- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38691 üzenetére
Gatyamadzag kell még, kesztyű, pecsétgyűrű, és pár gem.
A Wand-dal pórul jártam, mert nem vettem észre, hogy magassabb INT kell hozzá, mint ami van, szóval még ki kell találnom a megoldást erre, ideiglenesen a Passive Tree-n beáldoztam két pontot. Valószínűleg a gyűrűre kell, vagy megpróbálkozom egy Darkness Enthroned-dal, de az Abyss Jewel-ekkel sem lenne könnyebb szerintem.
Ha van jó cuccod, egy kari felhúzása szerintem gyorsan megy, de persze én is a már meglévőt használom.
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38682 üzenetére
Jól kiszúrtál velem az ajánlásoddal. Sajnos felpiszkálta a fantáziámat és nekiláttam felszerelkezni, de el sem mondom, mennyi div-et öltem eddig bele, s csak félig van meg. Szerencsére beindultak az emberek, s 2 vevő 2 perc alatt hozott 113 div-et.
Nem hittem volna, hogy létezik ennyi divine a játékban, egyszerre egy helyen. -
DjDanee87
addikt
válasz
tibee77 #38686 üzenetére
Én ráérek ma 6tól, vagy hétvégén szinte bármikor.
Viszont a gond, hogy a block/dodge tota cheese karakterem 1500 fölötti rankon van. Van egy Jugg RF karim még, az van alacsonyabban - talán 300 körül, fejből meg nem mondom.
Nem próbáltam, de feltételezem a party leader rankja számít. -
DjDanee87
addikt
válasz
tibee77 #38684 üzenetére
Rank 300+
Egyedül úgy tudnám elképzelni hogy percekig ölöd őket és amikor már annyi a respawn elkezded foglalni a totemjeiket. Csak ugye egyedül ha van életben flanker/attacker ellenfel simán behuzhatják a tiéd és vége. Ez partyban egyszerű lenne papíron. Valaki dodge builddel totemet teker míg más(ok) ölnek/védenek.
Szerk: csak rank 200 most látom. Hmmm, lehet az soloban sem lenne gáz, de akkor is gyorsabb volna partyban.
-
Siriusb
veterán
válasz
tibee77 #38657 üzenetére
Pár divine-ból ki lehet hozni: Budget friendly TotA farmer
Volt egy kari, amivel próbálkoztam, detonate dead (valahogy nekem nem megy), meg még valami, azt alakítottam át erre.
Én is keresek valami olyan karaktert, amivel ismerkedhetek a magasabb beosztású betyárok földbe döngölésével. Jó lenne, ha a mechanikát ki lehetne hagyni ezeknél. Az előző ligában csináltam egy Ice Spear Totemet, piszok jó, de ha ránézett valaki, meghalt.
Neked mik azok az op karik?
-
DjDanee87
addikt
válasz
tibee77 #38652 üzenetére
Köszi 20 div volt a 0-99% XP.
Majd a maradék 1 % miatt bementem egy Poorjoy mapra, ahol megtörtént a baj
[Itt vajon mi történhetett?]
Még jó hogy volt nálam megfelelő Omen, így kisebbet buktam. Amúgy tényleg nem értem, mert 98 és 99 közt végig T16 chisel+alc+vaal+eater altar mapokat mentem (kiszűrve a rám veszélyes modokat) + 1-2 poorjoyt és akkor nem haltam.De végül meglett még ha így ki is akart velem szúrni a játék a vége előtt. Első 100as karim
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #37637 üzenetére
hát ez az, most is van vagy 350+ chaosom. Ha vennék valamit, az masszívan divine sávban van és már rohadtul unom a c=>div trade kínlódást. most kaphatnék értük majdnem 900c-t - tömény szopás, mire ebből divet csinálok, játék helyett. (Tudom, ne rinyáljak, örüljek, hogy van mit eladni.)
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #37614 üzenetére
Ty guys!
tibee77: Minden adott volt hozzá, hogy orrba-szájba lehessen tolni. City map, jól profitáló ligamechanikák. Sanctum mondjuk nem jött be, még mindig alig toltam, de ezt a vég nélküli grindelést te birni szoktad.
Simán csak kiégtél, előfordul. Időről időre nálam is előjön, hogy hónapokig semmilyen késztetést nem érzek, hogy poezzak. De aztán...
Azt nem tudom még, hogyan alakitsam át MB kompatibilissé a buildet, eléggé alapjaitól kéne szétszedni, de pob-ban már az is érdekes számokat mutat, ha a jelenlegi flaskokból veszek MB verziót. Armour duplázódik, effective hit pool szintén, MS modifier +50% kb.
TrollBalint: Attól mentsen meg az ég....
-
Lokids
addikt
válasz
tibee77 #37534 üzenetére
NA ja, de kéne egy +1(2) arrowos +200% (minimum) phys bow. a quiver az maradhat. A kesztyűnél tényleg elég lenne 1 convert mod+ supress. Csuka szintén. Azt hiszem azt a cipőt csak úgy találtam és azóta rá se néztem. Még a páncél mehetne valami jobb rare talán...
Van 20-22 div-em amit simán el lehetne szórni ilyenre... De az a baj, hogy poe ninja buildet próbáltam másolni anno, de nem nagyon jött össze. -
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #37508 üzenetére
Tetszik. Mondjuk nem biztos, hogy meg merném épiteni, mert ettől tuti kiakadna a gépem.
Zárt tereknél annyira nem jön ki az ereje, ott semmivel se látom jobbnak az LC-nél, de nyilt terepen elég brutális. Pár contentet öröm lehet vele tolni (lásd ritual, vagy mondjuk breach, simu). Amúgy. Visszatekertem többször is, de nem birtam rájönni, hogy piramisban, hogy hozod elő a térképet?
Hányszor volt már, hogy bent valami megzavart, aztán elfelejtettem, melyik ajtót is kéne kinyitni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #37467 üzenetére
Nem tudom miért gyengébb a dropod. Divek nélkül is nagyon jó a profit, meg Harvestnél pl változatosabb is. Mármint a Metamorph. Amúgy searing vagy eater, ezt nagyban befolyásolja, hogy milyen builddel mész. Searingnél pl nem kell néznem a modokat, csak azt, hogy mit adnak. Phys dmg-el már nem biztos, hogy ilyen sima lenne.
Har_melin: Jogos. Az egyik olyan scarab, ahol megéri megvenni a magasabb szintet, mert nem csak mennyiségileg ad többet (pl +1 harbi, +1 strongbox, stb).
Lokids: Kicsit összezavartál. "Pedig napi több órát toltam..." "28 map meg sok idő. 2-4 nap." Itt lesz akkor a gond. Vagy a buildednek nem elég jó a clearje, vagy valamivel elpocsékolod az időt. Óránként 12 mapot (kb 5 perc/map) le kéne tudni nyomni. Fav mapok közé is olyanokat érdemes berakni, amiket gyorsan lehet pörgetni. Persze sok olyan liga mechanika van, ami több időt igényel, de ezek nagy része jó profitot is hoz.
San398: Érdekes atlas. Strongboxokat kiraktad teljesen, de a strongbox szerintem akkor jó igazán, ha van kirac mod. Nekem csak az operative van, arra szerintem megéri odatenni azt a pár pontot, meg a twice temptedre.
Ha eatert pörgetsz, feleslegesek a final map bossos extra mapok. Slicchának lehet szépen esnek (mondjuk ő 1500 mapot tol naponta
), de halandóknak (nekem) azért ezek nem jelentenek olyan extra bevételt, hogy annyi pontot pakoljak rájuk. Map drophoz nálam alap a két shaping.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #37428 üzenetére
Nem játszom annyit, hogy belekezdjek egy újba. A mirror felét elköltöttem az elején az RF-re, most átspecceltem egy hete K2 módosított, tankosabb változatára még kb. egyy tízesért. Mivel nem azon kell törpölnöm, hogy melyik játékmódból tudok viszonylag kevés játékidővel (napi 5-6, max 10 map) pénzt csinálni, nem vonz a sanctum, aminek a jutalmait változatlanul öncélúnak érzem. (Kevesebbet szív velük az ember - de ha kihagyom, akkor egyáltalán nem szívok.)
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #37423 üzenetére
Köszönöm, akkor még továbbre is nyomnom kell a betrayalt. Reméltem, hogy már lecserélhetem, bár közben rájötttem, hogy még a páncél és fegyver qualityt is be kellene szerezni.
csak kiváncsiságból, milyen builddel csinálod a sanctumot? Nem hinném, hogy indítok újat, de legalább megkeresném videón.
-
freddirty
senior tag
válasz
tibee77 #37348 üzenetére
Nekem nem adta be még ligakezdet óta itt standardon. ~500 T16 részben vagy egészben felpimpelt map. De ez alatt jött 100-150k lifeforce (~40-50 div), 3-4 fracture orb (~70-100 div), 18 screaming inv (36 div) . Szóval nem annyira számít az a pár div amit az altar dobna.
Egyébként most látszik, hogy mennyire rossz döntés volt az exa-div csere (a drop rate arányában). Az elmúlt ligák retention-je rémes volt, az elhibázott döntések miatt elpárolgott a komoly játkosok jó része, aki maradt, nem használta a divine-t és full currency-ként működött. Most viszont kevesebben is kezdtek a láthatóan rossz ligamechanika miatt, a liga legelején eltűntek akik köben jöttek rá hogy nem fekszik nekik és/vagy a buildnek, de maradt egy elég komoly réteg akiknek bejön, és alig van lemorzsolódás (vagy átjöttek ide standardra sokan?).
Illetve sajnos kell is a divine a craftoláshoz, tehát tűnik is el a currency ami miatt egyre drágább lesz. Én pl minmaxolom a karit és mivel egy jól divine-olt brass dome 9 div, ezért inkább megveszem 30c-ért a vackot és rátolok 1-5 divine-t. Majd tolom a temple-t és double corruptolom. Aztán vagy poof vagy vmi szar jön ki, és kezdhetem előlrőlDe hát ez is így egy divine sink.
-
Lokids
addikt
válasz
tibee77 #37348 üzenetére
Te legalább át tudsz állni. Én a ranger karival nagyon megszívtam. Sehogy se jön össze. 4. lab esélytelen. az, hogy lvl87-ről felmentem lvl88-ra vagy 5 órát igényelt. És a 88-89 se áll jól.
Elfogadnám ezt, ha legalább lenne sebzésem. De milliók helyett van 40K dps-em.
Esélyem sincs összeharácsolni a jobb cuccokat, vagy a pénzt a jobb cuccokra. Ez így gáz. -
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #37098 üzenetére
Nekem volt, és nagyon fun volt [link] RaxWicher
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #37096 üzenetére
igen valszeg működni fog
kicsit belezavarodtam itt a build építésbe
moltennál is az a terv hogy pakkonként elnyomom a vaal skillt amivel leteríti a képernyőt. még azt nézem hogy pl majd az acc stacker alapból assassins markot pakol, viszont ezek a curse reworkok jók és bele kéne paszírzoni egy flammbilityt, de félek ez csak terv marad
-
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #37091 üzenetére
Az a CA annyira nem jó ám, vigyázni kell vele mert 8sec/soul és 20 kell/use elég ritkán fogod eltolni azt a bazi nagy dmget. (ezért írtam fentebb a moltent- ott 3sec/soul 3 lehet egyszerre és csak 15/use) ergo 45sec / vaal molten, CA pedig 160sec/vaal CA <-- ennek igaz jóval nagyobb a base dmge
-
-
-
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #36888 üzenetére
Semmi gond nem lett volna, ha csak bizonyos feltételekhez kötik a megjelenésüket. Például csak rare mapokon. Továbbra se értem annak a logikáját, hogy a játékost a játék legelejétől fogva szivatni akarják. Ezeknek a mini ligáknak a játékosszámain azért jól látható, hogy 1-2 ilyen ostoba húzás rohadt sokba kerül.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #36790 üzenetére
Úgy magyarázza a GGG, hogy észrevették, hogy december eleji ligakezdéskor többen vannak, arra tippelnek, az ünnepek, szabadság stb. miatt, ezért most is akkor fognak kezdeni, de hogy a kb. +1 hónap ne legyen unalmas, mindenféle eventekkel készülnek, de pontos infókat majd később adnak.
Eredetileg én is explosive trappert akratam azt hiszem, de Iron lebeszélt. Azóta is esek - kelek, bár a dps-em sokkal jobb -
dollarZ18
tag
válasz
tibee77 #36790 üzenetére
Jó olvasni ezeket a sztorikat. Nagyon sajnálom, hogy én kimaradtam ezekből. Lehet, hogy fogok csinálni a trapperrel egy SSF tesztet a ligakezdés előtt, akkor majd leírom az eredményt. Szerintem PCn nagyon sima összehozni már az első héten is. A konzol néha egy rémálom market szempontjából. A shield, amit használsz a championnal összesen 1 db volt a ligában 70 divine áron. Utána nekem is kiesett, és gyorsan el is passzoltam 49 divine orbért. Sajnos sokszor nagyon limitáltak a lehetőségek, de állítólag jön a cross market, amit már nagyon várok. A trade sitet is csak ebben a ligában vezették be..
-
-
dollarZ18
tag
válasz
tibee77 #36787 üzenetére
Sajnos Pathfinderrel kezdtem (töröltem is
), és utána váltottam Explosive Trapperre. Szóval jó gearem volt alapból.
Elég tapasztalt vagyok trapper terén, szóval biztosan mondhatom, hogy az egyik legjobb ligakezdő. Sosem lesz egy über tank, de nem is glasscannon. Mapozáshoz, levelinghez még a Grace is befért a Herald of Purity helyett szóval: Armour / Evasion / Spell Supp 100% / Blind / Ignite+Shock immunity (+Freeze Pantheon) / Valamennyi attack block a shield miatt.
Számomra viszont a legnagyobb védelem a trapper játékstílusából adódik, nagyon jól lehet kerülgetni a dolgokat, tartani a távolságot, és a trap dolgozik helyetted
Szerintem gyengébb gearben is sima a 4 voidstone, ill. t16 farm. Erősebb gearhez jutni pedig könnyű, nem is mondanám drágának.
Az első 3 lvl 100-as karakteremet én is soloban csináltam, szerintem előző ligákban nem is volt 5 way carry konzolon. Most viszont csak 98-ig bírtam, utána láttam globalon, hogy nálunk is hirdetik a 5 way-t. 99-ről 100-ra olyan 4-5% / runt tudtunk összehozni.. nem tudom, hogy ez mennyire számít jónak PChez képest. 2 run került 1 divbe -
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #36738 üzenetére
Mi az, hogy "csinál egy op dorjancsi lc karit"? Brunne csinált egy op LC karit!
Ezt figyeld! 50m DPS és most már a tankossággal sincs baj.
Gear már saját, még a sisak hiányzik. Most egész nap fél szemmel lesem a tradet, hogy feljöjjön, mert 1 van eladó.
Hamarabb is eszembe juthatott volna, hogy a crestet +lvl aoe implicitettel érdemes venni, lvl32 lesz vele a conduit.
Még egy mageblood kéne, azzal aztán tényleg op lenne., ehp több, mint duplázódna egyből.
Plazma, conductivityt én se értem. Ha nincs meg a -200 resi, akkor elvileg lenne értelme, de pob-ban semmit se ad hozzá.
A +shock chance-ért meg fölöslegesnek érzem, főleg, ha elementalist. Tricksterrel az nélkül is megoldottam a 100%-ot. Overcharge, elem prolif, Holy Dominion és fegyóra craft. Lethal Pride-ot vegyél, Rakiatásat. Az segit, de meg nem fogja oldani teljesen a védelmi gondokat. Pajzs kell még hozzá, de ahogy látom megint felfelé megy az ára, nagyon nem olcsó. Kezdenek rájönni, akik nem használták, hogy azzal könnyebb az élet.
-
-
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #36681 üzenetére
Fogalmam nem volt, hogy ennyire védtelen vagy ellene.
Ezt nézd meg. A gear saját, egyedül az egyik gyűrűn szimuláltam le, hogy mennyi light resi kéne a -200-hoz. Nem kevés. Amura + két gyűrűre összesen 400at kéne rápakolni (most van olyan 270 körül). Egyelőre még csak lvl85 vagyok, szóval clusterek nincsenek, wrath sincs. DPS igy is szép, lazán viszi a t16 corruptedot mindenféle hülye modokkal, viszont többször 1hiteltek. Egyelőre. Amit annyira nem értek, mert az effective hit pool az 2-3-szorosa lesz az inq-nek, a DPS is legalább a duplája, ha ki tudnám maxolni, akkor a triplája is akár. Jah, az, hogy az ES úgy ugrál, mint a régi netemen a ping, az úgy okés?
Tiszta stresszben vagyok miatta mindig.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #36543 üzenetére
Oké, engem zavar, de mindig olyan buildet épitek, amivel leredukálom az elhalálozásokat.
250-nél tartok, de amióta belepakoltam úgy 15 divinet a buildbe, erősen visszaestek, pedig most már t16-ot kezdtem el tolni. És még mindig nincs aegis se.
3.19 Lightning Conduit
Sikerült kiegyensúlyozni a buildet, már minyóra is felvittem a 65%-os shockot, szerencsétlen köpni-nyelni nem tudott.200% incr shock effect (crittel 250%), 10+ milla dps. Tempest shield is befért. Meglepően egyszerű volt, csak egy small cluster kellett hozzá és még lvl4-es enlightenre se kell költeni.
Erősen budgetnak számit még mindig szerintem, 2-3divine-os gearekkel, össz olyan 20 divine lehet benne. Aktuális PoB hozzá.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #36369 üzenetére
CF KB gladiatorhoz van valami builded? Itt vagyok Act 6-ban és még szenvedek a spectral helix-szel.
Amit én találtam leírást ott írja, hogy level 38-on szépen átválthatok, ha megvannak azok a socketek és a második karakterem. De nekem ez az első, és nem könnyű azokat a rohadt socketeket levadászni.... -
San398
őstag
válasz
tibee77 #36353 üzenetére
Igaza is van. Kezd olyan lenni a játék amilyent sok ember nem akar, mintha a felső 1000 pro gamernek akarnák a játékot. Ok hogy a sok emberrel teszteltetik a játékot de úgy kezdik a ligákat, hogy sok-sok a nehezítés és ha valamiért nyivákol a jónép akkor könnyítgetnek rajta.
Ghazzy is osztja őket [link] "very very very unhappy" Egy jó játéknak szórakozatnia kell a játékost nem idegbajt okozniaszerkesztés:
freddirty megelőztél
Zizaran: [GGG, this isn't enough.] -
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #36347 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak most. 3.17 milyen rohadt jóra sikerült, azon röhögtünk, hogy mit fognak kitalálni, hogy elcsesszék, erre tessék. Az nem fér a fejembe, hogy hogyan nem érthetik ennyire a játékosaik igényeit. Ennyi év után. Lehessen jó buildeket épiteni, legyen jó loot, kihivás, valami értelmes balance-al a moboknál. Ez nem olyan komplikált. Egytól egyik azok voltak a legjobb ligák, ahol ezek teljesültek. Most meg talán az első megvan, de a loot szar, mob balance még szarabb. Legyen kihivás, oké, de ne t1 normal mapra b*sszon be olyan monstákat, amiket ahogy irod, egy percig tart gyepálni (már, ha egyáltalán sikerül leölni), és a végén semmit se dob. Ennek a divine-exa cserének meg aztán végképp semmi értelmét nem látom.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #36244 üzenetére
Azért erősebb a conduit, mint eredetileg volt, Neversing csinált egy grafikont róla:
jobb szélső (piros) vonal az eredeti, bal szélső (kék) a buffolt, és a középső (fekete) az éppen aktuális sebzés.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #36232 üzenetére
Milyen nerfet kapott?
Hol lehet ezt követni? Itt konkrétan elég beteg számok vannak. 15% more dmg, 76 to 2359 light dmg.
Én el is döntöttem, hogy azzal kezdek, de mikor, az még jó kérdés. Nem hiszem, hogy lesz a héten netem. Bossok ellen, ha kevés lenne, arra ott lesz a tendrils, de szerintem clearben a conduit lesz az egyértelmű nyerő. Storm brand + Overcharge + Elem prolif és jön thor az égből.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
tibee77 #36232 üzenetére
nincs hozzá egy linked véletlenül?
ez lenne az?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #36224 üzenetére
Brand jobb, nagyobb területet le tudsz vele fedni és alapból is jobb a sebzése, többet castol. Nálam a buildben eléri az 1millát, orb of storms ugyanazokkal a supportokkal ennek csak a harmada. Azért lvl31-ben a Light Conduit nálam a buildben... 100%-os dps boosttal...
Az alternate gem verziók miket adnak, nem tudod? Conduitnál. Crest of desire-el az se mellékes.
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #36208 üzenetére
"En nagyon gondolkoztam, hogy most elöször kezdek egy cf kb champ buildet, annak örült jo a clearje, nem kell hozza semmi kb. es tankos"Neked soha semmilyen ligában nincs tankos karaktered
go full dps
én ezer éve akarok ball lightning minert, most ezzel inditok. Dani meg majd mirrorozik nekem egy reduced proj speedet gyürüt -
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #36208 üzenetére
Ezzel el is rettentenél, de ugye nálad a "sokáig tart" meg nálam a "sokáig tart" szerintem teljesen más dimenzió. Az, hogy kb. 5-10 percig tart egy mapot letakarítani, az nálam teljesen belefér. Ennek tudatában, lehet megpróbálom. (De azért az ignite elementalist jobban vonz
)
-
Lokids
addikt
válasz
tibee77 #36208 üzenetére
Én is CF-en gondolkodom, mert az jött be a legjobban eddig (és kicsit ráköltve képes bossokat is ölni), de mivel minibossokra változtatták a sárga mobokat, így lehet a fejlődés nem vicces vele, míg nincs fullbuild. A Másik, hogy valami elektro (nem jut eszembe az új skill neve) elementalistát próbálok, azt max epic fail lesz
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #36110 üzenetére
ez ligastarter?
Minden cucca elég fullos, tele spell suppression-nel meg csomó resistance + life-al...
De légy oly kedves és áruld el nekem, hogy az istenbe tudsz 5-6 óra alatt átszaladni a story-n? Nekem annyi idő eljutni kb. Act II-III-ba
Oké, hogy csak átszaladsz mindenhol, de ha nem ölsz, akkor erősen le leszel maradva szintbe egy idő után és az act végi bossok összecsuknak. -
-
-
gdevil
aktív tag
válasz
tibee77 #36034 üzenetére
Egyetértek, hozzátenném még, hogy azért a GGG kiadhatott volna egy "normálisabb" manifesto-t is, ami nem csak a nerfelgetésről szól, hanem látna a nép valami újat, pluszt is, hogy mit jót (is) kapunk a patchben. Akkor nem lenne (talán) ekkor a néphiszti.......
Mondjuk még pár skill buff, unique item buff, hogy ne csak a szart lássuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest