Keresés

Aktív témák

• rATdrAgOn

senior tag

válasz Mbutu #20 üzenetére

Egy kis cegnel bukkantam ra, valami ingatlanugynoksegnel... szvsz valamikor rajuk soztak sok penzert, de keptelenek voltak hasznalni barmire is (nem fut rajta a Word, ugyi)... epp ki akartak vagni a kukaba, amikor ott voltam es rendbe raktam a szakadt kindozNT szerveruket... ugyhogy elhoztam... de szvsz sok felsooktatasi intezmenyben is porosodik sok ilyen ize, probaljal ott erdeklodni. :)

Sok szerencset! :)

• rATdrAgOn

senior tag

válasz bdav #16 üzenetére

A vasnak igazabol nem nagyon van ara, en is egy nagy koszonomert szedtem ki a kukabol egy irodaban... najo, max 10 rugot er.
    Ramra eleg hisztis, nehez bele talalni (paritasos SIMM-eket kajal, de nekem is csak ilyen probalgatassal sikerult belevarazsolni a 96 megat - amugy ennyi neki a max)
    Van rajta alapbol egy ethernet interfesz, a +1-et detto bontokban lehet nagyneha talalni... esetemben ez volt meg 5 rugo.
    SCSI diszk az meg annyi amennyi... ajanlom a mostani ujabb barracudakat, eszvesztoen csendesek (tehat, nem lehet oket meghallani).
    Ha meg nem akarsz ra moncsit/billencset/egeret kotni (mert ezek nem pC szabvanyuak) akkor eleg egy soros kabel es a konzoljat meg lesheted a pC-n egy terminalproggival... oprendszernek meg open, vagy netbsd-t tudom ajanlani, az szenzaciosan megy ezen a ven cuccon :)

• rATdrAgOn

senior tag

Bibibi, en mar megoldottam ezt a problemat :)

Kompakt tuzfal + halk mukodes + letoltesre elegendo kapacitas. :)

Megoldas neve:
    Sun SparcClassic!

Van benne 96 mega ram, 2x10 Mb/s-es Ethernet, es egy 18G-s Seagate Barracuda Narrow SCSI diszk... nem egy sebessegbajnok (gy.k.: a torott labu reumas csiga ehhez a ven vashoz kepest egy forma-1-es versenyauto :DDD), cserebe viszont... _nincs hangja_, alig eszik, lazan elfer a polcon, es tok jol is nez ki (ilyen kicsi dobozka, a haz megnevezese a Sun terminologia szerint ''lunchbox'' :DD).
    Ajanlom mindenkinek, aki elszanta magat egy csendes, ''letolto'' vas letrehozasahoz... hajra fiuk, irany a bonto! ;]

Aktív témák