Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok !

Tv vásárlás előtt állok, a kiszemelt egy 46" 650E.

Végigolvastam az egész fórumot és segítsetek összegezni légyszi az infókat:

1) Ezen a tv-n már a felirat nem olyan mint a régi modelleken, hogy háttér nélkül világos betük (olvashatatlan), hanem fekete háttérrel fehér betü ? (méret/pozíció stb. értem, hogy nem állítható
    de az első verziónál jobbnak hangzik így is)

2) Ez már nem csak bizonyos mappákból olvas filmet mint a régebbi modellek (windows filmek mappa stb) hanem bárhonnan amit megtalál a hálózaton ? NAS-ról is simán, ahogy olvasom...

3) NTFS-re formázott vinyóról is simán lehet filmet nézni, csak felvenni nem hajlandó rá ? (itt jön csak a FAT, exFAT korlátozás ?)

Tehát a fentieket jól értelmeztem ?

Ha van köztetek olyan, aki DVB-C-n keresztül tv-zik, akkor érdekelnének a tapasztalatok. (nálunk Digi van, úgyhogy ez lenne az alapértelmezett jelforrás)

Ahogy olvasom menüje gördülékenynek/használhatónak tűnik, ez stimmel ? (LG topicban pl. panaszkodtak lassúságra/akadozásra)

Anno volt szerencsém egy Pana TV-hez, aminek a menürendszere/távirányítója olyan szinten testhezálló volt, hogy fél óra alatt kiismertem magam rajta - ezt remélném most is. Jut eszembe az "okos" távirányítójáról tapasztalatok ?

Gondolkoztam más tipusban is, de a mostani 5 év garis akciójukkal verhetetlennek tűnik számomra, hacsak el nem tántorítotok valamivel :)

Új hozzászólás Aktív témák