- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3217 üzenetére
Nem vagyok túl beszédes...semmi extrát nem tudnék mondani, amit eddig nem mondtak el ezerrel, sőt korábban én is leírtam ,hogy én hogyan levelezek...
Ma éjfélig amúgy is be akarom ütni komplett normal-t, holnap már mapozni akarok az új EK-sal, majd csak összejön
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3215 üzenetére
Mint mondottam, nem találtam fel a spanyol viaszt, szimplán használom a levelinghez elrakott gearemet. Azok nélkül azért lassabb jóval a haladás.
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #3156 üzenetére
Köszönöm a kimerítő válaszod, ezen már el tudok indulni.
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #3161 üzenetére
jó az fun akart lenni
+ angolt tanárral soha nem találkoztam -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #3156 üzenetére
A mostani 70+-os és a videó alatti passzív fa elég gyökeresen eltér egymástól ahhoz képest, hogy az csak 6 ponttal használ többet.
Nem elemeztem azt végig, de azon a fán nekem célszerűbbnek tűnt a némi életre szert tenni a witch blokk induló pontjai után (ott nem mentél fel az első elemental körbe és a fölötte lévő life-mana ipszilonba). Az jogos, hogy a nagy STR és DEX node-ok hiányoznának az elején (bár gyűrűből/amulettből szerencsével kiválthatók). Ez már nekem volt természetes, hogy ha valamelyik tulajdonságnál erős hiány jelentkezik, akkor annál nincs mese, rá kell áldozni a pontot.
A jobb oldali szálon szerintem nincs manát/mana regen-t befolyásoló node egyik passzív változatodon sem (az AA-nak), ezeket éppen az általam írt bal oldali pálya biztosítja (bármelyik változat szerint).
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #3149 üzenetére
Értem, hogy drága meg időigényes. Vonatkoztassunk el ettől.
A kérdésem: "A skill fán merre érdemes halladni? Az első elágazásig ok. Ezután Shadow felé vagy fel az Eldritch Batterry vagy lefelé?"
Köszi előre is a választ -
San398
őstag
válasz
kristof123 #3143 üzenetére
Nekem lenne egy kezdőtől való kérdésem, kéretik is így kezelni
A skill fán merre érdemes halladni? Az első elágazásig ok. Ezután Shadow felé vagy fel az Eldritch Batterry vagy lefelé? Nem készült esetleg a skill fáról részlet pl. a 0-20, 21-40-es stb. szintekről?Nem akarom elszúrni a pontok kiosztását és ezzel ezt a jó kis karaktert. Nekem eddig nagyon bejött, könnyű vele haladni. Köszi a megosztást és a segítséget is előre.Más: Nézte valaki tegnap este a twitch.tv oldalon a fejlesztőkkel való beszélgetést? Két fejlesztő (Carl, amásikra nem emlékszem) és három játékos (ZiggyD, a másik kettőre szintén nem emlékszem
) beszélgettek a játékról és ha jól vettem ki akkor a további tervekről.Ha valaki jó angolos nézte akkor írhatna róla pár sort.Köszi
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3145 üzenetére
Am nincs a videó minőségével semmi gond, bár fogalmam sincs mi volt nálad a gond.
Az a Diamonds cover elég beteg,
, az új Slipknot meg egyenesen kötelező.
-
Zyrius
aktív tag
válasz
kristof123 #3143 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy jól hallottam, de a zene ami a háttérben megy ugye nem az in game zene?
Jó kis kari, ha meg lesz az új videó kártyám akkor majd én is rögzítem és megosztom veletek -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #3133 üzenetére
Én eddig csak egy 6L-t találtam, viszont arra eddig - eredmény nélkül, pontosabban csupa trágya eredménnyel - ellőttem az összes scouring-omat (OK, nem volt sok, huszonix darab, meg egy komplett chance stock.)
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #3128 üzenetére
nah akkor már én se maradhatok ki
pár nap és kidobom a current build videómat én ismajd lehet röhögni rajta
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #3039 üzenetére
Én nem bajlódom az alacsony szintű karikkal, hanem egyszerűen érdekelnek a különböző buildek lehetőségei, szórakoztat, hogy nem mindig ugyan azt játszom. És sokszor kiderül, hogy ami jónak nézett ki eleinte, az nem jön be később. Nyilván mindenki szeretné, ha tele lenne exával, de ettől még nem mindenki powergamer módban játszik.
A lvl 60 elérése valóban nem nagy durranás (sokadik karakterrel, a játék ismeretében, az első játszott karakterrel azért el tud tartani egy ideig), és nyilván eshet addigra akár valami értékes is, csak ez egyrészt ritka (négy hatvan fölötti karakter alapján), másrészt (hacsak nem valami übermázlis drop, amivel viszont nem akar játszani) ezt inkább meg szokta tartani a szerencsés delikvens, mert örül neki, mint majom a farkának. (legalább is én, amikor először esett egy Maligaro's Virtuosity, azonnal elkezdtem keresni, hogy milyen karival tudnám ezt kihasználni.)
A poe goods pontosítást köszönöm, ezek szerint félreértettem egy korábbi posztot.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #3035 üzenetére
Akik kérdezősködtek, azoknak nagy valószínűséggel éppen az a gondjuk, hogy el tudjanak jutni arra a szintre, ahol már érdemes bemerészkednie egy 76+ szintű mapre. Innen kezdve elég nehezen használható a tanácsod a számukra.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #3032 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű: ahhoz, hogy felkerüljön valaki a poe goods-ra, legalább az adott liga első 15000 játékosában benne kell lennie (azt hiszem, Nordic írta). Ez Standard-en most 88-as, Rampage-en 78-as szint. Addig mindegy, mit árulok, nem jelenik meg a listában.
A játék közben trade chat figyelése pedig biztos van, akinek no problem, én nem tudok egyszerre két felé koncentrálni. Annyi időm meg nincs a játékra, hogy álldogáljak valamelyik városban és reménykedjek, hogy majd pont az én közép kategóriás rare-jeimre izgul rá valaki.
Arról nem is beszélve, hogy akik kérdezősködtek, azok tipikusan low esetleg mid level karik még, ha jól vettem ki a szavaikból. Mivel kereskedjenek? Mert ha tudsz olyat, aki egy exát ad egy Foxshade-ért vagy Shiversting-ért, akkor szólj, már megyek én is. Kétlem, hogy bármelyiküknél hegyekben állnának valóban értékes unique vagy 70+ trires rare cuccok.
-
válasz
kristof123 #3035 üzenetére
bocsi, én csak "játszani" szerettem volna
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Nekem is úgy 6-8ex a gearem, hogy eddig csak 3 esett, és amúgy meg került vagy 2exbe az összes (sokan nem tudják a rendes árakat). Ha egyszer ráérez az ember a kereskedésre onnantól sokkal könnyebbé válik a játék, csak ugye elkezdeni nehéz.
-
válasz
hát nagy lifeless cube-ok lehettek
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #3006 üzenetére
Köszi a segítséget!
Más: Nincs véletlenül valakinek portal gem eladó? Akinek van keressen meg PÜ-ben a továbbiakért.
-
válasz
kristof123 #3006 üzenetére
akkor melyikhez vannak közelebb a jó nódok
Bár ahogy nézek kb mindegy.
-
0Li
senior tag
válasz
kristof123 #2960 üzenetére
Megismertelek a gyűrűről
zEEbra itt
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2951 üzenetére
Eddig összevissza esett egy unique axe ami dualwieldet ad, tudja a rák mi a neve hirtelen, azt egy ex-ért adtam el. Azon kívül esett két ex, és nagyjából ennyi. Nincs valami nagy rng-m, de nem panaszkodom. Elég jól megy a majdnem glasscannon Ball lightlingos witch-el. Ugyan nincs egetverő dps-em, soloban okés csak, de partiban legalább sokkolok folyamatosan. Van még egy Carcass Jack a ládámban, amit diszkontáron vettem, mert tervben volt egy poisontrapper kari is, de szerintem azt tovább fogom adni, mert nem lesz belőle semmi.
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #2948 üzenetére
sea witch statpadd nem ér
-
Zyrius
aktív tag
válasz
kristof123 #2912 üzenetére
Ok, de hol látom a hideout külön szintjét? Az mitől nő?
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #2825 üzenetére
nekem szar se esik
elég fun mercibe a 10 8 -5 -40 res -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #2741 üzenetére
LOL, én február óta összesen talán ha összeszedtem 5 ex-nyi orbot. A felesleges, duplikát unique-jaimat eladva se lenne ennyi. Mindegy, más játékstílus, más célok, én elvagyok így. Tudom, hogy van, aki egy nap alatt eljut cruel Dominusig, legyen.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #2739 üzenetére
Mivel eladni még nem adtam el semmit (lehet, hogy csak pechem volt vagy keveset vagyok fent), ez nem annyira számít. Amúgy sincs semmi érdemi MF gear-em, tehát nem fenyeget a veszély, hogy hirtelen felesleges BoR-okat találnék...
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #2737 üzenetére
Ezt nem értem. A sebzés nem a ligától függ tudtommal. Illetve ha a rampage-et egy speciális buff-nak veszem, akkor igen, de kétlem, hogy innen kezdve nélküle használhatatlan lenne a játék. Van egy rakás közép szintű megkezdett buildem, ha az új liga csak annyit ad a játékhoz, hogy a mob csoportokat gyorsabban lehet legyakni, akkor inkább a meglévőket viszem tovább.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2695 üzenetére
hát kvázi selffound gear...a legkeményebb cuccom egy moonsorrow volt, amit használtam fegyónak.
(#2694) tocsek18: Nem röhögtem fel silítva ezen a builden
Cyclone Facebreaker...még Abyssus nélkül is eléggé kabbeaf*szom
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2683 üzenetére
Volt egy Crit nélküli arc-os buildem, de nem volt effective mapokon, főleg single target szempontjából, partyban meg kb észre se vettek.
így mentem, de mint látod lvl70-nél sem értem el a MoM-ig, mellette pedig szorgalmasan raktam ki a dmg node-okat, és így sem volt elég.
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #2691 üzenetére
"Köszönjük az észrevételt, de a maxblock cyclone marauder nem a manaregenről híres"
manaregen? mivan? azért kell a blood magic gem a cyclone mellé mert olyan irgalmatlan mana costja van hogy képtelenség manából megoldani, ez most változni fog
akkor miről beszélsz?a maxblock aegis soul taker 50exes buildel példálózol egy új ligában induló kezdő játékosnak?
inkább hagyjuk -
xcap
csendes tag
válasz
kristof123 #2687 üzenetére
Köszi!
Egyébként jelentősen változik a Marauder skill tree? Mikor lesz elérhető az új? Mintha csütörtökről lett volna szó. Egy kalkulátort találtam, de az nem biztos, hogy az eredeti.
Ezen a linken van egy rész, ahol ugyanennek a buildnek az olcsóbb változata van fent itemekből. Lásd "Old items" http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/945779/page/1
Szerk.: addig már nem játszom, nem látom értelmét, mert gondolom az új tartalmakat akkor bukom, vagy vissza kell értük mennem, ha eljutok egy magasabb szintig. Vagy rosszul látom? Érdemes elkezdeni? Mert már nagyon játszanék...
-
xcap
csendes tag
válasz
kristof123 #2685 üzenetére
Én is cyclone marduerben gondolkodom, miért rossz soul taker nélkül szerinted? Lehet pótolni mással, amíg nincs meg az item, nem? Nekem fogalmam sincs egyébként, első karim lenne, ráadásul HC-ban indítanám, olyan alapon, hogy nem zavar annyira, ha meghalok, csak ismerve magam, így sokkal motiváltabban/jobban odafigyelve fogok játszani, aztán ha meghalok, folytatom standardba.
Amúgy ezt a buildet szeretném követni: http://pathofpoe.com/builds/view/max-block-cyclone-marauder-75-block-69-spellblock/ - szerintetek mennyire életképes az új körülmények között, HC-ben?
Köszi!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2681 üzenetére
pont hogy semmit se érsz vele ha nem is shock-olsz. Dmg-et se tolsz eleget, és kb 70+os mapokra elfogy a dps. Ez minden csak nem jó szerintem.
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #2670 üzenetére
egyrészt bármikor leveheted róla a craftolt 60hp-t
másrészt én olyan chestekről beszélek amiket nem éri meg exaltolni
a triple res alatt nem top tier reseket értettemami még nagyon érdekes az új craft systemben ha pl valamit majd akarsz exaltolni
előtte pár alchér rakhatsz rá pl valami szar modot pl life regent
ezzel már kizárod hogy az exalt life regen lesz, és pl blokkolsz vele egy prefix vagy suffix lehetőségetkésőbb eltávolítod a life regent
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #2665 üzenetére
úgy érted ha esik egy 1.5K evasion+triple res chest nem fogsz rányomni 60hp-t 3chaosér?
egy olyan új ligában ahol a maximum flat life már nem lesz annyira feltétlenül fontos?úgyértem sokkal kisebb lesz a különbség az össz hp-ban ha egy 70 life-os chestet hordassz egy 109-es helyett mint eddig
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #2618 üzenetére
így van
mindenképp érdemes az új ligában játszani mert olyan változások lesznek ami más dimenzióba helyezi a játékotannyi hogy nem 4 hónapos liga lesz hanem 3 és kis szünet után lesz egy újabb 3 hónapos liga
majd ezután jön a brutal nagy patch act4-el -
xcap
csendes tag
válasz
kristof123 #2616 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A liga rendszer úgy működik, hogy vannak kül. ligák, kül. előnyökkel, és ha vége a ligának, akkor átdobja a karit egy "alap" ligába, ami kb. megfelel a single végigjátszásnak? Vagy nagyon hülyén látom a szitut?
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #2608 üzenetére
Az természetes, hogy a 6s-re nagyobb a kereslet, hiszen ott egy véletlen faktor már megszűnt. Én igyekszem olyan buildeket keresni és játszani, amelyekben nem létfontosságú a 6L.
(Apropó, javítom magam: 6s-5L esetén nem kettő, hanem 4 nyerő lehetőség van. Még így is rosszabb az esély az 5L-re, mint egy 5s esetén.)#Nordic: ez így nem teljesen igaz. Az stimmel, hogy minden egyes roll-nál azonos az esély egy 6L-re, tehát lehet akár az első próbálkozásra is. Viszont nyilván nagyobb az esélyed a sikerre, ha százszor próbálkozhatsz, mint ha csak egyszer.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #2604 üzenetére
Nem könnyebb, mert hiába van benne két nyerő lehetőség, a rossz kombinációk száma sokkal nagyobb lesz, így kisebb esély van rá, hogy a teljes pool-ból pont az jöjjön ki.
Más: Eternal supporter hírlevél
ST nerf, mana cost változás, íjász buff, stb. az 1.2-ben. Ha jól sejtem, akkor most a Crown of Eyes használók fognak úgy sírni, mint legutóbb a BoR-osok.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2604 üzenetére
Kb ugyanannyira sűrűn adja be kevésből az 5L-et mint sokból. Részemről sokallom a 150-et, és nem vagyok ezzel egyedül, több streamer is hasonlóan vélekedett, főleg, hogy bejöhet a 6L is.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2585 üzenetére
Attól még a MoM szar helyen van. És amennyi kiszivárgott a witch/shadow kezdőből, abból azt látni, hogy nem rakták hozzájuk közelebb. Sajna enm azzal volt eddig sem a baj ,hogy nem tudsz tuti castereket csinálni, hanem hogy majdnem mindegyik glass-cannon. Azt értem ,hogy nem sokan mennek le az IR-ig, de azért egy full castereknek való pontot a lehető legmesszebbre raknak az érthetetlen. Akkor ennyi erővel simán feltolhatnák az IR-t a hex master mellé, vagy a CI mellé, az is legalább olyan értelmetlen lenne.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2583 üzenetére
halvány lila gőzöm sincs. ahhoz kellene egy új skillfa. Castert szeretnék ,de ha továbbra is a fa ellenkező oldalán lesz a MoM, akkor melee vagy ranged lesz. meg ugye sok minden függ az új skillektől is.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2574 üzenetére
Jó én csak SmOg FB-s karijából indultam ki(volt szerencsém partyban látni), 12k+ DPS max block. Nem rossz a 3k sem, de csak nem 10k
-
lajos001
aktív tag
válasz
kristof123 #2535 üzenetére
Köszönöm!
-
lajos001
aktív tag
válasz
kristof123 #2529 üzenetére
Köszönöm.
Mindegy melyik vendornak, vagy csak az act2-ben lévőnek? A könyvre ugyanúgy csak rá kell kattintani, mint az egyes küldetések után járó, passzív skillt adó könyvekre?
Még nincs meg az összes regret és nem szeretném elrontani.... -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2472 üzenetére
Az egyhónapos az valamilyen spec liga lesz, pl full self-found, vagy ilyen ambush/nemesis/onslaught keverék, esetleg cut-throat liga(ha utóbbi lesz véletlen, akkor én skippelem is). A 4hós, meg ilyen rendes standard/HC új liga lesz, ilyen mini-expansionnal, mint annó az Atziri expansion volt, bár remélem olyan lesz, ami teljesíthető lesz azoknak is, akik nem játszanak napi 12+ órát.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2470 üzenetére
Júli12-től augusztus 9-ig lesz az 1-hós, utána meg valamikor augusztus közepén kezd a köv 4 hónapos.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2424 üzenetére
Sajnos ez csak álom marad. Elmondták, hogy azért fix 4hó egy liga mert a ligák között tartanak úgyis 3-4hét szünetet, és ez a nagyjából 5hó elég, hogy egy normális méretű plusz content-et tudjanak szolgáltatni, és fenntartani a folyamatos érdeklődést.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2418 üzenetére
Olyan Rng-vel ami nekem volt esélytelen. Alig 3hónap után esett egy valamire való cucc(Rainbowstride), ami persze már semmit nem ér. Sosem voltam Atziri-esélyes. Hozzáteszem hc-c valószínű 5x meggondolja az ember, hogy bepróbálja-e. Arról nem beszélve, mint ahogy fentebb is írták, kb a buildek 10%-a alkalmas rá. Vagy kell egy irtó magas spellblock, vagy Aegis Aurora+ Soul Taker, vagy Righteous Fire build... Próbáld pl megölni Freeze Pulserrel, vagy Explosive Arrow builddel, esetleg bármilyen totemes builddel. Esélytelen.
-
Scale
őstag
válasz
kristof123 #2368 üzenetére
Szóval ez az ele buzzsaw mennyiből jön ki kb? A sapka kb 3.5ex és azon kívül mennyibe van a többi cucc?
Mert nagyon tetszik az ST, de egyszer próbáltam vmi buildet hát azzal kb lvl40nél megállt az élet. -
Scale
őstag
válasz
kristof123 #2365 üzenetére
Ezért mondom, ez olyan sok?
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #2365 üzenetére
user error
-
nyic19
tag
válasz
kristof123 #2351 üzenetére
Sajnos nem.Kaptam egy meghívást valakitől rányomtam. Aztán most nem tudom mit-hogy is kell csinálni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2334 üzenetére
Nem nehéz ilyet csinálni, csak kell hozzá egy fix 6fős party a top játékosokból, napi 15+ óra játékidő, meg egy jó OP build, mint a Righteous Fire build, vagy a soul taker cyclone build. Ha ezek megvannak akkor bárki lehet első
-
lajos001
aktív tag
válasz
kristof123 #2329 üzenetére
Köszönöm!
-
Scale
őstag
válasz
kristof123 #2320 üzenetére
Én is a 2hetest merciless lépésnél hagytam abba
Addig minden jóság volt 75% mindenből, de aztán beléptem és voálá.. ~35% mindenből, igaz már csak 1nap volt hátra ezért hagytam abba és majd invasionbe bevásárolok, de azóta nem toltam.
Amúgy mercibe lépéskor kicsit besz*rtam mikor ott fogadott egy invasion boss, és nem is akármilyen.. az a villámgömböket lövöldöző, meg villámokat csapkodó földalatti ragadozó vagy minek is nevezzem volt.. majdnem rip lett egyből twillight strandon 35%-os lightressel.. még szerencse, hogy ott volt egyből a waypoint és resetelni tudtam az instance-t.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2318 üzenetére
Bőven. Ez kb mervi vaal-hoz is oké.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2315 üzenetére
Armor nem lényeges. legyen cap resist(lightling+fire mindenképp, cold annyira nem kell) illetve legalább 2k hp, ha ügyes vagy el se talál.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #2240 üzenetére
Kösz, megnéztem az utolsó kb. 15 oldalt, de ez alapvetően FPS huszároknak szól. Nekem a "nem játékos", lézeres Logitech egerem teljesen jó lenne, kivéve a görgő nyomáspontját, arra vonatkozóan pedig nem találtam infót, hogy az melyiken elég "puha" a folyamtos kattintgatáshoz.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #2200 üzenetére
Amit most találtam, az 798, de persze nem ezt akarom eladni
-
scar07
tag
válasz
kristof123 #2188 üzenetére
Ez komoly?? ha eléred a 15 ös szintet akk kapsz +100 "oldalt" a ládába? És ugyanúgy fejlődsz mint a normál ligákban?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2184 üzenetére
Én valószínű...kellene csinálni egy buildet rá. Az ötlet meg is van hozzá, bár nem tudom meddig jutok, hisz 3 naponta tudok csak játszani, meg ugye azért csak kevert liga, meg full restart.
-
scar07
tag
válasz
kristof123 #2182 üzenetére
Köszi rákérdezek! Na ja köteles cserélni, de ha ő nem tapasztalja a hibát akkor miért cserélni ki? Csak mert én azt mondom h random előjön... Kéne vmi olyan program amivel előlehet idézni és akk minden oké lenne. De ezt folytatom a másik forumon.
-
Scale
őstag
válasz
kristof123 #2184 üzenetére
Nem akar valamiért megnyílni, lehet a mobilnettel van valami, pár szóban le tudod írni miről van szó?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2154 üzenetére
Nem elég?
-
Csöbronit
tag
válasz
kristof123 #2121 üzenetére
Igen ez volt az lvl 64-en,de sajnos nekem nincs ilyen flaskom se a többi cucc. Ebből az lesz akkor hogy max elcsalom az ajtótól és elsprintelek valahogy,bár én ezt nem szeretem csinálni,jobb érzés ha mindenkit le tudok nyírni
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #2117 üzenetére
"You are kicked from the server." -
-
Alendaar
tag
válasz
kristof123 #2025 üzenetére
Elnéztem RF-nek.
-
lajos001
aktív tag
válasz
kristof123 #2023 üzenetére
Szia!
Nem low life-er, 5 aurás: Haste, Anger, Wrath, P.o. fire, P.o. light.
Nem igazán tudom, hogy teljesen eva-s cuccokat hordjon, vagy eva+arm. Nem volt még eva-s karim, eddig csak witch-el és marával játszottam. -
mclord
aktív tag
válasz
kristof123 #1996 üzenetére
Nekem ez a strongbox még értelmest nem dobott sajna , csak fegyver és páncél upolot
-
mclord
aktív tag
válasz
kristof123 #1989 üzenetére
Ó na ilyet még nem is láttam
, melyik map volt, ami ilyen boxokkal van ?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1986 üzenetére
Maradjunk annyiban ,hogy nem szólok hozzád...
Azért a mapozáshoz tedd hozzá azt is, hogy 20+exes cuccokban nem nehéz lvl59-en mapozni. A teljesítményeddel nincs bajom, de azért megnézném hogy hc-n is mennél-e mapozni lvl59-en ilyen gear nélkül
.
-
válasz
kristof123 #1989 üzenetére
Én olyat találtam amiben 5 volt
-
Csöbronit
tag
válasz
Te mekkora lvl pályákon mész?
-
válasz
A legtöbben utálnak
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1963 üzenetére
én mondjuk pajzsos, maxblock-osra hajtok, de ezek szerint nagyon elszúrtam valamit, lvl53-on jó, ha a háromnegyede megvan bekapcsolt Hatred-del. Azt hiszem mégis ki kell kukáznom az IR-t innen és berakni a melee phys dmg-et...
-
törölt tag
válasz
kristof123 #1957 üzenetére
Azt látom, csak azt ne mond, hogy pörgessem végig..
Szóval lehet valahol keresni?
Ez nekem nem működik.(#1956) Plazmacucci
Igen, tehát minden fuse előtt érdemes felnyomni. Vagyis kérdés, hogy érdemes-e? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1952 üzenetére
És tudod miért? Mert vannak bizonyos map-bossok, amiket spellblock nélkül nem tudsz megcsinálni. Hiába van oltári DPS/armor/resist/life leech kombód, egyszerűen olyan dmg-t tolnak ki spellel, amit nem tudsz spellblock nélkül megfogni. Ezek a bossok:
- Összes piety(Temple maptól kezdve), összes dominus, torture chamber boss, chrematorium boss.
Az hogy csak úgy vettél egy solu takert(amiért ismét bann járna
) még nem fog problémát megoldani, ugyanúgy le fognak csapni spell block nélkül azokon a mapokon.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #1944 üzenetére
Ez mit jelent pontosan, és hogy lehet megnézni ki hanyadik?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1944 üzenetére
Aki nincs az első 50k-ban az amúgy sem 'bump'-olja a topic-ját, ergó nem is játszik. Amúgy 50k játékosból nehogymár ne találjon valaki rendes cuccokat
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1935 üzenetére
Nem lenne rossz. Igaz hc-n szerintem sose fogok flickeres buildet csinálni, de lehet egyszer lesz sc-s karim is, ott mindenképp ez lesz az eslő buildem. Gép előtt szeretnék epilepsziás rohamot kapni
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1937 üzenetére
Hm, tetszik, tetszik... Ez legalább ki tudná használni a Maligaro-t. Közben ráadásul esett egy Perandus buckler is (igaz, azt most a FB-s karim használja), meg van pár normálon még használható sárga tőröm is az induláshoz... Ha jól értettem a posztból, akkor alapból Flicker Strike-ot használsz, nem DS-t?
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1933 üzenetére
Ez ugye pajzsos kari? Csak mert nem látok sehol DW node-ot. (Igaz, pajzsosat sem
)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1933 üzenetére
Nem inkább EV+Ondars? ES-buildre kicsit kevés lenne az a 46 ES
Egy vidit szívesen meglestem volna a kariról
...
-
Alendaar
tag
válasz
kristof123 #1924 üzenetére
Meg is vennéd nekem?
Este kifizetem. -
scar07
tag
válasz
kristof123 #1904 üzenetére
azt mirrort.......min. 70ex..
neked sztem vmi privat poed van ekkora mazlifaktorral xDnordic: mondtam h nem tom mennyi a s, de h biztos 10 folott. na sokat akk nem tevedtem csak 3-4* er tobbet mint mondtam xD
meg en is mondtam h rohadt keves ra az esely de ha mar csinalni akaarja akk inkabb st -t probaljon mint alphat...legalabbi szerintem -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1904 üzenetére
Nem elég a kaoms hearth?
(#1902) scar07 : invasion ligában 34-36ex egy soul taker...haj és van yt-on egy videó, amiben egy srác 500 chance/scouring orbbal nem chancelt soul takert...kb ennyi az esélyed. Ha veled van fortuna akkor sikerül, ha nincs akkor sosem fogsz chancelni ST-t. -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1886 üzenetére
Jogos, de egyelőre még amúgy is csak cruel A1-ben vagyok, szóval nem opció.
Viszont közben rájöttem, hogy nem is akkora gáz - a kommentben írt amulett helyett vettem 1c-ért egy meginord-dal azonos sebzésűt, bőven volt választék. Hosszú távon persze biztosan kelleni fog, mert most a Foxshade ad plusz sebzést, de a védelme már nem sokáig lesz elég. Ezt jobb gyűrűkkel még lehet majd kompenzálni, kicsit emelni is, de ahogy néztem a +phys dmg értékeket, a meginord a két gyűrű + amuleten elérhető max.nak kb. a harmadát-negyedét adja, ami jelentős. Mindegy, most úgy látom, egy darabig meg leszek nélküle is, van még bőven tartalék.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1883 üzenetére
Ez...kb permaBan az egész univerzumból, mivel ezek összértéke kb 45-50ex invasion-on, lehet több is a Kaom miatt!
Ilyenkor amgy csak a saját szerencsétlenségemen tudok csak meglepődni...open béta óta tolom a játékkal(asszem 2013 januárjában volt az OB start). Azóta minden 4 hónapos ligában toltam HC-n legalább 2 hónapot napi 5-6 órát biztos, ahogy a szabadidőm persze engedte. Eddig a legértékesebb dropom egy Lioneyes Glare illetve egy alphas howl volt, mindkettő nemesis-en. Az előbbi 7ex-ért az utóbbi 3-ért ment el(akkor még annyit ért az alphas). Ezen kívül semmi sem esett...és ez megy lassan másfél éve. Ilyenkor azért kedz a pumpa felmenni magamba, mert teljesen értelmetlen sokat farmolni, nekem úgysem esik semmi(pont mint a diabloban)...
-
lajos001
aktív tag
válasz
kristof123 #1851 üzenetére
Köszönöm!
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1832 üzenetére
Kösz, én a SB-vel vagyok úgy, mint Nordic a totemekkel - nem az én műfajom, hiába hatékony.
Közben a ládafiában heverő cuccokkal csináltam egy maraudert, most már ráadhattam a FB-t is. Tényleg impozáns a sebzés, pedig csak két gyenge gyűrűm dolgozik alá. Maradtam a másik maraudernél már bevált Infernal Blow-nál, és azt hiszem a két fő irány közül (sok HP + Blood Magic vs. shield és maxblock) inkább a pajzsosat próbálom ki. A Nordic által linkelt tree tetszetős, legalább lesz mire használjam a pajzsokat.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1827 üzenetére
Nem keverem, tisztában vagyok a különbséggel, de akkor nem 70, hanem 60-as szint fölött kezdődhet a gyűjtögetés arra, hogy élvezhető legyen. Még mindig nem vonzó. Nyilván aki már végigvitte a Merciless szintet és van karaktere, amivel farmoljon, annak más a hozzáállása. (És mielőtt valaki megjegyzi: tudom, hogy az Itemlvl és a karakter lvl nem azonos, de az én játékstílusommal minimum 60-as szinten lennék mire Merc Act2 be jutok. Tudom, vannak ilyen instantleves végigjátszások, 12,3 perc alatt Merc. szintre, egyelőre nem az én stílusom.)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #1827 üzenetére
Egészen pontosan merc a2 fellshrine-ön is már 60-as itemek esnek a bossokból.
-
mclord
aktív tag
válasz
kristof123 #1803 üzenetére
trade chaten nem tudom hogyan kell kiírni mim van , linkes feelinggel
-
scar07
tag
válasz
kristof123 #1800 üzenetére
Koszi a valaszt, en is neztem, h jobb.lenne eladni, de nehezen megy el, mert nagy a kinalat.
-
válasz
kristof123 #1797 üzenetére
De mapozni még elég gyorsan lehet velük. Később meg nem tudom mi lesz.
-
válasz
kristof123 #1795 üzenetére
-
válasz
kristof123 #1792 üzenetére
Omg. Minion gem a téma. Most vagyok 73 és ha minden monster erősebb lesz de a zombik nem, az baj. Tud valaki adni plus 2 gem leveles cuccot? :-)
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #1753 üzenetére
Az általam látott crit-es shadow build-ek szinte mind dual wield-esek voltak, az az offhand egykezes fegyverbe viszont csak három foglalat megy, szemben a pajzzsal, amelyikben 4 is lehet, erre céloztam.
-
válasz
kristof123 #1753 üzenetére
Dominus kívül mindenkit szét tudtam tépni eddig :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest