- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Egy kis cegnel bukkantam ra, valami ingatlanugynoksegnel... szvsz valamikor rajuk soztak sok penzert, de keptelenek voltak hasznalni barmire is (nem fut rajta a Word, ugyi)... epp ki akartak vagni a kukaba, amikor ott voltam es rendbe raktam a szakadt kindozNT szerveruket... ugyhogy elhoztam... de szvsz sok felsooktatasi intezmenyben is porosodik sok ilyen ize, probaljal ott erdeklodni. :)
Sok szerencset! :) -
rATdrAgOn
senior tag
A vasnak igazabol nem nagyon van ara, en is egy nagy koszonomert szedtem ki a kukabol egy irodaban... najo, max 10 rugot er.
Ramra eleg hisztis, nehez bele talalni (paritasos SIMM-eket kajal, de nekem is csak ilyen probalgatassal sikerult belevarazsolni a 96 megat - amugy ennyi neki a max)
Van rajta alapbol egy ethernet interfesz, a +1-et detto bontokban lehet nagyneha talalni... esetemben ez volt meg 5 rugo.
SCSI diszk az meg annyi amennyi... ajanlom a mostani ujabb barracudakat, eszvesztoen csendesek (tehat, nem lehet oket meghallani).
Ha meg nem akarsz ra moncsit/billencset/egeret kotni (mert ezek nem pC szabvanyuak) akkor eleg egy soros kabel es a konzoljat meg lesheted a pC-n egy terminalproggival... oprendszernek meg open, vagy netbsd-t tudom ajanlani, az szenzaciosan megy ezen a ven cuccon :) -
rATdrAgOn
senior tag
Bibibi, en mar megoldottam ezt a problemat :)
Kompakt tuzfal + halk mukodes + letoltesre elegendo kapacitas. :)
Megoldas neve:
Sun SparcClassic!
Van benne 96 mega ram, 2x10 Mb/s-es Ethernet, es egy 18G-s Seagate Barracuda Narrow SCSI diszk... nem egy sebessegbajnok (gy.k.: a torott labu reumas csiga ehhez a ven vashoz kepest egy forma-1-es versenyauto :DDD), cserebe viszont... _nincs hangja_, alig eszik, lazan elfer a polcon, es tok jol is nez ki (ilyen kicsi dobozka, a haz megnevezese a Sun terminologia szerint ''lunchbox'' :DD).
Ajanlom mindenkinek, aki elszanta magat egy csendes, ''letolto'' vas letrehozasahoz... hajra fiuk, irany a bonto! ;]
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Automata kávégépek
- Amazon Kindle
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest