Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Sajnálattal hallom, hogy a Panasonic magyarországi szervizszolgáltatása semmit nem javult az elmúlt évben!
Mindazonáltal a fentebb javasolt tipp a legjobb, amit tehetsz.
Írásban szólítsd fel a forgalmazót (Edigital) kulturált, nyugodt stílusban, hogy az eltelt idő már jóval túlhaladt azon, amelyet még elfogadhatónak lehet tekinteni.
És kérd, hogy a garanciális jogaid közül a csere, vagy a pénzvisszafizetés valamelyikét biztosítsák számodra!
(Én pedig drukkolok neked.) -
AL által linkelt oldalon van egy jó ötlet:
"Ezért azt javasoljuk, hogy írásban szólítsa fel a kereskedőt (szervizt) a javítás Ön által megadott határidőn (pár nap) belüli elvégzésére. Hívja fel a figyelmét arra, hogy amennyiben a javítás ezen határidőn belül nem készül el, Ön úgy tekinti, hogy a termék nem javítható, és kérni fogja a termék cseréjét."
Én írnék nekik egy ilyet mondjuk 2 hetes határidővel. (akkor nem lázadozhatnak, hogy 3 napot adtál meg, te meg hivatkozhatsz arra, hogy eleve 15 napon belül kellett volna javítani, te meg még pluszban adtál nekik ennyit).
Aztán ha 2 hét után még mindig semmi, akkor kérni a cserét. -
AL
addikt
Szia ! Régen ( "az átkos rendszerben" ) 15 napon belül meg kellett javítani a készüléket, ha ez nem történt meg, akkor kérhettünk új készüléket ( garanciális cserét ).
Ez mos nem ilyen szigorúan megy ( sajnos ) : Minden esetben törekednie kell arra a kereskedőnek (illetve megbízottjának, a szerviznek), hogy a kijavítás tizenöt napon belül megtörténjen. Sajnos most csak törekednie kell, már nincs annyi joga a Vásárlónak, mint korábban. [link]
Érdemes többször hivogatni a szervizt, mert ha nem érdeklődsz ( zaklatod őket ), akkor nem izgatják magukat. Mondani kell ( "egy kicsit sírni" ), hogy ez az egyetlen szórakozásotok és a gyereket mindig sírnak ( vagy hasonlót ). Mondjad azt is, hogy többezres TV előfizetésed van
( ami valószínűleg igaz is, mert manapság legalább 6000 Forint egy jobb kábelelőfizetés )
Érdeklődjél a fogyasztóvédelemnél is . Nem szabad szégyenlősnek lenni, kell egy kis " balhé" mert így Ők nyugodtak, Te pedig idegeskedsz.
Olvassad el a garancialevelet ott is vannak erről infók ( bár ez most elvileg a szervizben van ) .
Üdv. -
vaksi8
senior tag
Hát akkor a tv internet keresőjében hivd elő.Igaz én még a tv-n nem probáltam, de a melóban laptopról én is igy nézem. Ha meg egy lakáson belűl vagytok,nem tudod ilyen elosztóval kábellel megoldani? Szerintem ez a legjobb megoldás. Nem csak korlátozott számú csatorna van és szebb, stabilabb a kép.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest