- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Eleg kenyelmes megoldas a curse on hit-es ring, en is szivesen hasznalom ha befer a buildbe (altalaban nem, mert mas ringek fontosabbak ) de a különbseg azert nem keves, mert asszem egy curse on hit-es ring csak lvl1es curse-öt ad es azert jokora különbseg van egy lvl1 meg lvl20as flammability között.De gagyi mobokra persze siman jo a lvl 1es is.
Nekem ez a 3. gemes bemutato annyira nem mozgatta meg a fantaziamat de aztan majd meglatjuk az okosak mit föznek ki ezekböl. (minion engem total hidegen hagy)
-
Siriusb
veterán
Egy kis összefoglaló:
https://maxroll.gg/poe/news/patch-notes-for-poe-3-23-affliction-league -
MedweSajt
tag
Most már nem enchat lesz a végén a tárgyakra, hanem gemket lehet változtatni és lesz elég sok alternative gem ami az eredeti gemet megváltoztatja. Például amit korábban írtak a Summon Zombinak lesz olyan változata ami zombikat levegőbe idézi meg (nem kell hozzá majd hulla) és leesnek mint egy meteorit. Illetve megváltoztatják az össze gem quality adta képességeit. Pl: increase damage helyet more projectile stb..
Vagy egy gemet tápolhatsz xp-vel vagy xp-t szed ki belöle. Vagy a gemet átváltozatod láda kulcsá. Illetve gem-et lehet konvertálni Empower, Enchance, Enlighten gemekre. -
-
-
-
Lokids
addikt
-
-
Lokids
addikt
-
BoneDragon
veterán
Passz, nem néztem a liga alatt még a piacot, még nem vettem semmit.
Kifejezetten élvezem most, az előzőekhez képest szerintem ötletes a liga mechanika és szórakoztató. Főleg, hogy javítják folyamatosan a bugokat és a loot is durcán meg lett emelve.
Most jutottam még csak el red mapokhoz, mert inkább trialoztam. -
-
-
simondr
senior tag
szerintem is jobban néz ki mint a DIO4, mondjuk kicsit korai ezt kijelenteni. A DIO4 már egy játszható game, full contenttel, ez meg a POE2 icipici szelete.
#38181Har_melin a karakterek fizikája és a teljes környezet látványa azért egyértelműen szintlépésnek tűnik a POE-hez képest. Engem eléggé megvett ez a kis trailer.
Az már más kérdés hogy milyen vas fog hozzá kelleni, szerintem az én
AMD Ryzen 5 2600 + AMD 5500XT-m semmire se lesz elégpedig annyira nem ősrégi a vas...
-
-
-
-
donki
senior tag
Megnéznéd légy szíves a korábbi pob-omat, hogy mit lehetne rajta fejleszteni? Egyszerűen hiába nézem, nem vagyok képes felfogni, hogy mitől ilyen alacsony a sebzésem. Az íjból már készül egy másik megfelelő slotokkal, csak még nincs rajta 6 link. A nyaklánc baromi drága, tegez sem olcsó. Mást nem látok, amin változtatni tudnék, és ötöd annyi sebzésem van mint kellene lennie.
-
TrollBalint
addikt
Nem tudom mikor nézted a karakterem, mert kb. a hozzászólásod írása körül tuningoltam. Első körben valami random tegez volt, amit lecseréltem Skirmish-re, azt ajánlotta fejlődésre a build (igaz én már T2-T3 körül jártam, mire észrevettem, hogy ilyet is ír
)
Meg kiesett egy Quill Rain, arra le is cseréltem a Storm Cloud-ot. A tegez kivételével minden cuccom talált, de ezzel is egész jól elboldogulok T5-n is. Ott azért kell számítani néhány halálra, ha figyelmetlen vagyok, de ha figyelek, akkor sima ügy
A cuccokat meg köszönöm előre is -
donki
senior tag
Én is T16-os mapon vagyok vele. Nekem azon kívül, hogy ugye könnyen meghalok, ami a fejlődésnek 90. szint felett egy elég komoly akadálya, az a bajom vele, hogy jóformán nem tudok olyan map modot említeni, amire ne lenne érzékeny. Minden alkalommal választanom kell, hogy melyik ujjamba harapjak bele... Kapásból a szörnyek többféle képpen is sebezhetetlenek tudnak lenni ellenem (%resist hex, immune hex, immune ailments stb.) és akkor azokról a modokról nem is beszéltem, amik szinte garantálják, hogy én a mapen meghalok, ezeknek se szeri se száma.
League startkor nagyon fájt, hogy már előre tudtam majdnem minden mapon, hogy na itt is negatív xp lesz, mert abból a kevés pénzemből nem áldozok rerollra. -
-
-
-
brunnehilde
senior tag
3.
Amúgy nem igazán. Mivel elsősorban magamnak épitem a buildjeimet, igy általában tökéletesen megfelelnek a játékstilusomnak. Ennél a clear, a védelem, az "ár/érték arány" is teljesen rendben van. Amig a mapozás le tud kötni, addig általában szeretek játszani, a skill másodlagos. Mondjuk most már dijaznám, ha egy olyan ligatartalmat csinálnának, amit nem fogok messziről kerülni.
-
tibee77
őstag
En az nvidia beepitett felvevöjevel, eleg jol szuperal.
Harmelin:na igen az a map igen csaloka
emlekszem anno mikor az a map bejött probaltam rotat tolni vele, hat mondjuk ugy hogy a 6 playerböl minden map vegere 1-2 ember maradt. Anno meg nem tudtuk milyen durvak a mobok rajta.
-
brunnehilde
senior tag
Előző ligában volt egy célom, összegereblyézni akkora vagyont, hogy tudjak venni egy magebloodot. Nem jött össze, pedig ha jól emlékszem, egy 30dives omni amuval indult a dropfest. Ebben a ligában megint ez volt a cél. Fél napos tradelés után (eladtam a fusingokat
) a 80 divből lett 250, és meglett a drágaszág.
És még el se szegényedtem, maradt legalább olyan 150 divem.
Mindezt úgy, hogy semmi komolyabb érték (10+ div) nem esett. Mondtam, hogy jó ez a harbi+metamorph+searing mapozós kombó.
-
brunnehilde
senior tag
Levelingre az OOS, storm brand, lightning conduit trió és ezek tetszőleges kombinációja teljesen rendben van, szokásos leveling gearrel (berek gyűrű jó dps boost). Map modok közül amit nem tud megcsinálni, az az elem reflection (erre ott van a sextant mod), meg még van pár, amiket meg lehet csinálni, de én szeretek elkerülni. 70%+ avoid elem ailments, 60% reduced effect of auras, no life és mana regen.
Liga contentből nem nagyon van olyan, ami kifejezetten "tiltólistás" lenne. Sanctumban (nagyon keveset toltam), úgy tudom a SB elég jó. Komolyabb bossok ellen is az SB+LC kombót használom (chain és elem prolif helyett culling+divergent innervate supportokkal).
Har_melin: Tendrils+OOS, és amint lehetett, már az LC-t használtam. Herald of Ice-al, Light of Lunarissal (már lvl28-tól használható) és berek gyűrűvel (gyűrűkkel).
TrollBalint: Még mindig nem a buildekkel van a gond, hanem veled.
Aki nagyjából mindent máshogy és forditva csinál, mint ahogy a leirásban van...
-
brunnehilde
senior tag
Visszatérve a map drop panaszkodásra. Meglett a 4 voidstone, aztán sliccha javaslatára kiszedtem inkább a singular focust, és beraktam city mellé atoll és coves mapokat is. Teljesen felesleges a singular, bőven esik annyi ezekből, hogy mást ne is kelljen futnom. Azóta a 80 t16-ból lett 300 és jött kb 30 guardian map is.
-
brunnehilde
senior tag
Nincs konkrétum. Én toltam Harvestet, Alvát, Harbingert, Metát, Breacht, nagyon jött az xp mindegyikkel. Fele annyi mapot kellett lenyomnom, mint eddig bármikor, szintlépéseknél.
Metánál meg ráadásul volt egy érdekesség is, két meta monsta megdobta a lvl18-as gemet majdnem lvl20-ra. Lestem, mint a moziban.
-
brunnehilde
senior tag
Én is inkább a stabil, "kisebb" profitot szeretem. Bár az a kisebb 100-150c (locus, doryani templomban, invitation, lifeforcet meg divért adom).
Na ez érdekes, mert ki van rakva nekem is az elder/shaper/conqueror mapok és kb egy darab nem esik bossoknál. Mavenes mapokra korlátozódnak? City meg legjobb map, lineáris, 3 bossos, gyorsan pörgethető, csak essen elég...
-
-
Lokids
addikt
Átraktam lightning arrowra. Atomszar íjjal is jobb. A single target dmg még a béka segge alatt, de ha lesz jobb bow, akkor lesz sebzés is. Viszont védelemnek csak evasion van. Az nemtudom mennyire lesz elég. Facetankolni biztos nem fogok vele
És még van kb 15 skill point amit át kell raknom. Csak nincs még orbom hozzá -
-
0karmacoma0
senior tag
Igazából a nehéz az, hogy egyszerre legyen tankos és maradjon dmg. Én a klasszikusabb verziót nyomom brand nélkül, és Prism Guardiannal. Utóbbival gyorsabban felkerülnek a fontosabb aurák, előbbi hanyagolásával meg több pont marad a fán védekezésre. Már messze nem olyan op a védelem mint Metamorph környékén, de saját craftokkal is el szoktam jutni a 8-10k es sávba. Ami drága lépés az a low life váltás, és az olyan curse on hit gyűrű amin rendes Dex/Resist és ES is van. Általában eddig nem szokott nagyon gondom lenni, és ez már bőven a kényelmes T16 sima Sirus/újabb bossok szint. Innen lehet költeni a világ pénzét rendes beltre, cold dot kesztyűre, top tier wandra, és olyan magas ES-ű Bootsra, amin van 35% mov speed. Ezen a ponton tényleg van, hogy 30-40 ex egy corrupted chest, rohadt drága volt mostanában a lev4 empower és az awakened gemek, az igazán durva wandok meg 50-100 ex között mennek. Ezekkel már a többi boss is sima, de alapvetően baromira nem kellenek semmihez. Személy szerint az Aegis verziót nem próbáltam, gondolom az brutál tankos és jó drága is. Alapvetően soha nem hiányoztak ezek a cuccok.
-
Lokids
addikt
-
0karmacoma0
senior tag
Látom, hogy közben népszerű lett, nagy a kísértés, hogy kicsit érdekesebbé tegyem a dolgot, de az utóbbi évben keveset foglalkoztam a játékkal, így maradok az occultistnál. Ott már csukott szemmel megy a leveling, megvannak a személyes preferenciák, ahol élesen eltérek Shak buildjeitől, és tudom milyen mérföldkövek kellenek a különböző contentekhez, így most maradok a biztosnál.
Meg ugye a profane bloom a legjobb érzés a világon.
-
Mad_Wolf
aktív tag
ohh bakker most nézem csak hogy ki csinálta. igen, egyetértek a többiekkel, én is beszoptam már ennek a izének valami tutijó mindentvivő buildjét, talán kétszer is. Felejtős lesz ez is valószínűleg.
Nagyon hájpolják viszont most az Eternal Knives ignite buildeket, lehet azt majd kipróbálom később, ha nem égek ki az RF-fel (pun intended) és jó a liga.
-
Rayner
őstag
Még nem tudom, nem hiszem, van sok más meele strike skill megnézem hátha jó lesz valami (Crittias pl molten strike-al játszott) Nem tudom még mennyire herélték ki a LS-ot de ha nem nagyon akkor lehet az lesz. majd próbálgatom de molten is fasza nagyon. találtam több talentfát és egyikben pl 25 aps volt és nem volt nagyon drága
-
-
-
Rison77
senior tag
Ó igen azok a golyók fantasztikusak. Amikor nyomok egy dash-t a nagy golyó elől ami éppen rám akar zuhanni, és aoe-ban sebezni, bőven range-en kívülre dashelek, de a játék már lekalkulálta, hogy én bizony már benne voltam... és kb 3-4 yardra a hatókörtől 1 hitel a semmi..
Még csak nem is desync, mert akkor visszadobni a golyó alá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest