- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25028 üzenetére
Őszintén szólva nem hinném, hogy a Devotonál túl sok jobb rare helmet létezhet. Sajnos nincs -9% to phy resist, az extra move speed meg jó dolog. Amúgy végül beraktam a purity-t. Rosszabbnak egyértleműen nem tűnik a kari, pedig még nem is maxos a purity. Mondjuk kellett pár érdekesség, hogy működjön anélkül, hogy ki kelljen dobnom más aurákat. Lvl 5 enlighten sem árt (nem elírás).
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #25025 üzenetére
Szerinted 30 crit multi beáldozása opció lehet, amennyiben helyére beférne egy Herald of Purity? (passzív annoint cseréről lenne szó)
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #25003 üzenetére
Félreértesz, az én igényeimet nem kell kielégítenie. Korábban leírtam, hogy mik volt kivetnivalóim az általad az első körben összerakott buildedel.
-
Patrick
addikt
válasz
Jó a builded, most lett meg a pajzs és a crimson jewel is. A reckoning 117 000-es sebzése az kemény és hol van még a vége?
Mindig próbálgatok új skilleket, karikat, de a végén, mindig cyclone lesz.
Most már 80-83-as mapok jönnek, eddig jó. Na ok a fejes még nincs meg. Az a fránya 40% is sok.
Egy darabig majd a Deidbellow is megteszi...
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rendben, amint lesz elég regretem, meg currencym (van 94 chaosom és ennyi
) átépítem
Ami fent van +1 frenzy charge, azt miért nem raktad ki? -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #25000 üzenetére
Hát azt nem néztem, (nem is szoktam, meg nem is értek hozzá), hogy melyik mennyire ritka / max rollos, stb.
Megnézem majd jobban, Te mit linkeltél, ma elvileg lesz is időm játszani, meg talán holnap nap közben is egy kicsit.
A Raiderből nem szeretnék leadni, (a melee-hez nem ragaszkodom, csak gondoltam kipróbálom és annyira nem volt csalódás) de akkor majd kisérletezek, ezzel meg delve-zgetek egyelőre és a következő ligában (ami remélem raideresebb lesz) majd jön az igazi
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24992 üzenetére
Igen, volt már pár Berserkerem úgyhogy szoktam rage-t használni és tapasztalatból mondom, hogy nem kevés olyan boss van, ahol nincs meg 50rage mire odaérsz. De, ha meg is van és elnyomod a Berserk-et, akkor az a dmg, amit a PoB mutat csak egy pillanatnyi érték és rohamosan csökken a rage degrade miatt. Szóval, vagy elnyomod és lesz egy kis burst damage, vagy meghagyod a rage-et a folyamatos dmg output miatt. De csak legyen 30,amit írtál,az minimum 12 sec mire összejön 0-ról, annyi idő alatt az AL8 T15-16 metamoprhok legalább 2szer 1hitelok ezt a buildet, egy sörben fogadok veled erre
Igazad van, nem jól írtam a Harbinger of Focust, teljes damage reduction-t, nem csak szimplán phys-t, ettől függetlenül még mindig áll, hogy csak 4mpig van rajtad, ha a 8sec cooldown alatt kapsz egy shock-stun hitet (ami abyssus és ennyi life mellett nem lesz ritka), akkor annyi volt, ressurect in town.
Nyilván lehet craftolni extra dolgokat, meg nem muszáj azt használni, de te csak annyit írtál, hogy itt a "hiper-szuper" build 10exből mindenre jó lesz. Egy szóval sem említetted, hogy milyen extra dolgokra figyeljen,ha valaki véletlenül használná és hogy azok a jewelek csak placeholdernek vannak ott, meg azért hogy jobban mutassanak a számok
Lehet igazad van az Abyssus-szal és én vagyok túl elfogult azzal szemben. De,ha azt ajánlod, ráadásul kezdőknek, akkor legalább tedd hozzá, hogy bizony eléggé oda kell figyelni mikor milyen hitet vállal be az ember, különben elég csúnya vége lesz. Ráadásul a tank szó és Abyssus egy mondatban azért kicsit viccesen hat, vagy nálad nem ugyanazt jelenti a tank egy buildnél, mint nálam, ezt is elfogadom.
Szóval igazából csak azért reagáltam, mert eléggé megtévesztő dolgokat írtál, szerintem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24992 üzenetére
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24989 üzenetére
kíváncsiságból ránéztem és nem akarlak megbántani, de köze nincs a valósághoz.
először is, berserk + rage esélytelen, hogy fent legyen slow phase és nagyobb boss-ok (mint shaper, elder, conquerorok stb...),de általában még átlag bossoknál sem, így már ugrott is a "pob dmg" nagy része. mapozásra meg felesleges overkill, mert 1millió dps-el is bőven le lehet takarítani bármit. szóval kb jól mutat és ennyi.
a skitterbot által okozott shock %dmg taken az nem annyi,mint a rendes shock %dmg taken és tudtommal a pob ezt nem veszi figyelmbe, tehát még kevesebb a dps. inkább 1,5m DPS lesz a valós, mint 5.
az általad leírt defense értékek is csak papíron mutatnak jól: 40%phys reduction, ha éppen fent van a Harbinger of Focus (és persze van endurance charge, ami megint esélytelen bossoknál). a cooldown alatt meg várjon?
evade 90%? ha critelt és sikerült blindeolni is azzal a hittel (ráadásul 90% hit chance mellett?), sok sikert metamophok ellen.
abyssus raideren? lol, többször fog halni, mint előtte, mert még a normál ranged mobok is 1hitelik majd. szóval én ezt még távolról sem hívnám tanknak.
az általad berakott jewelekből nem tartom reálisnak, hogy 3 olyan legyen és még a megadott kereten belül is maradjon. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24961 üzenetére
Hát odáig jutottam, hogy kicsit sikerült tuningolnom Sirdond hathatós tanácsainak köszönhetően, de hiába bírja Delve-ben a 150-es levelt (mosnter level 81), T11-en már hal szinte egyből...
Oda jutottam, hogy vagy átalakítom valamire, vagy passzolom erre a ligára, de abban biztos vagyok, hogy a következő ligában Raiderem lesz, és nem kizárt, hogy valami meleeEttől nem tudta elvenni a kedvem
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24961 üzenetére
csak nem akartam újrakezdeni, és volt egy rangerem
Igen, mondtad, de vedd kihívásnak, hogy ebből kell kihozni a legtöbbet.
A fát nem tudom, hogy abban a sorrendben csináltam-e, ahogy kell, de a body, az a tied, plusz ezt írja a build is (többet között). a többi cucc.. nos igen, oda kell a türelem, hogy találjak valamit. De majd valamelyik nap nézelődök, ha feljutok.
Mindenesetre köszi -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24953 üzenetére
hétvégén írtam a GGG-nek, hogy dobjon neked egy Awaken Orb-ot, mert megérdemled. Ezek szerint olvasták
Cserébe ránézel a raideremre, mert valahogy csak 3,3K life- jött neki össze és nem értem miért csak... (egyelőre jewelek még hiányoznak, de abból nem lesz ~2-3K life) -
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24953 üzenetére
Zsír, grat!
Egy linket kérek szépen a buildedhez majd.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24913 üzenetére
Esett egy Cortex, most másodjára. Az elsőt eladtam, ezt letoltam. Meglett a 15 exás flaska. Valami kegyetlen op. Olvad minden, halál nélkül lett 25% xp 98 felé...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
brunnehilde #24907 üzenetére
Múltkor nyomtam egy jól sikerült corrupted, monster skills Chain 2 additional times, tripla beyondos(démonos sextant+map+zana) cells vagy hasonló layoutos mapot. Volt rohangászás.
Elég beteg xp, ha megússza az ember halál nélkül.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #24898 üzenetére
A tudatlan én vagyok, ne cseréljük fel a szerepeket
Azért ha szépen megkérlek tartanál egy gyorstalpalót, hogy is kéne lecraftolni,ha össze rakom a kártyákból? -
freddirty
senior tag
válasz
elég durva mapok jönnek tényleg. most húztam föl 150-180%-ra pár mapot hogy gyűjtsek szulfitot a másik karira szintezni, meg mellé mentek be a sextantok h érdekesebb legyen. A totemes builddel csak úgy a sarkokról dobáltam a totemeket mert ha egyenest mentem akkor egyből kész a oneshot. A végén a metamorhp közben már nem is maradt portal. Simán rámegy egy mapra a 2x +100% elem dmg és még jópár mókás dolog.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Van azért ott bőven, én most 90 találtatot kaptam -8-ra.
Lecseréltem a Bellyt egy craftolt Astral plate-re. Egy egyszerűbbet vettem 4 exáért. Van rajta -15 mana cost, 100+ hp és egy craftolt 8% life / mana mod. A -8-as gyűrű helyére ment egy life+% life + chaos res gyűrű és a módosításokkal ki lett maxolva a chaos resist is. Azért így elég baba a dolog, főleg, hogy 15 exa körül már lehet kapni a nagytestvér armort 120 hp+10-12% hp- val + valami faszántos shaper moddal pl crit chance with skills, xy phys dmg taken
as chaos stb... -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #24881 üzenetére
Na mester, te is tanulsz újat(ezt még én is tudtam,sőt még használtuk is a modot előző ligában
) Elnézted,hogy rohangálok ezzel az ócskavassal az ujjamon, az Olaszliszkai Dakota Indiánok elől menekülve
Már csak egy kérdésem van, tud vki craftolni ilyen modot? és mibe kerül? -
Har_melin
addikt
válasz
A -8 mana cost nem csak a "normál", nem channelled skillekre vonatkozik?
-
válasz
brunnehilde #24884 üzenetére
Én megcsináltam az 50+ chaos resistet nem occultistal, de nem ér sokat azon kívül, hogy azt a pöcs kígyós gyökeret meg a társaságát könnyebb kivédekezni
-
KubanitoS
veterán
válasz
Az a gyűrű volt, amelyen nincs life, csak egyrészt implicitben chaos res + multimod mellett 2x dupla res chaosszal? Mert azt én is nézegettem, csak a life hiánya miatt kicsit sokalltam érte a 4 ex-et.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24876 üzenetére
Én kitartok a Starforge build mellett, most 97 felé közelítek. DPS-t nem szoktam nézni, szerintem akkora jelentősége nincs. Az összes mob olvad, a map bossok hamarabb halnak, minthogy valami csúnyát tudnának csinálni. Map közben sand módban vannak az aurák, ez ad egy kis biztonságot a blinddal, a sebzéskülönbséget nem lehet észrevenni.
Amivel viszont nagyon tudok szívni, az pedig nem más mint a tüskéshátú szörnyek, akik talán felrobbannak halál esetén, vagy nem tudom. Szétrepítik a tüskéjüket, én pedig abban a tized másodpercben fekszem. Ezektől a szaroktól jobban félek, mint a metamorhoktól. Ha találkozom velük, lépek is a pályáról...
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #24857 üzenetére
Rápillanottam a POB buildre, érdekel mert nem tudom h mi is legyen a második karim. Már ha lenne kedvem hozzá. De vmi túlélő kari kellene mert unom már h húzósabb bossok simán oneshottolnak (hydra, mino), a q100+ t16 mapokon, metákon, mapbossokon meg probléma nélkül szántok végig.
A két claw-t nem nehéz összeszedni? Nincs ilyen a marketen csak jóval vacakabb 6exért. Vagy craftolod?
Az offcolor body is érdekes, a calc szerint 4000 chroma kell hozzá -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24850 üzenetére
Megint új karaktert kezdtél?
Milyet?
Majd kérem a tippeket, hogy csinálod, bár gondolom előre felcuccoltadRedcaster: milyen vinyóról játszod? Mert annak idején voltak gondok, de aztán picit változtattak, de igazán az SSD-sek érzékelik a pozítiv változást, legalábbis ezt mondták. Nem tudom azóta történt -e bármi is, de el tudom képzelni, hogy akkor tölti be a tagokat a játék, mikor ott vagy. Az okozhat megakadást.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24837 üzenetére
Nincs full kirakva, a +10%-os oldallal van "összekötve" a szkill. A másik oldalt használvan kellene +1 egy pötyi, amire most nincs lehetőségem.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24835 üzenetére
gondolom rare item mod (kesztyű, vagy fegyver)
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24833 üzenetére
Most jelenleg 110% az Impale chance, ha kiveszem a dread bannert, akkor 90.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24829 üzenetére
Köszönhetően az Enlighten supportnak, lenne lehetőségem beépíteni egy Herald of Purity gemet a karinak. Ehhez azonban fel kell áldoznom vagy a Blood and Sandet, vagy a Dread bannert. Erről esetleg lenne véleményed, esetleg javaslatod?
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #24797 üzenetére
az accountja szerint csak a csizmán és a fegyókon nincs +chaos res. Kb 100+. +40 chaos ressel jól lehet benn flangálni. Patch előtt egyszer én is kipróbáltam alapból volt -40 chaos resim és vettem egy olcsó ~+60 chaos resi gyűrűt meg kerítettem egy chaosos csizmát is. Tényleg nem gáz ha hozzáérsz a viharokhoz +40 chaos ressel. -40-60 chaos ressel viszont pikkpakk meghaltam.
Mondjuk a karim gyenge sirushoz, ha nem kerülöm ki minden támadását akkor pikkpakk oneshottol szóval mindegy is a chaos resi -
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24797 üzenetére
mivel nem CI, magas chaos res és divine flesh, így első tippre.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24775 üzenetére
Nem a Slayert, hanem a Rangert/Deadeyet. A slayer eléggé jóféle. Ott csak akkor fordult elő csúnyaság, ha ész nélkül raktam össze a T16-os metamorfokat.
-
GabN73
addikt
válasz
brunnehilde #24722 üzenetére
Ez is liga, de egyszerűen kb halott az értelmes trade. Ki van rakva 1-2 exáert egy item, elküldöd rá azt az ajánlatot amit kér, majd több napig semmi reakció. Jó cuccokra is 10c-s ajánlatokat adnak ha olyan az ember, de inkább az 1-5c jellemző...
-
GabN73
addikt
válasz
brunnehilde #24706 üzenetére
PSen az ilyeneket kukazom, 1c-s ajánlatok is ritkán jönnek
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24708 üzenetére
Még nem öltem meg a synd leadert, onnan elvileg kapok majd egyet. Na de azért pusztán érdeklődésként: mennyiért húzhatom be?
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24706 üzenetére
Pont most cseréltem ki egy rare gyűrűre + praxisra. Mint kiderült nekem is volt a tatyóban egy two stone ring 70 feletti hpval, manával, kiló resisttel plusz 34% chaos resisttel is.
-8-as Praxisból meg 10 chaos volt egy 15% increase Pride aura effectes. lol
Azért el kell ismernem valóban kényelmesebb így, hogy nem kell fél szemmel a manát lesni.
Kövi item egy life corruptedes soul tether lesz sztem, csak az még odébb van. Nem úszkálok a zsében jelenleg.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24704 üzenetére
Köszi az infókat, a fegyót gyorsan át is alakítom. A gyűrűkkel "mindössze" annyi a bajom, hogy egy-egy komolyabb -manás élettel és extra resistekkel 4 exa fölött van, erre most nincs keret. A Theifs amúgy teljesen jó kompromisszum egyelőre, jön a leech rendesen és emellett ad 34 allresistet + 50% curse reductot is. Nem tudom, hogy egy sima two stone + praxis előrelépés lenne-e. Rá fogok nézni.
A Point Blank melletti gem slotba került egy Glorious Vanity jewel, ez a Point Blankból csinált egy Corrupted Soul nevű cuccot. Ez ad 20% hp mennyiságé energy shieldet, ami nálam most 1.2K.
Az Executioner az extra sebzés mellett a nagyobb Area of effect miatt van. Próbáltam nélküle, érezhetően kisebb volt a cyclone búgócsigája. De amúgy most pont a Swift Skewering felé haladok, 97-re elvileg meglesz és ezzel lesz teljes a karakter. De ha selejtezem a Watchert, akkor lehet hamarabb is.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24696 üzenetére
közben vásárolgattam, mert ezen kívül max még egy karit fogok indítani, ha egyáltalán, nem érdemes spájzolnom. Szerencsére találtam egy viszonylag gyűrű-amu kombót, bár a HP-n buktam egy kicsit. A chaos resistem még elég halvány (-40%), de abban bízom, hogy majdcsak eljutok egyszer Thraxiáig és akkor már csak -15% lesz, azzal elvagyok. Már csak az utolsó trialt kéne valahogy beadja, de előbb-utóbb az is meglesz.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24699 üzenetére
Viszont ha raksz be mellé maim support gemet, akkor az inkrészeli a maimet.
-
KubanitoS
veterán
válasz
brunnehilde #24696 üzenetére
Blood stanceben van használva mind a flesh and stone + a blood and sand is. A kari Starforge "alapú" crit phys build.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24689 üzenetére
visszakonvertáltad impale-re a fortifyról? A redblade csábító, de a használatához az amut és a gyűrűmet is kukáznom kellene, mert sehol se lennék se int-tel, se resisttel. egyelőre araszolgatok a meglévő cuccal. a múltkor egy saját kreálmányú meta szépen hazavágott, és aztán egy T8 racecourse-on is a bika - sajnos a 4k körüli HP-val ha mégsem jön be a blokk, akkor nem sok játéktér marad.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #24690 üzenetére
Lehet eladom a 2 karit és én is lekopizlak. Megcsináltam a Galvanic arrow-s buildet,de folyton-folyvást meghalok,kicsit unalmas már. Biztosan én vagyok a béna
de be kell látnom nem nekem való ez az építés..
Megköszönném ha összeszednéd nekem kicsit részletesebben a karit.
Amúgy eltűnt a PM az oldalról?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24666 üzenetére
Én ZiggyD kínlódását néztem és ő emlegette a harmadik fázisnál, hogy ott masszívan pakolják rád a CB-t a földön lévő debuff poolok. De ettől függetlenül is, most is volt egy olyan "találka", ahol a fél képernyő tele volt a monsztákkal (beyond plusz még a nyavalya tudja mi) és nagyon kellemes volt, hogy a méretes lila pakkok láttán nem kellett azonnal a bal felső sarkot figyelnem. Sajnos az abyssusnál erősen ellenjavalt a 15-20-as stack...
Én egy divide and conquer jewelt vettem hozzá (persze corrupted), a +14% dmg while holding a shield hasznos. A másik, amit néztem az a Martial Artistry volt az extra unarmed AoE hatótávval, de végül is úgy voltam vele, hogy a clearspeedem így is elég.
-
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #24663 üzenetére
Jó lett a gladi, egyelőre 8as mapokig jutottam, hp meg sem mozdul, vígan darál! Egyszer haltam, egy chaos-os metamorftól, de ott könnyelmű is voltam! Sajna a pajzsot még nem sikerült megvennem neki. Mondjuk én Deidbellow sapit használok, kicsit félek az Abyssustól.
Ezúton köszi a pob linket, amit megosztottál! -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24663 üzenetére
Én most egy olyan jewelt vettem, amin rajta van a Corrupted Blood cannot be inflicted on you, némileg előre készülve a Sirus harcra. Ezzel meglesz a poison és a corrupted blood immunitás, és ahogy eddig néztem főleg ezek voltak kellemetlenek az Abyssus miatt.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24656 üzenetére
nekem már egy perc után tikkelni kezdett a szemem. Fogalmam sincs milyen hatékony, de semmi pénzért nem játszanám.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24648 üzenetére
Ezért mondtam, hogy meg kell tanulni. Egyértelmű nehezítés a korábbi endboss harcokhoz képest, hogy nagyobb a terület, ráadásul nem is akadálymentes. De ez "csak" annyit jelent, hogy saját tapasztalatból több nekifutás kell a kiismeréséhez, mert a bosson kívül a terepet is meg kell tapasztalni. Egyébként ez is egy teljesen mechanikus harc, ugyanúgy, mint a többi. Elég jól értelmezhető előjelzésekkel és fix elrendezéssel, vagyis ha egyszer rájöttél, hogy melyik sarok felé meddig kell elmenni, akkor az úgy lesz a következő próbálkozásoknál is. Magyarán nem a harc nehezebb, hanem a tanulási folyamat hosszabb, de ez két különböző dolog. (A több HP egy más tészta, egy hosszabb harcban könnyebb hibázni.)
Emlékszem, amikor az überelder bejött, akkor azt mondták Wilsonék, hogy ezt a játékosok top 0,2%-a fogja tudni megcsinálni - oszt' látjuk, mi lett belőle. Itt még nincs egy hónapos sem az új szisztéma, és már vadul farmolják Sirust. -
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24634 üzenetére
mármint RT-vel van meg ugyanaz a damage.
de ha crit-re mész, akkor messze jobb a Slayer (nem beszélve a culling strike-ról). -
válasz
brunnehilde #24632 üzenetére
Miért jobb a gladiátor mint bármi más?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24619 üzenetére
Új évre beesett a surrenderhez még hiányzó harmadik exa, most már nagyjából teljes a felszereltség. Majd egy poacheres gyűrűt még nézek, de egyelőre nem hiányzik.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24616 üzenetére
Senilis senile gaudet, mondták a régi rómaiak a nagyon hülye öregekre - elfelejtettem, hogy egy 3R-1G-1B-1W darabot vettem
Gyorsan át is rendeztem a gemeket és a passzívokat, de most indulok bulikázni.
Mindenkinek mirrorokban gazdag Boldog Új Évet, búcsúzóul még felraktam az összefoglalóba a Lab-Bánya-Szindi-Piramis témát.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24613 üzenetére
Aha, nálam még az impale-es verzió volt, a Dread bannerrel, ami mellé már nem fért be a skitter. (meg helyem sem volt rá.) A reckoningnál nem célszerűbb egy culling strike a pajzsba? A CWDT-ben nem lenne szabad gyakran aktiválódnia, a pajzsban viszont igen. Viszont a fortifyos átrendezés ezt a részt is megoldja, mert akkor nincs értelme bent tartani. Na mindegy, egyelőre még megyegetek ezzel, aztán ha meglesz a Surrender, akkor átspeccelem.
szerk: á, vissza az egész, az már 5 offcolor lenne a bronnban, örültem, hogy összeszedtem a 3R-2G-1B változatot. Akkor most marad az impale.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24599 üzenetére
nem, a gladiátorodat, csak egyelőre még a Vix pajzzsal (a Surrenderhez hiányzik még egy exa). Kivettem a poacher's markot, mert a shield charge-ot bossokon amúgy se nagyon használtam, a többiek meg elfogynak nélküle is. Egyedül a lab trialok szívattak, az abyssus nem előny, amikor nincs miből leechelni. A tárcsáson tegnap háromszor is behaltam, akkor elegem lett a kísérletezésből. Ma a tüske csapdásra már óvatos voltam, lecseréltem egy sima life+res sisakra, így nem is volt gond.
A skitterbot nálam nem fért még be és most jöttem rá, hogy a karácsony utáni, sokat halogatott vinyó és oprendszer cserével ment a kukába az összes eddigi PoB mentésem is
Szóval most csak emlékből megyek. Szerencsére túl sok memória nem kell hozzá, lvl82 után már szinte csak life és jewel nodok maradtak.
-
GabN73
addikt
válasz
brunnehilde #24525 üzenetére
Ha azt mondom hogy tegnap leültem játszani (~6 óra trade+inv takarítás is) és 295 chromeból lett 669, jewból 87ből 372 akkor hozható az....
-
GabN73
addikt
válasz
brunnehilde #24525 üzenetére
Holnaptól megint lesz egy kis időm pár napra, majd letesztelem.
Nem tudom mennyi jewellersem jöhetett össze, most kezdem a T6+-os mapokat, elkezdtem egy 6l-es chestet csinálgatni, abba belement pár, meg úgy ~650-750 fusion (persze azóta se 6l
) Fusiont meg vettem jewellersből természetesen...
-
GabN73
addikt
válasz
brunnehilde #24489 üzenetére
Átlag player vagyok, 1000 chroma egy pár nap alatt összejön így. PS-en 2-3 c-ért kb 1 óra alatt elviszik az összeset, szóval miért ne? 2-3 mapot tudok futni átlagban, míg tele lesz az inventorym. Az a kis pihi meg nem árt míg eladom őket, legalább pihennek az ujjaim
A filtert majd csekkolom ha visszaérek, emlékeim szerint amiket feldob NS filtereket, egyik se mutatta, de lehet félre néztem.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24515 üzenetére
jaaa, múltkor említettél valami claw-s verziót, azt hittem az már nem facebreaker-t használ. abból gondoltam, hogy akkor lehetne ezt is hozzárakni,. na de akkor mindegy.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24509 üzenetére
Azon amúgy nem gondolkoztatok, hogy weapon swap-be beraktok egy Bladestorm-ot? ha már amúgy is használtok stance-eket? boss megjelenés elott ledobjátok a Bladestorm-ot blood stance-ben.az 12% MORE Attack Speed, ami elég jó buffot tud adni harc elején. ráadásul lehet linkelni supportokkal is.
Illetve, ha mondjuk Sinvictus a weapon swap, akkor egész könnyen lehet rampage-hez jutni mapozás alatt. (Bossoknál nem annyira, mert ott nincs annyi minion, vagy csak később lesznek)
Ja és Kellemes ünnepeket mindenki!
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24509 üzenetére
Én néztem pár Sirus videót, egyértelmű, hogy a szívás kb. 85%-ban a pozicionálásból adódik, a maradék 15% a harmadik fázis "halálsugara", de az már most is látszik, hogy kivédhető, facetankolható.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24507 üzenetére
Na jó, de a Vix 3c, a Surrender meg 3,5 exa...
Egyébként ez a surrender gladiátor már régen is nagyon erős volt, volt is ilyen buildem, csak azt hiszem lacerate/blade flurry kombinációra.
Egyelőre azt hiszem, maradok a slayernél, aztán ha már megvan minden más, akkor ha összejön a pénz, akkor megnézem a Surrendert. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24494 üzenetére
Majd elmondom, ha odáig jutok
A praxison elég vajon a -7 is? Úgy látszik, mások is rájöttek, és a -8 manás most már 7-8 c körül van
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24492 üzenetére
A cyclone működésében bízom, abban, hogy akkor is eltalálja az ellenfeleket, ha nem áll pont rajtuk a kurzor. Egyébként nekem a slayer eddig ezért nem jött be, mert a leech-hez előbb találat kell, az meg nekem sokszor nem jött össze. (nem a mechanika hanem az én hibámból)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24485 üzenetére
Halálom a lelkeden fog száradni, champ helyett slayert csináltam belőle, aztán majd meglátom, mi lesz.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24479 üzenetére
A másik, hogy a Praxis -mana opciója érvényesül a channeling skillekre is? A craftolhatónál emlékszem, hogy külön választották a channelinget és sokkal kevesebb mana csökkentést kapott.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24481 üzenetére
Most néztem a fb champ PoB fájlját - 4k life? Nem karcsú az egy kicsit? Főleg az abyssusszal súlyosbítva?
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24479 üzenetére
hát, ha a culling strike támogatja a holy relic-et, akkor akár működhet is.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24476 üzenetére
köszi. ja és culling strike. nekem is lett volna hátra jó pár perce, de egy egyszerű whirling blades+culling megodlotta
ajánlom, csak erre az egy harcra berakni a movement skill mellé, ha már amúgy is melee vagy. -
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #24459 üzenetére
Mégsem Claw-al tolod? Ha nem baj követem/másolom a builded
Rangerbe beleuntam, nem az én világom, majd ha esik valami normális cucc neki, talán kap még egy esélyt... -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #24451 üzenetére
Igen en mondtam hogy nezz ra mennyi.jo lenne egy olyat beszerezni banyek de azert annyit kiadni erte....
. En most ismetelten elakadtam.kb 2 napja hogy megszereztem a 20. kövemet, ergo 5 terület most fel van turbozva, folyamat futom azokat a területeket.elsö gond az, hogy futnom kell vagy 4 különbözö mapot hogy a befolyas eleve elterjedjen rajta.ez meg nem gond.aztan kövi problema, nem eleg 3 különbözö mapot futni, hogy megjelenjen a boss...nem ertem, idaig eleg volt.aztan utso problema, nem dob követ se ha megjelenik es lezuzom öt.
nem vagom mivan.
ja es mapok....van kb. 20 db t16os mapom es persze van, hogy nincs olyan pont ami kene.ranyomom a horizon orbot es csak 2-3 map közül valogat az a szar.fel van ugye 5 terület turbozva 4es szintre igy van kb 10-12 ( most nemtom pontosan) t16os map az atlasomon de a horizon orb csak 3 fajta között valtogat.lehetne rngre fogni de vOlt hogy 45 horizon orbot pazaroltam el feleslegesen.
szoval akkor most wtf?!
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24451 üzenetére
ja, én is ezen estem hanyatt, az előző ligában kikukáztam vagy ötöt belőle, mert a kutyának se kellett.
-
válasz
brunnehilde #24453 üzenetére
Nyolc watchstone van nálam de úgy rendeztem őket, hogy kettő altar (vagy mi) ki legyen maxolva. Osztogassam szét őket?
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #24445 üzenetére
Mindegy milyen ligában, mindegy hogy SSF vagy sima, mindig megmarad a ládádban minden! Az SSF HC se azért SSF mert ha meghalsz törlődik minden a ládádból, hanem hogy nem kereskedhetsz más játékossal. A láda tartalma mindig megmarad!
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24431 üzenetére
köszi, majd valamikor a karácsonyi bejglimérgezés kiheverésére valószínűleg ki fogom próbálni.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24404 üzenetére
A claws kezdő változatra van elmentett PoB-od? A korábbi hsz-edbe linkeltet már nem adja be.
lassan neki tudnák állni a ligának, de még mindig nem tudom, mit kezdjek? reménykedtem, hogy lesznek használható ranger buildek, de ahogy elnézem, aki haladni és főleg túlélni akar, az vagy valamilyen minert, vagy shadowt játszik, vagy kezdhetném a sokadik cyclone championt.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24414 üzenetére
Egy kis vizuális segítség melée (konkrétan cclone) buildnek Sirius ellen.
Ez meg egy kicsit részletesebb, így egy picit jobban érthető, mikor mi történik.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #24414 üzenetére
ja szal te meselted azt guildbe
akkor vagy mar biztonsagba ha magadtol mentel vissza varosba es nem kuldtek
ezt megkelltanulni
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #24407 üzenetére
Tamado kobor ? Hona alatt a centrifuga?
-
válasz
brunnehilde #24409 üzenetére
A pecs nócc szerint most már nagyobb az esély minden darabra
-
válasz
brunnehilde #24407 üzenetére
Kalibráltatni kéne azt a monitort, vagy újat venni. Vagy a szemed
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #24404 üzenetére
Sarga? Nem inkabb zold?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24396 üzenetére
A Bronnál hogy sikerült a négy offcolort ilyen gyorsan összehozni? nekem az előző ligában ráment vagy 600 chrome-om, hiába.
-
válasz
brunnehilde #24400 üzenetére
Ez már valami! Ahogy megvan az Oni megyek is tovább csapatni. Eddig csak kb 15 órát tettem bele
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24390 üzenetére
na, bejátszottam PoB-ba,de nem tudok konkrét számokat mondani. Energy Shield GoH, nem Life, és az ES verziót azt nem mutatja...
Kb számot meg nem igazán tudok mondani, mert Molten Strike van és ott külön van melee hit és magma ball is, magma ball-ból meg több is, ráadásul attack speed-et is valahogy bele kellene kalkulálni. -
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #24378 üzenetére
Tárgytalan, az volt a gond, hogy a mapok tierje nem volt azonos a régióban lévőkkel. Érdekes, korábban úgy rémlik már futottam úgy, hogy más volt, és akkor beadta.
Itt szépen le is van irva, csak olvasni kellett volna.
The second to fourth encounters of the same Conqueror, requires the player to upgrade a region of the Atlas. Players need to discover the Alter (if applicable) of that region and insert a minimum number of Watchstone(s) in it. Typically, the second encounter requires 1 Stone, the third requires 2 Stones and the fourth requires 3 Stones inserted. Inserting Watchstones also increase the map Tier of that region. The Conqueror will still guarantee to spawn if you have met: 1) Number of Watchstones requirement 2) Running 3 different maps that matching the status of that region. i.e. matching Tier. Killing the Conqueror 4th time (at 4 different regions) will acquires the 4th Watchstone of that Conqueror , ending the quest. The aforementioned guaranteed spawn will be removed.
For spawning and beating Conqueror the fifth time and beyond, requires to insert 4 Watchstones to a region and meet the Conqueror 3 times before spawning the final arena. According to GGG, the spawn rate is 33% chance or 10 maps.[3]Ja, map droppal tényleg nincs gond, meg úgy egészében véve a droppal sem.
Erre a Siriusra kiváncsi leszek. Most, hogy red mapokat is mentem már, érezhetően táposabbak lettek a monsták, az a kigyós barom meg is fektetett, de tény, hogy most volt a váltás lvl1 20% gemekre, szóval gyengébb voltam én is.
Har_melin: És, ha insta leech van?
Csak azzal a nyamvadt clawal lenne nagyobb a sebzés.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24369 üzenetére
szerk: tárgytalan
-
Pitymaszter
tag
válasz
brunnehilde #24369 üzenetére
Kiegészíteném azzal, hogy csak akkor kapsz unique szervet ha oldalt a bar tele van és ilyen fura zöld színben villog. Attól is függ hogy milyen szervet kapsz, hogy milyen unique szervet(ket) választottál ki. Ha pl két unique szervet választottál ki és a bár megtelt akkor a kettő közül random lesz hogy milyen szervet kapsz, de ha csak egy van benne akkor azt a fajtát kapsz.
Útmutatót csatolok hozzá: -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24367 üzenetére
mi ez a nagy szervkereskedelem? Ezeket ki lehet hozni mapokról?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24364 üzenetére
ha még gondod van a Legion-nel (illetve inkább ha lesz gondod) akkor szólj, már csak 10-15 exa és tudok segíteni
A terv már megvan
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24342 üzenetére
Ha jól értem a mechanikát, akkor ha csak egy watchstone van benne, akkor nem lesz mind sárga az adott szegmensben. Futod az oda tartozó fehéreket, aztán ha esik sárga, akkor azokat. Ha magasabb tier kell, beraksz még egy watchstone-t. Ha beadja újra a citadellás küldetést, akkor szerzel újabb watchstone-t, így tudod emelni a szintet.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
brunnehilde #24342 üzenetére
Nem lehet T5-ről T14-re ugrani, ugyan úgy végig kell menni az atlas progressen, mint korábban, csak tettek bele egy csavart. Amennyire én felfogtam a rendszert, a map +1/boss +2 szabály továbbra is él, szóval nagyon mély delven kívül sehonnan nem fogsz ilyen mapokat kapni. Szép sorban kell haladni. Először T6-T10-é változtatni egy régiót(Reddites TLDR szerint a belsőkkel optimális kezdeni) és csak utána lépkedni fel a többivel. A cél, hogy minél több watchstone legyen meg, hogy aztán rendesen tudd irányítani ezt a folyamatot.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24292 üzenetére
Na, valaki más is felfedezte a fb cyclone champion kombinációt...
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #24287 üzenetére
Hát, ezek szerint ez nem változott az eredeti ligákhoz képest - a legionban is kínlódtam a cyclonnal, pont a kiszabadítással. A blightnál pedig fel is adtam, mert esélytelen volt a harc, főleg ha csillag alakzatot dobott a játék. Amikor egy, max két, egymáshoz közeli és egy irányba tartó szálból ágaztak le a spawn pontok, ott még ment, de ezek meg egyre ritkábbak lettek ahogy előrébb jutott az ember.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24278 üzenetére
de, ha elérik a pumpát akkor is kaphatsz jutalmat a Blight-nál. A jutalom annak függvénye, hogy egy kaput kiírtottál-e már teljesen, ha igen, tied a jutalom. A pumpa elérése csak az encounter végét okozza.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24273 üzenetére
Cyclone-nal az a baj, hogy az közelharci, én távolsági vagyok. Vagy ranger, vagy caster
Amúgy igen, valami 10 exás se lenne rossz, de most beérném valami 5 socketes cold-os cuccal is
Át kellene néznem rendesen a cuccaim, de nem tudom, mert ha leülök, akkor játszani kell -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #24266 üzenetére
Akkor megszánod némi bow-val szegény rangert, akinek inge-gatyája rá fog menni, hogy (ha majd egyszer eljut oda) el tudja kezdeni a mapozást?
-
5150head
senior tag
válasz
brunnehilde #24162 üzenetére
Szia! Végül Molten Strike Juggernautot kezdtem. Amúgy is szemeztem a Maruderrel már. Eddig nagyon szuper! Act1et le is toltam vele, csak egyszer haltam meg, akkor is a szerver lag miatt.
Nektek is nagy lag van? -
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24181 üzenetére
meddig jutottál végül?
-
rumkola
nagyúr
válasz
brunnehilde #24182 üzenetére
-
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #24181 üzenetére
Meg a f*****m.... Halál után SSF standardra kerül a karakter.
Oké, ennyi elég is volt ebből.
Irány normálra.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24104 üzenetére
nézd, ha a minél jobb szereplés a cél, akkor szerintem nem kell semmi újat kitalálni, nézd meg a legjobb HC streamer-ek mivel indulnak és pofátlanul másold le.
ha az a cél, hogy kipróbáld magad és csak élvezni akarod a versenyt, akkor meg az a skill+build, amelyikkel a legjobban szeretsz játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged