-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #22066 üzenetére
Szerencsét hozott a build - ed
-
válasz
brunnehilde #22053 üzenetére
De ha a proci lenne offon akkor sem a lag nőne, csak az fps droppolna. Nekem megy a játék aztán négyszögjelek jönnek a ping mutató diagramon...
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21985 üzenetére
Hozzá kell tennem, hogy neked (és a fb buildnek) köszönhetően régen nem volt ilyen nyugis, próbálkozós ligám. A fb-re tudom, mennyit kell még ráköltenem, tudom, hogy azzal mindent meg fogok tudni csinálni, amit akarok, így nyugodtan próbálkozhatok. Nincs az, hogy kinézek egy buildet, ami tetszik és 8-10 exa belenyomása után piros mapokon kiderül, hogy mégsem úgy muzsikál (pontosabban muzsikálok én vele), ahogy azt gondoltam és kezdhetem elkótyavetyélni amit megvettem.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21985 üzenetére
Nem tettem le róla, látod, megtartottam szintezésre a két spéci gemet. Viszont a trapper játékstílust ismerem már és igazából nagyon izgat, tényleg működik-e amit kitaláltam? Meg persze az se mindegy, hogy a teljes gear a 6L páncéllal együtt kijön alig 1,5 exából...
Nem vagyok egy dzsokijuing, 1db azure a csúcsom, alatta is csak egy teal. Az az alatt lévőket becserélgetem úgy, hogy azért 3 maradjon belőlük. Négy azúrt kell összeszednem, azzal tudom kiváltani majd az egyik trap node-ot, de ahhoz persze előbb még el kell jutni a végleges amuletig. De nem panaszkodom, mapon alig játszottam, alacsonyabb szinten meg csak a reszli esik.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #21963 üzenetére
nice
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21940 üzenetére
Köszi az ajánlatot, de most, hogy már így a liga első napjától van egy tuti befutó karakterem, megpróbálok egy kicsit kísérletezni. Ki akarom pl. próbálni a Tunnel tabula farmot, hogy az mennyire működik? Papíron gyorsabb és hatékonyabb, mint a Blood Aquaduct. Közben vettem kemény 1c-ért egy 5L páncélt, amin nem kellett a színeket variálni, ráraktam a pillanatnyilag legjobb life essencet, azzal el lesz a cyclone egy darabig
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21940 üzenetére
Rendben, részemről is mehet a dolog. A hétvégén tervezek egy hosszabb játékot, amit ma délután (este) kezdek. Ha látsz fent, csak írj rám nyugodtan és megbeszéljük. Pont tegnap alakítottam át picit a buildemet (frissíették a netes buildet, úgy hogy bonthattam vissza a fámat
) de mintha jobb lenne
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21900 üzenetére
arra én is! Most úgy tervezem, hogy a champot elviszem kb. lvl90-ig, az alatt remélem összejön neki a Bronn ára is. Addigra viszont már garantáltan tele lesz a hócipőm az elbukott blightokkal és valami olyasmit keresek, amivel az simán vihető. Nem summoner, és ha lehet, akkor kihagynám az icicle mine-t is, hogy ne a legkurrensebb cuccokat kelljen megvenni.
A Storm Brand nagyon jónak tűnt a videón, ráadásul nem is játszottam még vele soha, szóval kipróbálnám, de a leírás alapján nem tudom, mennyire lehet vele egyszerre több irányba támadni? Ha ez nem az igazi, akkor megpróbálom némileg saját fejem után a fire trappert chaos conversionnel. Standarden futottam vele egy nagyon nem igazi próbát, mert Slavedriver éppen nem volt eladó, anélkül meg a mana gondok miatt nem volt aura, de amúgy nem volt rossz.
-
Pszicho
tag
válasz
Nem, én most csak csendben figyelek, olvasom a véleményeket a ligáról.
Kevés szabadidővel biztos, hogy nem fogok belekezdeni a ligába, mert akkor kevés alvás, munkahelyen kóma lesz, meg a mostani liga sem motivál, ezekkel a feltételekkel.
Fejlesztgetem a coc ice nova assasinomat, tegnap lett meg az utolsó lab is, segítettek benne, most már tier 12-13-as red mapok is mennek, viszont se exalted nem esik, se jó cuccok, pedig ezeken a szinteken már elvárná az ember. Most esetleg még egy mana guardiant próbálnék ki, hogy milyen lehet.
A régi dolgok valahogy sokszor jobbak, azért is cseszik el őket...
Ligák helyett lenne ötletem mit fejlesszenek, de igazából nincs beleszólásom a dolgokba, a céget pedig jelen állás szerint nem érdekli a játékosok véleménye.Fent teljesen másként gondolkodnak.
Fent a játékosokat "piacnak" hívják, akiknek el lehet adni bizonyos szolgáltatásokat.
A piac egy tényező, amivel tudnak kalkulálni, van tőkéje, szereti az újdonságokat, nem pofázik vissza és nem lát át dolgokat. De ezek csak hétköznapi anomáliák, amikhez hozzászoktunk már, de igazából nem így kéne működniük. -
TrollBalint
addikt
válasz
ha gondolod 1-1 blight mapra (még egyen se voltam) összeállhatunk.
(és ha esetleg kell challenge, valami, megint...)
sith7: és mindezt úgy írtam, hogy nem láttam a te hozzászólásod
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21861 üzenetére
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21861 üzenetére
érdekes, nekem sem dob fel semmit - mivel ez minyon jewel, lehet, hogy nagyon gyorsan elkapkodják. A poeninja most 4c-t ír rá.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21852 üzenetére
nem tudom, hogy hol nyílhat boss portál, mert még azelőtt végem lett az egyetlen blight mapon, amit próbáltam.
úgyhogy most elrakom őket későbbre, amíg lesz rá életképes buildem és javítják a blight mappal kapcsolatos lagokat/fagyásokat. -
simondr
senior tag
válasz
brunnehilde #21848 üzenetére
Tegnap 2db kis blightos mapot toltam(T2-T3), könnyű modokkal, mindkettő fail... Pedig a GC minerem már most fullos...
3. kis map aztán nagy nehezen sikerült, de tényleg eszméletlen hogy mennyi mob jön blight mapon.
Legszarabb -mint ahogy írod is- hogy egyszer csak a fight közepén megnyílik egy portál közel a pumphoz és ha ott nem vagy észnél, 5sec alatt bukod a mapot.
Mapokon egyébként sima a blight, ezt a mapos dolgot még alakítani kell, mert szerintem a nép 98%-a insta bukja a blight mapokat. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21851 üzenetére
3 chaos,
több, mint 100 találtad. Te hol nézted, a scripttel? Én most a trade oldalon. -
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #21852 üzenetére
Nekem is volt ilyen, raadadul a vegen felrobbantotta magat es instant halt a gomba es vele egyutt en is. Eselyem nem volt. Jot rohogtem rajta
-
sirdond
őstag
válasz
igen, ezt mondom én is már pár napja, ezek a build-ek akármilyen jók is,nem blight mapra valók, egyszerűen szenvedés velük.
-
Har_melin
addikt
válasz
Közben én is keresgéltem, beraktam egy Hrimnor's Resolve-ot sisaknak, így most már majdnem 500k a total dmg. Csak lenne kicsit több időm játszani, mert a cyclone-t nem akarom félbe hagyni.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21838 üzenetére
gyűrűk ebben még nincsenek benne, a csizma sem és a flaskák sem, egyelőre megyek azzal, ami esett, majd a átjutok mapra, akkor kezdek nézelődni.
Divine vessel nekem az előző ligában összesen (a három hónap alatt) nem esett tíz darab... A trialoknál valamikor a harmadik hét végére sikerült a hatodikat is begyűjtenem.
Ami viszont motoszkál bennem, mint build koncepció, az egy pyroclast miner, chaos+poison konverzióval, két Consuming Dark daggerrel. Sajnos én képtelen vagyok megjegyezni meg észben tartani, milyen potenciális szinergiák vannak félig elfeledett, soha nem használt unique cuccokban, de maga a miner amúgy is jó a mostani ligában, a szörnyikék meg olyan lassan mozognak, hogy az isten is arra teremtette szegényeket, hogy közben a chaos és a poison rágja őket
szerk: sőt, talán nem is miner, hanem trapper, fire trap + flamethrower trap kombóval. Most a mine a nagy sláger, de a fire trapnak sokkal nagyobb a base sebzése is és sokkal nagyobb az added dmg hatékonysága (80 helyett 200%)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21832 üzenetére
Persze, ezért mondtam, hogy hülyeséget csináltam vele. El is adtam gyorsan és visszavettem a 4L-t, amivel addig is mentem, jó az egyelőre. Megvan a Magna (annak azért megyeget felfele az ára, inkább megvettem most a két darabot 20+21c-ért), a következő az Impresence lesz, aztán majd mapon csak összejön az a 2-3 exa, ami a bronnhoz kell.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21828 üzenetére
nekem is csak azzal van bajom
Egyébként változatlanul tankos, bár én most munka miatt nagyon lassan haladok (még csak most értem át A8-ba), ráadásul a Bronnal lehet, hogy hülyeséget csináltam (nem nagyot, csak kicsit). Elfelejtettem, hogy négy , de legalább három offcolor kell rá és az A7-et végig kajtattam chrome-ért. Niko eddig összesen kétszer jelent meg, ebből egy a kötelező penzum volt még A4-ben
így a szín és foglalat craftolással sehol sem vagyok, kénytelen voltam a szerencsére bízni magam és az nem szeretett...
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21828 üzenetére
Ha minden jól megy, ma elérem a mapozást, és ha látod valamit szólok. Ha meg te látsz, szólj nyugodtan
(Vagy nézd a "hirtelen-nem-tudom-melyik" csatornát, ha sikerül beférkőzni oda
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21786 üzenetére
most én is belefutottam ebbe. a haunted remains volt nálam bugos, ezzel csak az a baj, hogy 5L recept ott található, szóval egyszer legalább mindenképp el kell oda menni. reméljük javítják hamarosan.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21789 üzenetére
Köszi, pont most néztem, hogy felraktak egy ele witch buildet hozzá és az a singularityt használta.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21786 üzenetére
nice. Chimera hogy ment vele? Csak mert legutóbb azt mondtad, endgame bossokra nem jó - még.
Új PoB fájl van hozzá?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21761 üzenetére
ez kifejezetten blight map, semmilyen más monszta nincs rajta, csak amik a blight portálokból jönnek. Meg persze amit még te alá craftolsz, itt pl. a beyond... De Tarke is felrakott egy hasonlót, ő bele is halt és utána még ki is vágta a rendszer, összeomlással bukva az egész mapot.
Egy "picit" mintha elszámolták volna a gépigényt, mert azért ha két poe veteránnak is az a reakciója, hogy ez a terhelés az abszolút high end hardverek kivételével megfektet mindent (vagy ha nem, akkor is olyan lagot csinál, hogy belepusztulsz) az nem azonos az én nyavalygásommal.
a buildhez: nem találom a liga előtti módosított tippjeidet, mit írtál, egy curse esetén mivel váltod ki a poachert?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21753 üzenetére
Szívesen, én erre utaztam a liga kezdete óta, meg amióta kiderült, hogy a verdant olajok az alsó sávban vannak.
Közben kemény 5c-ért beszereztem egy 8% life, 34% cold res Perseverance-ot is... Csak úgy szórom a pénzt
Viszont az Impresence sajnos elég húzós egyelőre - igaz, van még időm gyűjtögetni. A pajzsnál az előző ligában nekem bejött az, hogy külön vettem meg a két darabot és én craftoltam össze. Sokan nem tudják, hogy ez is egy vendor recipe és a két majdnem perfekt darab kevesebbe került, mint egy jó Magna
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21747 üzenetére
Igen, éppen az előbb, én is keresgéltem, hogy most hol tudok innen kilépni?
Én 3c-ért vettem a Deidbellow-t bebebe!
Én rátettem 3 verdantért a Spirit of the Voidot az amuletre (nem egy nagy szám, de egyelőre megteszi), hogy kipróbáljam, mennyire működik így a build -mana cost cucc nélkül. Jelentem, eddig kellemes és ennél csak jobb lesz, mert a mana költség kevésbé fog emelkedni, mint a sebzésem. 16 lekötetlen manával igazából csak akkor akadok meg, ha nincs kit lecsapni.
-
válasz
Grip of the cuncil 2ex.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Igen bug, meg az is, hogy ha beteleportalsz akkor nem a porthoz rak, hanem középre, mint amikor letrehoztad először a HO-t. Tudnak rola, mar heggesztik.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21743 üzenetére
egyirányúnál nálam sincs gond, sőt általában akkor sem, ha két szálon jönnek. Akkor szívok, amikor közvetlenül a pumpánál ér össze három (sőt, volt olyan, hogy öt!) szál, mert ahhoz egyelőre kevés a dmg, hogy a pumpára ráállva mindet ledaráljam és menet közben ilyenkor már nem tudom a tornyokat is menedzselni.
A fb champ egyébként most még az előző ligánál is budgetabb. Egy 6L Bronn kerül annyiba, mint a legolcsóbb, random Inpulsa... Kesztyűt én is vettem, de én dzsentri voltam - eladtam valami gemet még tegnap 2c-ért, és egy egész chaost rászántam egy 786%-os Facebreakerre
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #21718 üzenetére
Köszi. Írtad a nagy kedvenced a storm brand-et. Szívesen venném ez irányú gondolkodásodat is. Ha az élvezhetőbb és főleg gyorsabb a szintezésnél nekem bejövős lehetne (azért a mapozás is fontos). Sokszor nyomtam arc, strom brand, fire totem etc. ezek általában kedevencek. Távolsági karekterek bejövősek.
DE! A cyclonról nem mondok le semmi képpen. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #21711 üzenetére
Segítenél némi szintezős támogatással a POB-on keresztül IS, és némi hozzáfűzéssel itt a fórumon? A Légiós Ciklonnal sajna csak ma lettem 95-ös szintű (tovább biztos nem megyek már) és Shaper-t se tudtam lenyomni (17 % körül maradt), de 2 év alatt idáig el sem jutottam. Szinte az összes térkép meg lett. Jaaa, konzolos vagyok. Nekem van még majd 3 nap a Blight-ig. Addig kéne minél több infót beszerezni.
Nem puncs, de bőszen figyelem amit megosztasz.Köszi.
-
válasz
brunnehilde #21705 üzenetére
Steam?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21685 üzenetére
Köszi!
Akkor viszont a letöltés lehet, hogy sérült volt valamiért, mert én el tudtam érni a játékot - persze bejelentkezni nem lehet.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21679 üzenetére
Azzal mindenképpen várjál, lehet, hogy a szerverhez kellene kapcsolódjon.
Amit elfelejtettem kérni/kérdezni: Nem futnál esetleg egy kört a strombrand assával inpulsa, watchers eye void battery és Mark of the shaper nélkül? Nem endgame-et, valami T6-10 közöttit. Kíváncsi lennék, hogy random sárga cuccokkal mennyire életképes mapozáshoz, liga kezdésnek. A többi unique darabot szerintem viszonylag egyszerű lesz beszerezni (aztán persze lehet, hogy tévedek).
-
moseras
tag
válasz
brunnehilde #21679 üzenetére
xinput1_3.dll
Nálam is jelentkezik.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21654 üzenetére
A Lucidity tetszik, a -3 mana cost mellett szerintem elég lesz az eddigi gear setup is a folyamatos manához. Ráadásul talán nem is lesz vészesen drága.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21656 üzenetére
szerintem csak azért megéri foglalkozni a blight eseményekkel leveling alatt, mert eshet olaj és ha szerencsés vagy amuletre lehet majd olyan passive node-ot rakni, ami sokat segíthet a haladással.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #21650 üzenetére
egy végleges linket tudsz kitenni az FB Champhoz? Vagy a pár nappal ezelőttihez képest nem változott semmi? Lehet ezzel kezdenék, bár nézegetem a divine ire totemet is, mert elvileg az jobb a blight torony minigame-hez
csak lepakolom és közben tornyozok
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21650 üzenetére
a gyűrűkre csak tower enchant mehet, azokat a passzívos lista alatt sorolják fel.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21642 üzenetére
na igen, és ez már a nerf utáni storm brand, képzeld el milyen volt előtte
(kicsit szomorú, hogy a ranged karaktereknek mennyivel jobb skill-ek vannak, mint a melee karaktereknek, de hát ebbe már belenyugodtunk páran, szerintem)
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21634 üzenetére
Ahogy Har_melin is írta, hogy ha már 100% és még játszol tovább, akkor egy idő után visszaesik, a Betrayal ligában úgy emlékszem 3 encounter után esett vissza, kb. 15%-t. Az új ligában ehhez kapcsolódóan lesz egy kis változtatás majd. A Mastermind intelligence nem tud visszaesni, és ha legyőzöd, a safehouse-k intelligence sem fog resetelődni.
(Ebben, vagy az előző ligában pont ezzel szívtam meg, fel akartam húzni egy másik safehouse-t is, de addig-addig ügyeskedtem, hogy emez visszaesett 100%-ról és utána már alig akarta beadni)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21634 üzenetére
a 100% után toltál még mapokat? Mert akkor egy idő után megint lecsökken 100 alá.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #21628 üzenetére
Uhh nemtom mikor leszel online, en du-os vagyok egesz heten, ergo 10 elött tuti nem vagyok de az a craft nagyon kell.
ha adsz egy ign-t akkor fel is veszlek.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21614 üzenetére
A fortify-on csak annyi változott, hogy most már minden ailmentre vonatkozik a more dmg, nem csak a bleed/poisonra. (Én is azonnal azt néztem, hogy mit nerfelhettek rajta, de ez így egy buff.)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21597 üzenetére
Nem néztem még (szokás szerint próbálok kukázni a liga után, de előbb utóbb az lesz a vége, hogy egyszerűen ránézés nélkül eladok mindent vendornak)
szerk: aha, most látom, hogy a Mind Drinkert megdobták egy 2% regen on kill moddal - az elvileg bőven elég kell legyen, mert ott eddig csak gyorsabb mana regen volt.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21594 üzenetére
A standard drop szerintem maximum annyival szarabb, hogy egyrészt hiányzik a mapokról a liga által valamilyen formában garantált extra mennyiségű monszta, másrészt az ezek által dobott, jellemzően legalább részben keresett, ezért jól eladható cucc. Egyébként alap dolgokban (ritkasági, item/currency arányok) szerintem nincs külön loot table a standardra.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21580 üzenetére
Nem tudtam megállni, találtam egy lvl7-es cyclonet, gyorsan felszinteztem lvl9-re. Egyelőre semmi mást nem változtattam, csak az ascendancyt cseréltem le a Conquerorra és nem használtam a dread bannert.
Minotaur map (extra dmg moddal) deathless, szóval fog ez menni. Még egyszer köszi a számolgatást!
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
én melee-t mostanában perforate-tel szintezek, nagyon jól tolja sand stance-ban trash mobok ellen (AOE), single targetre pedig blood stance. lvl28-ig simán lefekszik minden tőle. utána meg jöhet a cyclone
-
Har_melin
addikt
válasz
Ezt is megnézem majd, köszi, hogy számolgatsz helyettünk.
Szerintem lvl28-ig nyugodtan lehet bármilyen 1H+shield kombóval, én a Cleave-et szoktam preferálni.
szerk.: azt hiszem egyszerűbb lesz a gyakorlatban tesztelni, majd gyorsan felhúzok lvl9-ig egy cyclone-t és azzal kipróbálom.
-
Patrick
addikt
válasz
brunnehilde #21568 üzenetére
Nekem is ez a kedvenc részem.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21554 üzenetére
Köszi, én is úgy döntöttem, hogy kezdésnek járt utat a járatlanért el ne hagyj, maradok a champnél. Olcsó, stabil, még nem is unom, ha nem találok izgalmasabbat, akkor sem fogom bánni.
A poisonos buildek nekem mindig nagyon tetszettek, de igazából a Toxic Rain kivételével még nem sikerült jót csinálnom. Az a gondom velük, hogy a legtöbbjükhöz direkt el kell találni a célpontot és nekem ez a mostani baromi gyors játékmenetnél az effekt dömping közepette sokszor nem sikerül. Ha meg mellé kattintok, akkor érezhetően csökken a hatékonyságuk. Na mindegy, pár hét alatt úgy is kiforr majd, hogy mivel lesz érdemes próbálkozni.
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #21526 üzenetére
Figyu, feliratkoztam, legyen videó!!!
Ja van. Megnéztem, hmmm .
Pszicho barátunkat én speciel meg tudom érteni részben. Kb. 6 éve játszottam először a játékkal 2 évig, és végtelenül idegesített, hogy egy csomó mindent nem tudtam megcsinálni. Mindig meghaltam, nem fejlődött a karakter emiatt nem volt elég skill pont, nem jött a loot és a többi és a többi. Na ezért abba is hagytam, szét is osztogattam a cuccaimat mindenkinek. (jó pár item quantity gemet,meg legacy cucokat na ez nagy hülyeség volt
)
Játszottam d3-al elég sokat és meguntam az állandó monotonitást és gondoltam megnézem mi változott itt.
Hát egy kicsit könnyebb lett. Inkább sokkal, főleg, hogy kivették a reflect monstákat, most már csak a mapon adhatja amit még így is be lehet nézni.
De egy pár dolog nem változott, amihez nem lehet hozzászokni szerintem.
- A crit miatt szinte nincs olyan, hogy halhatatlan build.
- A loot nem jön. Csak és kizárólag akkor ha tényleg nagyon sokat játszol ergó egy drága buildet szinte soha nem tudsz összehozni.
- És persze nagyon kell ismerni a játékot ami nem kis idő.És ennek az egésznek a nagy átbaszása a youtube videók. Valami build: dirr durr T15-16 meg uber elder 2 perc. Nekiállsz megcsinálni, aztán nézel mint egy retard, hogy nekem miért nem megy? Ez egy fos játék. (Én is abbahagytam...)
Pszicho is nekiállt egy Demi's mf karinak úgy, hogy fél éve játszik. Ja csak a videóban valahogy sehol se láttam, hogy barátom 12 mirror alatt lófaszt se fogsz farmolni ilyen lootal. Persze az oda van írva, hogy ha ilyened nincs, akkor ezt meg azt használd. JAAAAA. Csak akkor nincs loot.
És emiatt teljesen megértem az elkeseredettségét és az abból jövő konteó elméleteit, nekem is mindig voltak ilyeneim régebben.
De érdekes módon most, hogy brunnehilde karijával megyek és nem kell költenem semmire csak lett kb 70 exem.
Amiért persze egy olyan cuccot sem tudok standardon venni ami jó és quantity itemes...Szóval csak annyit akarnék mondani Pszicho, hogy amiket írsz, szerintem kizárólag abból ered, hogy még csak fél éve játszol a játékkal és nem úgy sikerül minden, ahogy szeretnéd. Ez egy rothadt összetett játék és ha nem szánsz rá elég időt, akkor soha nem fog megtetszeni. Plusz még annyi tanácsot fogadj el, hogy ezen a fórumon tényleg mindenki segíteni akar, és próbáld elfogadni azt amit mondanak, mert tapasztalatból beszélnek.
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #21518 üzenetére
Nagyon jónak ígérkezik.....
Már épp gondoltam, hogy a FB után jó lenne tőled egy spelles build is, hát itt is lesz úgy látom.
Esetleg készülsz valami jó kis liga-kezdős builddel? Jó lenne valami tutival indítani.....
Ha más nem, indítok a FB-vel a Blight-ban. -
mrkog
tag
válasz
Egy kis videót láthatnánk?
-
Har_melin
addikt
válasz
most nem lesz időm megnézni, de letöltöm, aztán majd he kijön az új PoB, akkor megnézem mit tud?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21478 üzenetére
Bocs, a buildet nem tudtam még megnézni, de szerintem az assa túlélését nagyon felturbózták a Mistwalkerrel.
A poisonos részét az assanak nem érzem jelentősen feltápoltnak, de a Nightblade supporttal és egy crites builddel szinte folyamatosan fenntartható az Elusive státusz, márpedig akkor immunis vagy a crit sebzésre. A onehit ripek pedig 99%-ban critből jönnek össze egy jól összerakott buildnél. Magasabb szinten meg, amikor már van jobb cucc és szintezett gemek, Power Charge nodeok, akkor már talán a Nightblade sem kell hozzá, hiszen a crit elleni védelem végig rajtad van, amíg az Elusive hat, az 50%-os generálás pedig egy 70-75% crit chance esetén szerintem elég.
Hátránya, hogy claw vagy dagger kell hozzá, de crites spell daggert azért nem olyan nagy kunszt csinálni. Én a Mistwalker - Unstable Infusion - Deadly Infusion triót választanám, über labra meg az Opportunistic-et. Azzal a saját crit reflect is ki van lőve nagyrészt.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21395 üzenetére
ja, így ok
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21387 üzenetére
mármint neked lesz új a trap és summoner, vagy hogy érted?
csak mert trap skillek 3.3 óta szinte változatlanok és az egyik legerősebb league starter build-ek közé tartozik a trap saboteur. és eddig nem jött info, hogy bármit is változtatnának rajta a mostani ligában.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #21381 üzenetére
Nekem sem mapp szempontjabol volt vele gond hanem bossnal . azokbol is az endgame mar amelyik mer pl izaro es petje az fust volt . De egyebkent nem a te buildeded toltam es oszinten szolva nemis tudtam hogy van 🙄🙄😁 de igy nyilvan mas aspektusba helyezni teljesen bar ha azt nezzuk hogyha nemis fel kepernyo az aoe de attol meg jo boss killer lehet es kisebb packokat robbantja szal ja ense vetnem el . Egyebkent miner vagy trapper builded vane amivel endgamet is letoltad 😊
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21381 üzenetére
A FB build igazából még talán profitál is a hatótáv váltásból, alacsonyabb szinteken mindenképpen. A Slayernek endgame szinten nagy előnye a phys reflect immunitás, ez kevesebb map rerollt jelent.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #21379 üzenetére
Haat szvsz szerintem a champ a range ellenere is jobb mint a slayer en valahol ubernel valtottam champra es jelentosen megnott az eletebe maradasom plusz dmgem 🙄 persze geart is valtottam meg a passiv fat is atalakitottam one handre , nyilvan ha bejott volna a fortys elder vaal axe akkor maradtam volna de anelkul a 2 hand eleg low volt meg jo uniq variansokkal is.( a leech meg annyira tartott eletbe slayerkent hogy nevetseges volt champal nem igen kuzdottem az eletemert minotaur es phoenix volt az egyetlen galiba shaper elder oke volt uber volt egyedul necces azonkivul negyedannyi bajom nem volt mint slayerrel lehet en csinaltam idiotan valamit )
-
crazygamer75
tag
válasz
brunnehilde #21376 üzenetére
Én az általad kitalált cyclone facebraker championt játszottam, azt érdemes lesz ezekkel a nerfekkel elindítani az új ligában?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #21375 üzenetére
Aha, már megtaláltam twitteren. Szóval az added phys dmgt visszavették a felére. 56-85 helyett 28-42. Számolgattam PoB-on, ez olyan 20-25% DPS csökkenést jelent. Ez nem hiszem, hogy gondot fog okozni.
A 3.8-nál van olyan, hogy +8% aoe / 1 additional melee range és +1 radius per stage, szemben a mostani +1 to melee range per stage helyett. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy a kettőt összehasonlitva ez mekkora AoE csökkenést jelent.
Ha látványos, akkor mapozáshoz berakom az Inc AoE-t a Pulverise mellé, annak elégnek kell lennie. Tovább fog csökkeni a mapozós DPS, ezzel a 6L-el 700k-t mutat nekem, ami bőven túlszárnyalja azt, amivel kisérleteztem és guardianokat öltem.
Durvábbra számitottam, persze kérdés, hogy hozzányúlnak-e máshoz is még (impale, slayer), vagy milyen mértékben. Egyelőre úgy néz ki, maradok a cyclone slayer ligakezdő buildnél.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #21347 üzenetére
Persze ez nem kimondott cyclone build, nem azzal sebzel, viszont anelkül nincsen sebzes.
a lenyeg hogy aki szeret pörögni, annak egy ilyen minion builddel se kell lemondania rola, mert miközbe pörög, köpködi ki magäbol a kis koponyäkat, amik a mobok arcäba robbannak.Mivel en szeretem az srs-t meg a cyclone-t is, igy nekem ez a build tetszetös lesz az tuti.
-
válasz
brunnehilde #21272 üzenetére
3,6 roentgen
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21260 üzenetére
erre lennék én is kíváncsi, mert nekem 3 napba telt mire elértem Act 10 végére (vagy 2, már nem is emlékszem) de azok teljes napok voltak és most aztán tényleg igyekeztem
-
.OM.
aktív tag
válasz
brunnehilde #21250 üzenetére
...ha nem papír
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21236 üzenetére
Ez egy "kihívás", hogy én találjam meg. De ha utolsó hétig nem lesz meg, ígérem megkereslek
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21234 üzenetére
indíts ED trickstert, annak nem fogy el a manája
Lassan meglesz a 24 challenge... már csak 3 maraketh splinter kell és mehetek 5 kulcsos csatába, de tegnap kb. 10-15 mapon keresztül nem jött Maraketh... Előbb lesz meg a Legion Chest challenge, mint ez...
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #21227 üzenetére
Hát igen, ezzel a karival összejött 45 ex, meg 1000c. Nem volt mire költeni....
Ja, meg a 36 -
H_András
tag
válasz
brunnehilde #21213 üzenetére
Még sikerült überelni az előző buildet?
rá is próbálok hétvégén, bár nekem az is tökéletesnek tűnt
(és van egy 799 százalékos Facebreakerem)
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #21215 üzenetére
A Blood Altart megnéztem ,de nem mutat "open portal to" opciót.
Kivettem a pipát a "hide unusable" fülből is, hogy minden opció látszódjon, de ez nem jön fel..... -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #20727 üzenetére
Melyik beast-et vegyem meg, hogy tudjak nyitni Bestiary boss- hoz portált?
Valamint mi kell ahhoz, hogy delve-ben "találkozzak" egy boss-al? lvl120 körül járok már delve-ben, de még nyomát sem láttam bossnak.
Az a helyzet, hogy korábban ezekig a dolgokig el sem jutottam a játékban, most hála neked és builded- nek kinyílt a világ........ -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #21209 üzenetére
Egy noob kérdésem volna a változásról. Gameplay szempontból mennyivel nehezebb?
Én a régin csak a warcryt nyomkodtam meg a 4 flaskát (meg persze cyclone+ shieldcharge a mozgáshoz), ez nehezebb annál? -
Pszicho
tag
válasz
brunnehilde #21210 üzenetére
Köszönöm.
-
bgufo
csendes tag
válasz
brunnehilde #21204 üzenetére
Ha jól tudom delve továbbra is 5*5-ös négyzeteket generál. Ezért van például olyan hogy megérkezel egy pontra és ha tovább próbálsz menni akkor loading screen lesz és kapsz egy "új instanceot" ami az 5*5-ös négyzet közepén van. Itt is valószínűleg ez történt hogy ez a pont egy ilyen 5*5-ös generálás szélén volt ezért nem volt fal amíg újra nem generáltad.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21202 üzenetére
néha csak akkor jelenik meg a breakable wall és azt útvonal, ha újra betöltöd azt a helyet
-
válasz
brunnehilde #21196 üzenetére
Én is így mentem aztán meg is meghaltam. Viszont Juggernaut most nagyon bejön, ilyen jót hosszú ligák óta nem csináltam.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21185 üzenetére
Már csak 2 challenge-re vagyok a 24-től, bár így , hogy mostanában nem játszom, kicsit nehezebb lesz elérni, de lehet érdekelni fog ettől függetlenül
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21183 üzenetére
Én mindig úgy megyek vissza. Az a tuti, a kocsi nyugalomban, az út megvilágítva...
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #21180 üzenetére
Ilyen 20-30 ex lehet. Először azt hittem mirror körül van.
Én 300 közelében vagyok bányában, mivel mindig magasra tolom a resistet, megyek kocsival együtt.
-
válasz
brunnehilde #21180 üzenetére
Visszamegyek miután kitakarítottam a pontot.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #21164 üzenetére
Nekem az eredeti verzió is nagyon bejön. Tegnap meg is lett a 24 challenge, ami a célom volt Legion szezonra. Vicces, hogy úgy kezdtem el játszani a játékkal, hogy biztos nem lesz kedvem nagyon elmerülni benne, erre mindkét karakterem 92es már. Az igazi endgamet még így sem láttam (T15+ mapok/ über elder), de a karakter feltételezem tudná csinálni a megfelelő játékos irányításával.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #20969 üzenetére
74-nél uber lab, miközben asszonnyal beszélgetek, mintha ingyé adta volna.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #21163 üzenetére
Gyorsan futottam egy labyrintot és kész is lett a slayer.
Kellemes meglepetés. Geart egy az egyben áthoztam, aztán nem kiméltem, beküldtem egy-két komolyabb buta modos guardian mapra és ment, és darált, mint a rakéta. Raget raktam be Berserkkel, de rájöttem, hogy a rage még mindig nem fekszik nekem, egyszerűen túl lassan jön és túl gyorsan csökken, tényleg csak a Berserker ascendancynál éri meg. Kár, mert a Berserk skill jó kis boost, ha éppen szükség van rá.
Szóval váltottam, végül ez lett a 6L: Cyclone - Brutality - Impale - Melee Physical - Fortify - Infused Channeling. Az Impact miatt ezzel a kombinációval van kb akkora AoE, mint a Championnek a Pulverise+Increased AoE-val. Szóval mapozáshoz és a Legiókhoz egyértelműen jobb, bossokhoz meg nem kell cserélgetni a support gemeket. Phoenix megfektetett egyszer, Minot és Chimerat halál nélkül küldtem a másvilágra. Védelme azért nem egy Champion, meg single target ellen se éri el azt a dmgt, szóval nem valószinű, hogy Über Elder killer, de ettől függetlenül erősen ajánlott, ha nem cél a Lvl100 és pár halál itt-ott belefér, mert gyorsabb vele a mapozás.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #21159 üzenetére
Köszi, akkor ezeknek utánanézek.
-
H_András
tag
válasz
brunnehilde #20969 üzenetére
Ez a második buildem, amit itt látottak alapján csináltam meg (az első Plazmacucci nekromantája volt, a mai napig azzal játszottam főleg), és hát mit ne mondjak ez is "b.szó"
nem nagyon bírom a melee karaktereket, de az hogy elsőre lement az über lab úgy, hogy fel se fogtam, ilyen még nem volt. Másodpercek alatt kinyiffant a boss.. Standardon raktam össze a karit, majdnem mindenem megvolt hozzá kivéve a cipőt sajna, az nincs, rohadt drága, a mostani liga meg kimaradt, így abban se tudom megvenni hogy majd átvigyem.. enélkül is sose jutottam szinte T14 mapok közelébe, itt meg darálok mint a gép (ja és még a hat link sincs meg a páncélon.. mi lesz ha sikerül hat linkelni, és a cipő is meglesz.. teljesen másképp nézek a játékra. A bányában sosem látott mélységekbe jutottam, a szindikátus tagjai meg se bírnak ütni, elképesztően bitang ez a build.. Persze erősen casual vagyok, kb addig nyomom míg van kedv idő meg türelem,és ez véges, de ilyen közel sose jutottam az igazi endgamehez.. elképzelhetetlen volt idáig, hogy az elder bossai úgy hulljanak mint a legyek, eldert is csak a fentebbi karakterrel tudtam ülni, tovább sose jutottam, ezzel lement elsőre.. persze sokaknak ez rutin, nekem ez hihetetlen eredmény.. Szóval gratula, ez valami hihetetlen jól sikerült, nyilván aki jobban ért a játékhoz, még jobban tudja értékelni amit csináltál. Jelenleg csak a cipőt lesem, lesz-e eladó majd a liga végén ha áthozzák a cuccokat a népek, addig sztem végre kimaxolom az atlast
-
crazygamer75
tag
válasz
brunnehilde #21098 üzenetére
"gyűrűk olcsók", 13 exáért vettem hozzá, persze lehet lényegesen is olcsóbban, megalkuvással.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #21098 üzenetére
Köszi, remélem lesz este 3 ex alatti. A színekkel nem törődom akkor, végülis chromaticom úgyis van egy rakat, csak azt hittem nagyon nehéz lenne a 3-2-1 színt kihozni.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #21096 üzenetére
A buildedhez javasolt Bronn chestel kapcsolatban volna egy kérdésem. Amikor a segítséget irtad hozzá, 2exet mondtál a chestre, de tegnap csak 3tól láttam őket megfelelő socketekkel (6L). De volt asszem 80c is jó színű socketekkel 5L. Vajon megérné inkább azt venni olcsóbban és linkelni vagy annyira random, hogy lehet pórul jarnek vele?
Sőt ahogy ezt a kérdést megírtam jutott eszembe, hogy lehet nem is a chestet kellene megvennem? Most Tabulát használok, tehát legalább 6L megvan, de a cipő, öv, shield, helm bevásárlás után csak kb 3.1 exem maradt. Ez pont a chest ára volna. Lehet inkább amu és gyűrűk kellenének a chest előtt?
Amut láttam hogy szintén 1 ex lesz minimum, gyűrűt még nem néztem, de gondolom az is drága lesz.Mit javasolnál, mi a fontosabb a buildhez a chest vagy az ékszerek?
A unique amu amit használok most (melóból meg nem mondom melyik) számomra elég jónak tűnik a buildhez. Ad unarmed range +2-t meg full HP n sebzest talán és magas cold+fire rest. Gyűrű meg a mana csokkentos unique van. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #21089 üzenetére
nem, végül is nem próbáltam ki, mert szerettem volna átjutni végre 94-re.
Nálam sem "gond" van, vagy ha igen, akkor az nálam van fejben, nem a buildben. Nyilván ha lenyomtam már 10-15-ször az Acid Cavern-t, akkor nem azért halok meg, mert build nem elég rá, hanem én bénázom el.
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #21078 üzenetére
Nekem Niko volt vagy 5x egymás után. És speciel örültem.
Ja és tudok craftolni -7 mana costot, ha kell valakinek.
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #21047 üzenetére
Szóval nem is tudom hol kezdjem.
Már készül az 1:10 arányú brunnehilde aranyszobrom ami előtt napi kétszer biztos leborulok.Ez a build remek alkalom azoknak akiket már megfogott a játék, de néha nincsenek képben, hogy melyik boss mit is csinál, és miért halt meg, pedig allres 90, armor sok, stb.... (Értelemszerűen ez vagyok én)
Kb 5 éve játszom, kisebb, inkább nagyobb megszakításokkal, de még eszembe se jutott, hogy über eldert leverjem 40-szer, mert most van idő egy kicsit nézelődni, hogy mégis mi történik. Ennek is elérkezett az ideje.
Van kb 30 exem, és nincs mire költenem, mert minek. (Jó lesz majd standardon szeptembertől)
A challengekhez egy megjegyzés, hátha bejön valakinek:
- A unique strogbox-oknál próbáltam mindent, scouring-chance (200 darab), zana ambush+bountiful trap prophecy(nagyon sok) plusz még nyomtam egy pár monstrous prophecy-t is. Semmi. Beraktam sextant-ból a barellest, és egyből beadta a hiányzót. Nyilván előfordulhat, hogy végre megkönyörült rajtam.
-Az abyssal leech küldi (amit benéztem)pedig 100-ból egyszer jött be, lehet ez sok, vagy kevés, nekem kínszenvedés volt. (ha valaki erre hajt)
-A Complete these Encounters V-nél nekem nem volt tiszta, hogy mit kell csinálni, nem véletlenül, még sose láttam, hogy azok a kardos fickók felvesznek egy központi helyzetet és megmerevednek és csak úgy sikerül a küldetés.Addig sose éltek. Itt halkan jegyzem meg, hogy a Basilica-s változatot még nem csináltam meg, mert nem értem..
Köszi még egyszer
-
válasz
brunnehilde #21054 üzenetére
Igen a koreai szék szék kisház nevű játékosokkal nekem is meggyűlt a bajom. Kedvencem amikor vásárolni próbálok, és vagy 5-6 emberre ráírok, mire az utolsótól meg tudom venni a cuccot. 5 perc múlva jön az invite az első embertől a sorban, és hiába nyomkodom le, mindig újra hív, aztán meg fonott kalács jelekkel írogat nekem valamit míg ignore listára nem teszem. Vagy 30-at már oda tettem. Nem beszélve arról, hogy ha én megyek az ő HO-jába, akkor az a 200ms ping ami az ő szerverük felé megy, rajtam ragad hiába megyek vissza...
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #21047 üzenetére
Jaj de butus vagyok.
Na csöndben is maradok....Bár vele az utóbbi 200 alkalommal nem találkoztam....
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21036 üzenetére
pedig ott van benne a leírásban minden. 100db 5way emblem setet nyomnak le ketten, úgy számoltak, hogy az elég lesz a lvl100hoz.
egyébként pont most lett lvl99, 9h35min alatt.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #21033 üzenetére
közben beszerkesztettem, hogy mit csinálnak. kiscit több,mint 6 óra alatt lesz meg lvl97. 12,5 órára tippelik most a lvl100at.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #21020 üzenetére
biztos fontos a sorrend? Én mintha nem ilyen sorrendbe csináltam volna és úgy tudom csak az a lényeg, hogy ha az egyik T16-ra rávitted, akkor ne a vele szemköztit csináld, hanem valamelyik szomszédos T16-t. (Ettől függetlenül nekem is volt, hogy leesett, hiába a szomszédosat csináltam meg. De most sikerült, ott van középen elder, guardianok leölve, de még nem rohantam neki
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest