Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melorin #13156 üzenetére
Én az elejétől fogva zombikkal megyek, kb 40-es szinten elhagytam minden spell-t, amivel még mentem (fireball vagy valami hasonló starter). Mire meglesz a Mon'tregul's Grasp addigra össze kell hozni 10 zombit, amihez 2 trial elég (Flash Binder). Két Violante Dead jewelt mindenképpen rakj ki, így a zombik egyfolytába slammel ütnek majd, s ezt a Flash Binder még tuningolja kb akkorára, hogy a negyed képernyő felrobban.
Ha ez megvan lesz 5 rohadt erős hatalmas zombi, ami ha elég speed van rajtuk bőven elég. Hatot is könnyen meg lehet csinálni Tha Baron nélkül, csak kell egy +1 zombis talizmán, meg a Bones of Ullr csizma. Szerintem 5 zombi is elég 2 specterrel meg golemmel, az a csizma úgy is rém gyenge...
Fontos még a Victario shield, ami mellé kirakod a Necromantic Aegis passzívot, így lesz a minionoknak frenzy és power caharge.
A zombiknak nem szabad brutality supportot rakni, mert az kinullázza a Mon'tregul's explode fire sebzését. Egy jó hartred + generosity csodákra képes.
A clear speed nagyon jó, mindent másodpercek alatt elpusztítanak, T14-en is csak a piros beast-eket tudom befogni mert azok tovább élnek 3 másodpercnél. A passzív fa is rém egyszerű, mert ha kirakod a minion passzívokat, már nem kell mással foglalkozni csak life vagy energy shield pontokkal. Nekem van most 4,2k life és 2,8k es, immortal's call-al együtt nem tudnak egyhitelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest