Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

Nekem elég rosszul indult a dolog, idegrohamot kaptam közben...

Monkot indítottam, egy gyenge szar az elején. Kijövök a townból, első farkas kupac megöl. Nincs sebzés, a mobok meg túl erősek. Egyszeuen nem értem, hogy hogy a jó életbe nem tudják ezt rendesen balanszolni.
    Tovább mentem, az első boszit leöltem, igen találtam egy staffot és az azon lévő skillel nem sajátokkal.
    Megyek tovább, következő zóna, frost boszorkány, vagy 5x haltam meg, itt már majdnem beleküldtem a billentyuzetet a monitorba. :W
    Kicsit fejlődtem, meg kitisztítottam a mapot, utána már lement.

Esett már minden fegyver, de quarterstaff addig se eddig... miért???

scroll of wisdom meg identify 2025-ben bazdmeg?! mi értelme van??

gold alig jön, hogy tudjál venni cuccokat

healing poti nem nagyon akar töltődni a mobok ölésétől, egy kalap szar ez a mechanika is

a mobokat alig látod, mert sötét minden, nem rakja föléjük a healt bart csak egész közelről.

A célzás sokszor félre megy, hiába van a kurzor a mobon, másmerre lő

portal a townba, aztán mennék vissza és resetelte a mapot, miért kell??

Komolyan, hogy büdös faszba gondolja ezt így a GGG? így akarják megfogni az új játékosokat? (nem új vagyok, csak ez volt a tervük, emlékszem rá)
    Egy Last Epoch-ban tudsz haladni, folyamatos a progress, érzed hogy erősödik a karaktered, a skillek erősek, nem öl meg minden kibaszott béka.

Itt meg? küzdesz a túlélésért minden egyes sarkon..

Tudom, később már jobb lett, meg jobb is lesz még, de itt az eleje nagyon el tudja venni a kedvem az egész játéktól. S1-ben is ez volt, akkor sorcal kezdtem, egy gyenge szar volt az is, váltottam is deadeye-ra, az már haladósabb volt, de az egész játék egy szenvedés az elején..

sorry rant-ért, de ennek most ki kellett jönnie..

Új hozzászólás Aktív témák