Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #382 üzenetére
vettem észre, onnan ered a probléma, hogy van egy rejtett 10 gb-s partíció (helyreállítási a kezelőben) és partitionmagickel vissza szerettem volna hozni. ugye pmagic indítása közben történt a varázslat
egy normál meghajtóhoz képest annyi a diffi a lemekezelőben hogy 111,45 gb oda van írva a téglalapba, azon kívül meg semmi. címkét átírni meg semmit nem enged, de nekiugrok az ajánlott programmal köszi
-
-
illusiON
őstag
válasz
kraftxld #372 üzenetére
na, köszönet : ) fejverés megvolt már többször is, de itt még nincs vége. mindez egy notebookon történt, hogy tudom megcsinálni ezesetben? ugye getdataback azt írja csak oda tegyem fel ahol nem akarom visszahozni az adatot. szóóval, ha két notebookot összekötöm úgy is meg tudom csinálni a varázslatot hálózaton? vagy nem úszom meg a hosszabb utat?
na erre van tipp?
-
illusiON
őstag
hali
segítséget szeretnék, win7 64bit adott és elindítottam partition magicet hülye fejjel kompatibili problem ellenére, kiírt 111es errort (vagy hasonló, nem tudom mi lehetett pontosan
) OKztam aztán mégsem indult el a program, erre most eltüntetett egy 250es partíciót meg a maradék 250esből 111 maradt, emellett meg error 117 partition's drive cannot be identified
van ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest