Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
vettem észre, onnan ered a probléma, hogy van egy rejtett 10 gb-s partíció (helyreállítási a kezelőben) és partitionmagickel vissza szerettem volna hozni. ugye pmagic indítása közben történt a varázslat
egy normál meghajtóhoz képest annyi a diffi a lemekezelőben hogy 111,45 gb oda van írva a téglalapba, azon kívül meg semmi. címkét átírni meg semmit nem enged, de nekiugrok az ajánlott programmal köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vettem észre, onnan ered a probléma, hogy van egy rejtett 10 gb-s partíció (helyreállítási a kezelőben) és partitionmagickel vissza szerettem volna hozni. ugye pmagic indítása közben történt a varázslat
egy normál meghajtóhoz képest annyi a diffi a lemekezelőben hogy 111,45 gb oda van írva a téglalapba, azon kívül meg semmi. címkét átírni meg semmit nem enged, de nekiugrok az ajánlott programmal köszi