Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kk75

tag

Több mint 3000 órám van a Path of Exile-ban, a mai napon kíváncsian próbáltam ki (ingyenes hétvége) a már régóta béta állapotban lévő második részt.

Amikor a Path of Exile 2013 végén megjelent, megreformálta az addig szinte kizárólag a Diablo és Torchlight játékok által fémjelzett játékműfajt. Új, soha nem látott játékmechanikákat, skillrendszert, instance és sok egyéb újdonságot hozott a kissé már idejét múlt műfajba.

A második rész kifinomultabb, látványosabb mint az első. Tetszik, hogy a játéktempó lassabb lett, az első rész kimaxolt karaktereinek epilepsziás rohangálása után.
    Azonban a második rész számomra kevés újdonságot tartogat. Alapvetően az első rész megszokott játékmenete köszön vissza, szebben.

A két rész között én óriási különbséget nem látok, nekem az a gyanúm, hogy a második rész sosem lesz teljesen ingyenes (legalábbis addig amíg az első rész marad), mert ezzel dilemma elé állítanák az első rész 12 éve meglévő rajongótáborát, senki nem játszik ugyanannak a játéknak egyszerre 2 verziójával.

Végszó. A Path of Exile 2-őt én azoknak ajánlom akik nem, vagy csak keveset játszottak az első résszel. Hogy játszom még a második résszel ? Valószínűleg.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák