - 40%-át adóként elvonni, azért mert csak, ott mióta érv az, hogy "ez amúgy elég meredek"?
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #3366 üzenetére
1) A 4500 Ft-os korlátlan előfizetésemből a szolgáltató fogja kifizetni a - csak játékra elhasznált - 8-10 ezer forintnyi adót? A többiről nem is beszélve?
2) Baromság, a távközlési törvény (amit ezzel módosítottak) minden távközlési szolgáltatóra vonatkozik, nem csak a mobilra. Ráadásul Varga szerint kifejezetten a telefonálás (és így az abból származó távközlési adó bevétel) csökkenése miatt vezetik be, másrészt: "Az NGM szerint csak 133 millió gigabyte az éves lakossági adatforgalom, ezért csak 20 milliárd körüli bevételre gondoltak, írja a Portfolio. De ez könnyen alulbecsült szám lehet, hiszen az NMHH szerint csak mobilon elinternetezünk évente nagyjából 36 millió gigát" - a teljes forgalommal számolnak. (Apróság: ez csak a lakossági. a felhőre települt vállalati forgalmakkal, a nem az íróasztaluk mellől arra csatlakozó dolgozókkal ez nem is számol.)
3) 2015. évi adótörvények - melyik számot nem ismered?
4) Az valószínű, mert ebben a formában kifizethetetlen. Ettől még hivatalos, országgyűlés elé terjesztett törvényjavaslat, amit arra illetékes emberek jónak találtak.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #3334 üzenetére
Örülök, hogy tetszett a vidi, reménykedtem ,hogy érthető, és nem csak összevissza beszélek.
Azt már most megmondhatom, hogy palace nem valószínű hogy menni fog, sőt szerintem Shrine sem... lvl75-76 feletti mappokon azért már van hp-ja a bossoknak rendesen. Ma voltam residence mapon ,és elég határon volt a stun, pedig már megvan az 5L is, amivel 21k a heavy strike dps-e. Ezt a határt úgy értem, hogy volt stun, egyfajta permastun, de random időközönként tudott dominus cselekedni(úgy minden 10. ütés után). Szóval úgy gondolom, hogy később ezek a bossok gondot fognak okozni, mert olyan ele-dmg-t tolnak, ami simán 1hitel, ha nem jön össze a stun. Persze tesztelni fogom a dolgot, talán crema boss meglesz. Akár honnan nézem még mindig a dominus/piety bossoknak van a legtöbb hp-ja ami a map bossokat illeti.
Ami kimaradt még a Torture chambeer boss. No nem azért mert nem tudnám stunolni, inkább a köcsög totemjei miatt. Szétkapnának, amíg a bosst ütöm. Ma megvolt amúgy Jungle Valley boss is, bár ott meg az a necces, hogy a sok mobtól nem tudom rendesen kitargetelni(ki is kellett egyszer logolnom
), de amikor összejön, kb kuss van a részéről is
-
kemotox
addikt
válasz
tocsek18 #3289 üzenetére
Magyar internyét.... Messze is vagyunk a szerverektől, meg hát a legtöbb itthoni szolgáltató nem épp a minőségéről híres. (hiába jó a sávszél, ha sok a csomagveszteség) Én erre tippelek.
Nekem be van makrózva F3-ra a /oos, nyomogatom mint a güzü, hát néha csak pislogok, hogy mekkorákat dobál, még akkor is mikor max kettőt léptem.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #3285 üzenetére
Ha megvesz tényleges pénzért akármit, ami egy buildhez kell, az lenne ez. Megvenni tizenegynéhány tabnyi GCP-t csak azért, hogy annyi akármilyen currencyje legyen, amiből a teljes unique választékot megveheti ötször - ez nem hobbira költés. Persze sejthető, hogy vannak vérpistikék, akik inkább pénzért vesznek cuccot és velük boltolva visszajön a pénze, de ez még kevésbé a hobbira költés kategória.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #3192 üzenetére
"#4: is tetszik, csak sajnálom, hogy kevés új tartalom van hozzá. Amint az utolsó pályát befejeztem, mentem a következőre és láttam, hogy a leges legelsőre rakott vissza, elszomorodtam
" - ezen meghaltam...
Tipikusan azok a kommentelők, akik játszottak vele 3-5órát. 20 óra játék után elrontotta a karakterét...Én meg 20 óra alatt 80 vagyok...no comment.
Más...Hihetetlen ,hogy ezt is meg kellett érnem...nincs fusing Beyond ligában...Akkora készlethiány van, ami valami eszméletlen, nem beszélve a holnapi patch-ről ,ami miatt mindent ex-ben mérnek, a chaosnak meg nincs értéke. Ha ez így marad, olyan embertelen infláció lesz, ami kb SC-n van. Ezt az Eleron-craftot nagyon elbaszták, ha marad 2ex a multiple craft ára.
Valaki feldobta redditen, hogy lehetne annyi chaos, amennyi az itemlevel-je az craftolandó itemnek. Na annak több értelme lenne, mint a 2ex-nek, mert egyrészt rendeződne a helyzet, másrészt leveling itemeket is lehetne észszerű keretek között craftolni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #3125 üzenetére
Nem tartom valószínűnek hogy megérem a lvl3-at
Majd kap vaal orbot, ha a másik empowerem lvl2 lesz.
MedweSajt: Még ezekhez azért hozzájön a sok qualitys gem ára persze. Amikre emlékszem az pl az Empower ami 62c volt, az EK q15-ön vettem 7c-ért, Faster Casting asszem 27c-volt 20Q-n, LL 15% 10c, Egyedül a Spell Echo nem q-s, de az remélem meglépi a lvl20-at és akkor azt is feltolom GCP-vel.
Trotta: Standard+HC marad, ami meg rampage+beyond-ról jön az megy át standard-re meg hc-ra.
-
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #2729 üzenetére
Mindig akartam CI Crit Split-et ,de valami kegyetlen gear-igénye van.
Hirtelen erre jutottam:
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAm42v6wgu7YMZjgBe037ven117g7-ulb6_MV3190Nfys51FuvkAowfNaKb_J29yF2UUegnzH6hs7nVI2_wTMk_QW1_97C7OjWtMUi6psm6xTN6ud02-ebtQX5bWzbGl9qRwYZiqGktUgQe9DQ9vz7CeHb8-qZmr46j_qnNPbaKgvrY-wYGo9wUhEvwcVwu4nTKwosv3_G2RNw1bb3hq4c3CepoqMvbxXXkyctR8HzD8RWY7QMUEKVIDt8snDqukZxjDYtH7jKYpUNfIMJHU8qUzW5EVCnK20Z2VsbJUuu6QLfig==
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #2698 üzenetére
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAAvryC5JARiq9KyD8nbqoqTbXyFSCpbjWSIuLRNizpeA3YvUfiCTPdDb6K_grQgeIs_MUB3Lc-pDlnoKQZ4urGrod2G_phITwtSn0l34TvGlV348T2TP-E2V4TecCuPiftr2xuacOGBjlnm_xLrKrFiunVvqfnke7Z5FFsFnKpWfPwHwz3rK_cHfuqhxl82cAaBLOiAF4foLRmnhRNAnHzBvrSgzhfPxcvfuLvfOOf9khk54bRgFaplScvjM9V1iSwT33vDj38gKRRYLyfWGOkrPIvVEk=
Én kiraktam...nagyjából minden stimmel ami kell(sorry, azért nem linkesítem, mert így könnyebb bemásolni az offline progiba).
Amúgy is elgurult a gyógyszer, és kiraktam vagy 15 buildet.
Pár Build, ha valakit érdekel.
-
kristof123
őstag
válasz
tocsek18 #2663 üzenetére
"At Least Three Red Sockets 285x Chromatic Orb"
Hol a 4 piros??
Így a gloves-em sosem lesz RRRR, pedig már 3500 chrome van benne. : DSzerk.:
"+55-64 to Maximum Life 3x Chaos Orb"
Elég kevés, ilyet sem fogok craftolni. Egy armoron 100 life is lehetne...(#2661) Nordic:
Itt az ele leech:
"1% of Lightning Damage Leeched as Life 4x Chaos Orb" -
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #2663 üzenetére
Érdekes, bár némelyik cserearány szerintem nem stimmel.
A 3. pont alatt van 1% F/C/L dmg life leech 4 chaos-ért, ez szerintem nem drága, de az 1% szerintem elég kevés. Az Incr. Movement Speed szerintem vagy téves vagy túlárazott a 18-22% 4 chaos-ért.
A resistekből láthatóan csak a középmezőnyig jutnak, a 25-30%-os max érték nem sok, viszont legalább olcsó és több Master is kínálja.Viszont a % incr Phys dmg szerintem kifejezetten olcsó (80-99% 3 alch vagy 100-119% 1 chaos) és a 45-54% spell dmg sem rossz 5 alch-ért.
-
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #2456 üzenetére
Én most kukázósat játszom, igyekszem minden meglévő karaktert felhozni közel azonos szintre, hogy az alacsonyabb szintű cuccokat (amiket biztos, ami biztos alapon bespájzoltam) kiszórhassam, mire össze kell vonni a standard és az ambush ládát. Már csak a LA rangeremet kellene átvinni végre cruelbe és akkor hurrá.
Még mindig úgy érzem, hogy a következő ligát inkább passzolni fogom, inkább igyekszem végigvinni a meglévő buildeket legalább 75-80-as szintig. Plusz találtam egy Three Dragon sisakot és az a build, ami az egyik heti videóban volt már akkor is jópofának tűnt, azt majd ki szeretném próbálni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #2456 üzenetére
Személy szerint én igen...számomra kifulladt az Invasion. Valószínű meglesem milyen lesz az új ball of lightling skill arra belogolok jövőhéten.
Az egy hónapos jobban izgat, én reménykedem valami fasza spec dologban(mondjuk full perma selfound liga elég fun lenne), bár 3 napos hátránnyal fogok kezdeni, mert pont aznap kedek dolgozni, ráadásul éjszakásként...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #2422 üzenetére
Igen...ezt nevezem én rendes dropnak. Ami nekem volt itt, az ilyen nesze hetente egy chaos, hogy nem mond azt nem esik semmi.
. Eléggé elveszett a lendület a végére. Részemről támogatnám a rövidebb ligákat, nekem 3hó bőven elég egy ligából, mert azért 1-1 tulajdonság könnyen megunható.
-
Scale
őstag
-
Nordic
Közösségépítő
-
mclord
aktív tag
válasz
tocsek18 #2097 üzenetére
Én azt használom a Maruderrel tény nem száguldozok de sokat tud menteni
, mondjuk a legviccesebb a Goldrimet találtam 20+ -an és még mindig 70+ -n sokszor segít Wings of Entropy meg nagy kedvencem
(csak lenne 5L /6L egyszer pedig már 40 lyukasztót és 30 kötőt költöttem
)
-
Nordic
Közösségépítő
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #1976 üzenetére
Ezért nem értettem soha a logikát a 2c receptben, leszámítva persze ha egy bizonyos cuccot akar az ember megszerezni és nem akar közben csereberélni.
Viszont örömmel látom, hogy mások is bővítgetik szorgosan a ládájukat - sajnos a hétvégi akciót benéztem és lecsúsztam róla.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #1976 üzenetére
Ha elolvasnád a leírást tudnád, hogy nem a szerverpark számának növelése oldaná meg a problémát...
"Desync is not affected by stress on our servers (as explained in the above article). Buying more servers doesn't solve the problem. We have enough servers currently. When they're overloaded, they fail to spawn new areas, rather than affecting combat prediction."
Az öv az büntet...a vége meg...hát...Kripp jutott eszembe(mennyivel jobban néztek ki az aurák akkor
).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged