- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
5150head #28988 üzenetére
én is kínlódtam sokáig mindenféle progikkal, aztán meguntam és ráköltöttem 1 pizza meg 2 sör árát, sokkal-sokkal könnyebb lett az életem a prémium tabokkal. Currency, div, map, meg premium trade tabok vannak.
Azóta még egyszer vásároltam, quad tab is van.
Persze csak akkor éri meg ha nem csak kipróbálásra használod a játékot, hanem komolyabban akarsz vele foglalkozni. -
persil
nagyúr
válasz
Ugyanazt mondom, amit m.lala, fillerekbol meg lehet venni a tabokat, raadasul orokeletu, soha nem vesz el es nem csak megkonnyiti az ember eletet, hanem egyenesen kotelezo.
Premium(x db), currency, map, essence, divination, ezek nelkul kb felesleges nekiallni, mert percek alatt ketmillio targy van az embernel, raadasul ebben a jatekban sokkal kevesbe egyertelmu, hogy mit lehet/erdemes/kell eladni, mint mas jatekokban.
-
m.lala
aktív tag
válasz
Szia!
idézet az összefoglalóból:
"A legegyszerűbb dolgunk akkor van ,ha rendelkezünk premium stash tab-al. Ezeket a tabokat publikussá tehetjük, így ha abba a tabba teszünk egy itemet, akkor azt a többi játékos látni fogja a poe-trade keresőben. Beállíthatjuk az árat is, külön itemenként, vagy egy egész tabra, jegyzetet adhatunk az itemhez, pl, ha nincs fix ára akkor épp mennyin áll a licit. Egyértelműen ez a legegyszerűbb módja a kereskedésnek.""Persze, ha nincs ilyen lehetőségünk, vagy épp még nem rendelkezünk premium tabbal ,akkor vannak segédprogramok, amik segítenek az itemek eladásában. Ezekben is mindent meg lehet csinálni, mint a fentebb említett ingame módban, a hátránya csak az, hogy egy külön programot igényelnek a játék mellé.
A két legnépszerűbb program a Procurement valamint az Aquisition. "Nekem van 1 db prémcsi, 1 db currency, 1 map és 1 div card...egyszer kell megvenni és boldogság van. Én két lépcsőben vettem meg.
ingame is van program én nem használom, a többiek elmondják, ritkán kapom meg kereskedésnél valakitől, hogy elavult, én ezzel kereskedem a játék mellett: [link] -
TrollBalint
addikt
válasz
5150head #28684 üzenetére
Annyit még hozzá tennék halkan, hogy most elég sok változtatás volt skillek terén, gyanítom, hogy kell pár nap mire tényleg megjelennek "igazi" league starter buildek, nem csak azok, amiket finomhangoltak és elméletben jók
Egyébként én úgy szoktam, ha vége a storynak, futom az Atlast, lehetőleg olyan mapokat, amiken még nem futottam. Einhart és Jun questjeit előszeretettel választom be. Ha nincs olyan, amin még nem futottam, nem gond, akkor futok olyat, amin már mentem, lényeg, hogy megjelenjen Zana. Ha ez meg volt, akkor kicsit egyszerűbb, mert tőle tudok venni mapokat. Veszek egyet (ha nekem nincsen olyan, amin még nem mentem) lefutom. Ha esett olyan map, amin még nem mentem, akkor azt lefutom, ha nem, akkor megint veszek Zanától. Ha már nem tudok tőle venni olyat, amin még nem futottam, akkor pedig behívom mapra és lefutom a küldetését. (Igazából ha már meghívod frissül a map kínálata, viszont ha olyat mapot ajánl fel, amin még nem futottam, akkor az is növeli a progresst).
Mire ezek meglesznek, már kezdenek megjelenni a conqueror-ok, és akkor azzal is próbálok haladni, és amint eljutok a sárga mapokig, elkezdem a többi segéd questjét is elnyomogatni. Pl. Nikot T5 mapra szeretem berakni, mert ott adhat a legtöbb sulphite-ot (nyilván a fehér mapos questjei közül) Illetve, Alva nekem még csak level 6-os, őt is fel akarom már pár liga óta húzni level 7-re, amihez meg templomot kell sokat futni. Ezekkel én el is vagyok, bányába ritkán megyek le, annyira nem vagyok oda érte, de a receptek miatt időnként ráveszem magam (akkro meg azon kapom magam, hogy szinte csak ott megyek)
Ehhez jön még hozzá az aktuális liga kontent, amit előszeretettel szoktam nézegetni / csinálni.
Természetesen ezek mind azt feltételezik, hogy nem esek-kelek T1-es mapokon -
0karmacoma0
senior tag
válasz
A jelenlegi endgame rendszer legnagyobb előnye a régivel szemben, hogy jóval kevesebb tudatos tervezés kell ahhoz, hogy pozitív hozama legyen 1-1 mapnek.
Azon kívül, hogy itt az összefoglalóban sok jó dolog össze van gyűjtve, néhány dolog amire érdemes figyelni act 10 után:
-A legfontosabb: Mit csinál a buildem? Hogy skálázza a dmg-t, mi jelenti a védelmet és ezek nagyjából mennyibe kerülnek(SSF esetében mennyire ritkán esnek), milyen sorrendben adjam hozzá a karakteremhez? Ezt le kell tisztázni és tudatosan fejleszteni. Guide használata erősen ajánlott. Hosszú évek tapasztalatával is bele tud szaladni az ember egy-egy működésképtelen ötletbe, főleg ligakezdésnél, ahol nincs pénz áthidalni a hiányosságokat.
-Ha a történetet be tudtad fejezni folyamatos haldoklás nélkül, akkor Tier 5-ig nagyjából jó vagy. Nagyon fontos, hogy elkezd használni a hideoutodban található craftoló asztalt, mert az act 10 utáni resist esés a leggyakoribb korai halálok, de könnyen megkerülhető a történet során kinyíló kraftopciókkal.
-Figyelj oda milyen map modokkal tud megbirkózni a karaktered. Nem éri meg +5% quantért fél szint xp-t bukni az elején. Ökölszabálynak jó, hogy tier 3-ig kék mapeket futunk(Orb of Transmutation), Tier 3 fölött sárga mapokat próbálunk, ha bírjuk(orb of alchemy), Tier 10 fölött pedig a még fehér mapet 20% qualityre módosítjuk a chiselekkel, és csak utána változtatjuk sárgává. Ezzel a módszerrel komolyabb finomhangolás nélkül is folyamatos bevételt termelsz. Sokan csinálják a chaos receptet, vagy egyéb korai gyorsító mechanikát, én személy szerint utálom micromanage-elni, szóval nem bántom. Az atlas jobb oldalán jelölt fehér-sárga mesterküldetéseket mindig csináld meg, mert később úgy se lesz kedved fehér mapeket tolni, az elején meg komolyabb tervezés nélkül is nettó pluszt adnak a map-ekhez.
-Nézz utána a jelenlegi Atlas progress rendszerének. Kifejezetten logikus és jól összerakott rendszer, de elsőre azért nem árt megérteni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Én az atlassal foglalkozom. Tolom a mapokat futószalagon a masterekkel, hogy meglegyenek a bonusok, meg persze az aktuális ligecontentbe is benézek ilyenkor, mert azoknak mindig elég jó a dropjuk. Vannak buildek amik a mapozásnál megakadnak és igénylik a komoly, jobb geart, amik aztán elvisznek akár endgameig. Ezeket ligakezdésnél érdemesebb elkerülni és inkább kifejezetten "league startert" inditani, ahol 1-2c-s cuccokkal is tolhatóak a mapok legalább t5-ig. Előbb utóbb azért valami fog esni, amit eladva fejleszthetsz, de ha nagyon peches lennél, "alap" currency (jewellers, alteration orbok) eladásból is szép összegeket (exákat) lehet beszedni.
-
válasz
Ha az első évben vagy mindenképpen kövess valami buildet, lehetőleg olyat ami közkedvelt és használják a "cheap" meg "league starter" kifejezéseket. Maga egy jó build akár 4 linkes cuccokban is elvan még az első mapokon.
Más. Sok kis bleed + Crimson Dance mennyire megérős? Mondjuk cyclonnal.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
5150head #24185 üzenetére
Tankos az is, csak tudtommal sokkal drágább build.
sirdond: Szerencsére nem sokáig.
Act4. Lazán vettem nagyon, standardon a teszt alatt elpuhultam.
De talán jobb is, mert, ha már javában mapoztam volna, és akkor dobom fel a talpam, majd utána minden cuccom standardra kerül, biztos agyvérzést kapok.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
5150head #24155 üzenetére
Hello! Cyclone Champion, vagy Molten Juggernaut. A Cyclonehoz tudok hozzászólni, az saját build, most SSF HC-t tolok vele. A gear itt ehhez van igazitva. Fegyót kiveszed, kesztyű helyett Facebreaker és a DPS-t máris dupláztad + Impalet nem mutatja a PoB, ami a legfőbb fegyver bossok ellen.
-
válasz
5150head #23850 üzenetére
Én ezt kezdtem el, kezdőként, 4 nap alatt 77es szinten vagyok, nem halok meg vele, ha nem sétálok rá a bossokra magamtól. Távolbol engedem a zombikat stb harcoljanak helyettem. jóféle.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Hello. Mivel teljesen kezdő vagy, én mindenképp azt tanácsolom, hogy keress egy olyan buildet a neten, ahol kimondottan irják, hogy megfelel kezdőknek is (olcsó, könnyen megépithető és kezelhető). Ezeknél a buildeknél általában van részletes leirás a levelingre is, pl. hányas leveltől milyen cuccokat érdemes használni. Az sem gond, ha az első builddel nem fogod elérni a végjátékot (atlas red mapok), időbe fog telni, mire mindent megértesz. A defense a játékban eléggé komplikált. Ott vannak ugye a resistek (fire, light, cold, chaos). Act5 és Act10 után ezeknél -30% büntetést kapsz, vagyis mire mapozni kezdesz ezek alapból -60%-on lesznek, amit minimum +75%-ra fel kell húzni, különben szenvedni fogsz. Gearrel, passzivokkal, ascendancyval. És a resistek csak egy kisebb része a védelemnek. Egyébként a fórum elején van egy nagyon részletes leirás a játékról, ha még nem tetted, akkor azt is olvasd el. Witchhez pl. itt találsz buildeket: [link] [link] Ha pedig bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan tedd fel.
-
Ellia
addikt
válasz
Valószínű beleestél minden kezdő "hibájába" és rosszul építetted fel a karakter és a cuccokat hozzá. Nem para, szerintem mindenkivel megtörténik párszor... vagy sokszor
Kezdésnek ajánlom, hogy szemelj ki egy olyan buildet ami tetszik, melynek van normális leírása és azt kövesd.
Szerintem Enki Arc Witch buildje az egyik legjobb kezdésnek.
De majd jönnek a jelenleg kocsmázó profibb topiklakók és segítenek )
-
rumkola
nagyúr
válasz
Meg is válaszoltad a kérdésedet.
A resisteknek nemhogy mínusz, de 60-75 körül kell lennie, nagyon szarok lehetnek a cuccaid. Chaos maradhat -60, ez a játék sajátossága, de a mínuszos elemental resi azonnali halál.
Olyan cuccokat kell tradelned amin elemental resistek vannak (minimum kettő és minimum 20/ fajta.
2 gyűrű, amulett, cipő, kesztyű, öv, sapka, test páncél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest