Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomk

őstag

Az ES értéke maximálizálva van, vagy arányosítva van valamihez (pl. health)?
    Witch / Leech karakterem van, 919 ES-nél felvettem a Patient Barrier passive skillt és 1125 lett...Ezen kívül még felvettem a Ingenuity passive skillt +25 int-ért.
    Olvastam fórumokon, hogy a 60% ES nem 1,6-os szorzót jelent, hanem hogy az alap ES-re ad 60% max értéket. DE ha vannak olyan felszereléseim, amelyek már eleve adnak +X% max ES-t, akkor ez az érték azokhoz adódik hozzá így: "increases stack with each other, so you went from X total increased to X+60 total increased"... :O
    Nekem a "60% increased maximum energy shield" nagyon nem ezt jelenti... :( Szinte felesleges erre pazarolnom ezt a pontot. Mit gondoltok?

Másik kérdés, hogy a Hexblast-nak hogy kéne működnie? Lerakom a curse-t, megvárom míg aktiválódik és megjelenik az ikon a fejük felett, Hexblast és mintha semmi sem történne. :F Az animáció megvan, mozog a karakterem, de az a "robbanás" effekt amit a skill bemutató videóján mutatnak elmarad. Én csinálok rosszul valamit?

Új hozzászólás Aktív témák