- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Ha lenne SMB szot se szolnek, vagy barmi mas ami nem DLNA, csakhogy nincs
Koszonom a segito szandekod, de eleg nagy rendszerem van idehaza, jopar TV boxxal es media szerverrel, itt egyedul ezzel a televizioval van csak gondom..Azert irtam elsokent is ide, hatha van valakinek GX szeria...en elhiszem, hogy masik szeriasak jok, szo se rola, de nekem ez van
Igy ezzel nem tudok mi mast tenni - mivel senki sem irta hogy neki is van egy GX szeriaja es hasonlo gondokkal kuzd, igy valszeg a kevesek vagy az egyeduliek koze tartozom -
Necronom
senior tag
elszalalasztottam a szerkesztes lehetoseget....
de, hogy mire is jo a DLNA azon kivul, hogy NAS-rol filmezzunk
Adott a halozatban egy akarmilyen eszkoz ami eppen pl Youtubozik
Ezt lehet latni rajta
Maris ott egy lehetoseg, hogy megjelenisd egy olyan TV-n, ami DLNA kepes
es ez meg mindig csak par jo dolog errol -
Necronom
senior tag
Dehogy
De, ha a modern smart Panasonic igy mukodik, akkor az nem modern
Nos, akinek megfelel az, hogy USB-n cipekedje a modern filekait - valahogy ez nalam nem osszeegyeztetheto> MODERN - USB
gondolod, hogy barki szivesen masolgat 40-50GB-ot egy modern HDD-re?
ha mar 4K-s a TV ugyeKerlek nehogy felreertsed, nem ellened iranyul a hitetlensegem, meg a Panasonic modernizalasa, de ha marol beszulunk - marmpedig a GX550 eleg mai - akkor uram bocsa, tehetne bele mar egy modernebb halozatos medialajatszot
Mint irtam a legeso postomban, csak ez a bajom vele "filnename.kit" NEM LAT MAST, ezekben a modern idokben
Persze ez is igenyfuggo, valszeg en vagyok az egyetlen, aki hasznalna
DLNA: nem egy ujkeletu dolog, hasonlo szabvany mint pl a Miracast, csak ez megy droton is
Ezt amugy a 12 eves Samsung tv-m is tudja es nem smart tv, de mivel van rajta LAN igy mukodik a media lejatszas NAS-rol DLNA protokollon keresztultehat osszegezve: messze nem egy profi medialejatszorol beszelek, hanem arrol, hogy keptelen elolvasni a DLNA serverrol a hosszu fileneveket - es ez a problemam, nem mas
Az hogy a wifije harmatgyenge, az egy dolog, elnezek folotte, mert ugyis bedugom kabelre -
kezo0
addikt
Nem értem, mi ez a "Panasonic probléma". Több merevlemezes felvevőm is volt, mind Pana, de sosem tapasztaltam ilyen korlátot.
Ami meg a hálókártya sebességét illeti, amit írtam, azt valamennyi gyártó valamennyi tévéjére értettem, szóval az sem Panasonic-specifikus probléma. -
kezo0
addikt
Nem nagyon lehet tudni olyan tévéről a piacon, beleértve a csúcsmodelleket is, amelyben gigabites hálókártya lenne. Rejtély, miért van ez, túl azon a pár dollárnyi gyártási költségen, amit ezzel megspórolnak. (Persze a beépített wifi sokszor gyorsabb, de az meg ezer okból tud instabil lenni.)
-
kezo0
addikt
Eleve fura, hogy a menüben két helyen is van szoftverfrissítési lehetőség, nem? És nálam is mindig az van, hogy az egyik helyen ha rákattintok, csak teker, csak teker, csak teker, és hosszú ideig nem történik semmi, a másik helyen pedig egyből megtalálja a frissítést, ha van.
-
Downsampling
senior tag
Nem védeni akarom az igazam, illetve a Panasonicot, de még sosem találkoztam az ilyen problémával. Holott az elmúlt hetekben különösen sokszor használtam a beépített lejátszóját (van olyan formátum, amit a médiajátszóim nem ismernek, ellenben a tévében lévő igen). 5GHz-es wifivel csatlakozik a hálózathoz a tévém (EX700) és mind a hálón lévő NAS-t, mind a routerre kötött és megosztott 3 HDD-t látja, mindig. Ezekről mindent elértem még vele mindig.
Lehet, hogy ez valami rejtélyes Pana-hiba, de még sosem futottam bele, szóval, így nehéz lenne nyomozni utána.Ja, és persze a tévére dugott HDD-vel sincs gond, igaz az már nem is hálózatos elérés.
-
Cuclii
csendes tag
Ha a local dimming be van kapcsolva csak rosszabb lesz, mert ha váltakoznak a sötét és világos jelenetek a ledek pillanatok alatt változtatják a fényerejüket, tehát csak feltűnőbb lesz a villogás miatt.
Az LD feladata egyébként is az, hogy a végtelenül rossz kontraszton kicsit javítson, nem pedig, hogy a bevilágításokat és felhősödést meg egyéb foltokat eltüntesse. Az ilyen mértékű bevilágításoknak az LD kikapcsolása és egyik bekapcsolt szintjén sem szabadna látszódnia. Ez konkrétan hiba. -
Első körben én is gondoltam rá, hogy csak a teló jegyezte meg.
De ha rányomok a youtube kliensben a képernyőre küldésre, akkor látszik, hogy scanneli a hálózatot, sorban dobálja be az elérhető tv-ket és köztük felbukkan az EX600 is.
Tehát nem úgy tűnik, mintha a "cache"-ből dobná be.Most kipróbáltam az asszony telójáról is, amiről még soha nem volt a youtube képe kiküldve, de az is látja, pedig az tuti nem jegyezhette meg.
Igen, amúgy az lenne a lényeg, hogy ne tükrözzön, de a listában se dobja fel.
Onnan indult a dolog, hogy mikor tükrözni akarok 10-ből 5x rossz tv-re nyomok rá :-)
Ha meg sem jelenne a listában a kikapcsolt EX600, akkor ez elő sem fordulhatnaTermészetesen köszönöm, hogy próbálsz segíteni
-
Szia !
A tükrözés ki van kapcsolva az EX600-on.
Még olyat találtam a Viera menüben, hogy "vezérelt bekapcsolás", azt is kikapcsoltam.Ennek ellenére itt egy screenshot a telóról:
Az oki, hogy az AS650-et látja, mert az be volt kapcsolva, de az EX600 nem !
Viszont ha itt rábökök véletlenül az EX600-ra akkor szépen felébreszti, és ott megy a youtubeÚgyhogy ez a gondom, hogy nem találom, mit kéne a menüben OFF-ra tenni, hogy kikapcsolt állapotában az EX600 "ne mutassa magát" a hálón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest