- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
IP1954
aktív tag
-
Lalikaw800i
csendes tag
58 a col EX az 2017-es modell DX az előd 633-tól a 700 árnyalattal tér el kinézetben más a lába.
Anno nekem az Euro-ba akartak eladni egy samu 6000-est mondván hogy az a csúcs , pedig én már akkor Sony, Pana között vaciláltam amit tudtam hogy 100hz-es VA panelt akarok és hogy 3D és hogy elég a Full HD.
Na mivel nem jött be a belépő szintű 4K samu 6000-es így átmentem az Expert-be . Ott is elmondtam hogy mit keresek, tettünk is egy gyors köt , és ismét a samu 6000-előtt találtam magam és hallgattam hogy ezért az árért mennyire jó.Abban az időben a Pana DS630E modellt szerettem volna ,de addig nézegettem hogy kifutott mindenhol és csak egy két kiállítási darab maradt meg neve nincs Webshop. Így vártam egy kicsit és egy EX780 lett belőle.
( Nem bántam meg )Ellen példa: Média M Pana és Sony között civódva segítséget kértem egy eladótól. Hát szerencsémre nem kereskedő volt a srác , sokkal inkább egy IT-s korrekt módon mindent elmondott ,csak a két gyártóról, és azokról adott katalógust is. Egy biztos ha valamit meg szeretnél tudni rá kell szánni az időt sokat keresni, olvasni, és kérdezni akár itt is.
-
Pro Koryak
addikt
-
tomspice72
tag
Szeretnék ezzel az eladóval egy kicsit elbeszélgetni, lehet, hogy megbánná. Meg van mondva neki, hogy a Samut adja el, ennyi. A Pana meg a Sony a legjobb a piacon, az EX 700-at nyugodtan megveheted, nagyon jó TV. Az LG másnak is gyárt panelt, nemcsak a Panának.
A színei pedig kiválóak, nem túlzók, mint az LG bvagy Samu.Ne hallgass az eladózsenire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest