Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok !
Tv vásárlás előtt állok, a kiszemelt egy 46" 650E.
Végigolvastam az egész fórumot és segítsetek összegezni légyszi az infókat:
1) Ezen a tv-n már a felirat nem olyan mint a régi modelleken, hogy háttér nélkül világos betük (olvashatatlan), hanem fekete háttérrel fehér betü ? (méret/pozíció stb. értem, hogy nem állítható
de az első verziónál jobbnak hangzik így is)2) Ez már nem csak bizonyos mappákból olvas filmet mint a régebbi modellek (windows filmek mappa stb) hanem bárhonnan amit megtalál a hálózaton ? NAS-ról is simán, ahogy olvasom...
3) NTFS-re formázott vinyóról is simán lehet filmet nézni, csak felvenni nem hajlandó rá ? (itt jön csak a FAT, exFAT korlátozás ?)
Tehát a fentieket jól értelmeztem ?
Ha van köztetek olyan, aki DVB-C-n keresztül tv-zik, akkor érdekelnének a tapasztalatok. (nálunk Digi van, úgyhogy ez lenne az alapértelmezett jelforrás)
Ahogy olvasom menüje gördülékenynek/használhatónak tűnik, ez stimmel ? (LG topicban pl. panaszkodtak lassúságra/akadozásra)
Anno volt szerencsém egy Pana TV-hez, aminek a menürendszere/távirányítója olyan szinten testhezálló volt, hogy fél óra alatt kiismertem magam rajta - ezt remélném most is. Jut eszembe az "okos" távirányítójáról tapasztalatok ?
Gondolkoztam más tipusban is, de a mostani 5 év garis akciójukkal verhetetlennek tűnik számomra, hacsak el nem tántorítotok valamivel
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest